Акустична система Cambridge Audio SX-60 Matt Black

Код: C11207
13 649 грн
 
Полична АС, 2-х полосна, пасивна, чутливість: 89 дБ, діапазон відтворюваних частот: 41 - 2200 Гц, рек. потужність підсилювача: 25 - 100 Вт, опір: 8 Ом, MDF, габарити (ШxВxГ): 340 x 200 x 272 мм, вага: 5 кг, колір: чорний

Акустична система Cambridge Audio SX-60 Matt Black

Колонки SX60, розвивають сильні сторони SX50, набуваючи більшого форм-фактору для впевненого відтворення музики. Вони можуть успішно працювати у великих приміщеннях, водночас пропонуючи вам гнучкість у розміщенні. Стійки для колонок або верхня частина шафи - вибір за вами. Поєднання інженерних рішень, впевненого відтворення звуку і ціни робить SX60 виграшною комбінацією.

Міцний фундамент
Проектування Hi-Fi-колонок починається з корпусу. Комп'ютерне проектування (CAD) широко використовувалося для доопрацювання внутрішніх конструкцій SX60, щоб гарантувати, що в той час як динаміки вібрують під вашу музику, корпус не вібрує. Це означає, що кожен міліметр руху динаміків спрямований туди, куди потрібно - на вас.

Стояти і працювати
Колонки SX60 оснащені 165-міліметровим (6,5") НЧ-динаміком, виготовленим з обробленого паперу. Hi-fi виробники використовують цей матеріал уже багато років, оскільки вражаюче співвідношення міцності та ваги паперу поєднується з чудовими тональними характеристиками - інструменти звучать багато, чітко та реально. 25-міліметрові (1-дюймові) твітери з м'яким куполом, виготовлені з обробленого шовку, потурбуються про більш високі частоти - з тим самим балансом реалістичності та витонченості.

Два драйвери, один голос
Компанія Cambridge з особливою ретельністю підійшла до розробки кросоверів у SX60 - адже вони відповідають за те, щоб кожен динамік отримував правильну частоту. Точність синхронізації та стереозображення залежать від того, що фаза залишається абсолютно лінійною, зверху донизу. Результат  Ваша музика звучить захопливо, енергійно і реально.

Продуманість спереду і ззаду
Увага до деталей у SX60 проявляється спереду і ззаду. Безпосередньо під НЧ-динаміком розташований порт басового фазоінвертора, який підкреслює низькі частоти, забезпечуючи насичене захопливе звучання. Поверніть SX60, щоб виявити пару високоякісних сполучних колонок (роз'ємів), у які можна вставити товстий акустичний кабель - зі штекерами типу "банан" або без них.

Створено для реального життя
Чистий, стриманий дизайн нових SX60 дає змогу розмістити їх у найрізноманітніших приміщеннях, і всі вони будуть добре працювати. Залиште решітки на них, щоб захистити динаміки від маленьких пальчиків або щоб отримати схвалення дизайнера інтер'єру, або зніміть їх, щоб відзначити свій прекрасний музичний (і акустичний) смак.

Особливості:

  • потужні, ефективні магніти НЧ-динаміка забезпечують насичені баси, не перевантажуючи підсилювач
  • індивідуальний низькочастотний динамік із дифузором із просоченого паперу для збалансованої частотної характеристики
  • купольний твітер із шовковим дифузором для насиченого, чистого та детального звучання
  • спеціальний демпфуючий елемент із піноматеріалу, розташований за купольним твітером, зменшує відбиття звуку та збільшує глибину звучання, створюючи справді наповнене приміщення, в якому ви можете розрізнити кожен окремий інструмент
  • точно оптимізовані кросовери для оптимальної, виключно лінійної частотної характеристики
  • жорсткий корпус з МДФ, розроблений компанією CAD для мінімізації стоячих хвиль, завдяки своїм розмірам забезпечує кращий басовий відгук.
Характеристики Cambridge Audio SX-60 Matt Black

Загальні

Тип акустичної системи:Полочная акустика
Опис:полична, пасивна, фазоінвертор
Кольрова група:Чёрный
Точний колір:Чёрный
Склад комплекту:2 колонки
Акустичне оформлення:відкритий (фазоінвертор)

Потужність

Минимальная мощность усилителя:25 Вт на канал
Максимальная мощность усилителя:100 Вт на канал

Технічні характеристики

Количество полос:2
Чувствительность:89 дБ
Макс. входное сопротивление:8 Ом
Мин. частота воспроизведения:41 Гц
Макс. частота воспроизведения:22 кГц

Динамики

Количество динамиков:2
ВЧ динамик:1 х 25 мм
НЧ динамик:1 х 165 мм

Физические характеристики

Ширина колонки:200 мм
Высота колонки:340 мм
Глубина колонки:272 мм
Вес:5 кг

Корпус

Материал корпуса:дерево/MDF

Разъемы

Входные разъемы:гвинтовий

Установка акустики

Место установки:полка
Отзывы о товаре Cambridge Audio SX-60 Matt Black