Акція

Акустична система Elac Debut ConneX DCB41 Walnut

Код: DCB41wl
19 999 грн
17 499 грн
 
Активна полична акустика, двосмугова конфігурація, потужність підсилювачів 2 х 50 Вт, діапазон частот: 50 - 25000 Гц, чутливість: 102 дБ, вхід HDMI (ARC), USB-вхід для ПК, можливість підключення MM-звукознімача, Bluetooth aptX, дистанційне керування, габарити: 140 x 244 x 203 мм, вага (пара): 6,3 кг, колір: горіх

Акустична система Elac Debut ConneX DCB41 Walnut

Полочна акустика Debut ConneX DCB41 показує, наскільки просто можна забезпечити чудову якість звуку як для фільмів, так і для музики. Завдяки широкому вибору входів (HDMI ARC, аналоговий/фонокоректор, оптичний, USB та Bluetooth) та поєднанню з оптимально розробленими драйверами та підсилювачами, DCB41 забезпечує справді винятковий звук.

Гнучкі можливості підключення
Підключайтеся практично до будь-чого з великою кількістю варіантів введення, включаючи: HDMI ARC, USB Audio (ПК/Mac), Bluetooth (aptX), цифровий/оптичний та аналоговий/фоно.

Вбудовані високоякісні підсилювачі
Динаміки Debut Connex оснащені двома 50-ватними підсилювачами класу D, вбудованими безпосередньо в динамік.

Ці підсилювачі були акустично узгоджені з драйверами ConneX та спроектовані так, щоб працювати без перегріву та ефективно.

Поліпшений басовий відгук
ConneX включає фірмовий XBass Enhancer від Elac, що забезпечує найкраще загальне розширення та вихід басів (можна відключити). Для кращого розширення нижніх частот та мінімізації вентиляційного шуму порт фазоінвертора на DCB41 спрямований назад у S-подібну конфігурацію.

ARC HDMI
Підключіть вихід HDMI ARC до телевізора, і пульт дистанційного керування телевізора регулюватиме гучність динаміків Debut Connex.

USB-підключення – роздільна здатність 96 кГц, 24 біта
Підключіть USB-кабель від комп’ютера з Windows або Mac до USB-входу на DCB41, і ви зможете насолоджуватися відтворенням звуку з високою роздільною здатністю до 96 кГц 24 біт. Гучність динаміків можна регулювати за допомогою регулятора гучності комп’ютера.

Bluetooth з aptX
Відтворення улюбленої музики або подкасту з телефону, планшета або комп’ютера за допомогою Bluetooth. Для забезпечення найкращої якості DCB41 використовується технологія aptX, що забезпечує звук з якістю CD з сумісних телефонів.

Вбудований фонокоректор
Вбудований фоно-підсилювач, що перемикається, дозволяє підключати практично будь-який програвач безпосередньо до динаміків за допомогою стандартних кабелів RCA. Гвинт заземлення також входить у комплект. Вимкніть, якщо ви не використовуєте.

Характеристики Elac Debut ConneX DCB41 Walnut

Загальні

Тип акустичної системи:Полочная акустика, Активная акустика
Опис:полична, активна, закритого типу
Кольрова група:Тёмно-коричневый
Точний колір:Орех
Склад комплекту:2 колонки
Акустичне оформлення:закритий
Країна (головний офіс):Німеччина

Потужність

Максимальная мощность усилителя:100 Вт на канал

Технічні характеристики

Количество полос:2
Макс. звуковое давление:102 дБ
Частота разделения кроссовера:2200 Гц
Мин. частота воспроизведения:50 Гц
Макс. частота воспроизведения:25 кГц

Динамики

Количество динамиков:2
ВЧ динамик:1 х 20 мм, м'який купол
НЧ динамик:1 х 115 мм, поліпропіленовий дифузор

Физические характеристики

Ширина колонки:140 мм
Высота колонки:245 мм
Глубина колонки:203 мм
Вес:6.3 кг (пара)

Разъемы

Входные разъемы:HDMI (ARC), USB (96 кГц, 24 бита), аналоговый линейный/фонокорректор (переключаемый), оптический, Bluetooth (AptX)
Выходные разъемы:сабвуфер

Установка акустики

Место установки:полка

Дополнительно

Комплект поставки:2 динаміка DCB41, Дистанційне керування, Батареї, Кабель HDMI, Провід динаміка, Шнур живлення, Гумові ніжки, Знімні решітки з тканини
Отзывы о товаре Elac Debut ConneX DCB41 Walnut