Акустична система KEF T301c Black

Код: KEF-t301c-b
14 280 грн
 
АС центрального каналу, 2.5 смуги, пасивна, закритого типу, потужність: 10 - 150 Вт, діапазон частот: 80 - 30000 Гц, опір: 8 Ом, чутливість: 88 дБ, звуковий тиск: 110 дБ, розміри (В х Ш х Г): 140 х 600 х 35 мм, вага: 1.5 кг, колір: чорний

Акустична система KEF T301c Black

Цей центральний динамік був спеціально розроблений для сателітів T301 і має ті самі драйвери, що робить його ідеальним вибором для домашнього кінотеатру.

Завдяки потужному 25-міліметровому (1 дюйму) вентильованому високочастотному динаміку та двом 115-міліметровим (4,5-дюймовим) ультратонким низькочастотним і середнім динамікам T301c працює в парі з T301, щоб забезпечити насичений кінематографічний звук.

Революційна T-серія KEF знаходиться в зовсім іншій лізі, ніж будь-який плоский гучномовець, який ви коли-небудь чули.

Нова серія T - це гучномовці з надзвичайно тонким профілем, які, як і раніше, забезпечують об'ємність і той же динамічний діапазон, що і гучномовці традиційної конструкції. Не те щоб ви чекали чогось іншого від KEF. 50-річна історія успішних інновацій дозволила створити одні з найкращих у світі гучномовців, у тому числі для неперевершеного домашнього кінотеатру: наші відзначені багатьма нагородами системи вже багато років є еталоном, за яким оцінюються інші.

Ідеальний баланс: технічна цілісність із чуттям до дизайну. Починаючи з самого першого концептуального дослідження, все в новій серії T було розроблено для створення елегантного, ненав’язливого зовнішнього вигляду, який відповідає стилю сучасних телевізорів. У той же час, звичайно, зберігаються високі стандарти точності, якими відомий KEF. Чітко висічений логотип і бічні панелі з чорного анодованого алюмінію вказують на увагу до деталей і чудову якість виготовлення всередині. Простота використання є головним пріоритетом із самого початку - складна система KEF «Selecta-mount», прихована в додатковій підставці, автоматично регулює тональний баланс кожного динаміка, залежно від того, кріпиться він на стіні, настільному чи на підлозі. -змонтована підлога для облаштування.

Замість конуса радикально новий двошаровий НЧ/СЧ-динамік використовує плоску діафрагму, жорсткість якої у всьому частотному діапазоні забезпечується надзвичайно тонким посиленням. У результаті відтворення є таким же чистим, точним і без спотворень, як і звичайні динаміки, не займаючи при цьому багато місця.

Великі розміри нового 25-міліметрового високочастотного динаміка, спеціально розробленого для серії T, забезпечують винятково точне відтворення та шовковисте, без зусиль чисте високе звучання, особливо для людських голосів. Чіткість надзвичайна навіть на великій гучності. Унікальна технологія KEF «Tangerine Waveguide» рівномірно розподіляє звукове зображення в кімнаті. Отриманий ефект приголомшливий: ви охоплюєте щільний тривимірний звуковий ландшафт, який повністю занурює вас у те, що відбувається на екрані.

Характеристики KEF T301c Black

Загальні

Тип акустичної системи:Центральный канал
Опис:настінна, поличкова, пасивна, закритого типу
Серія:KEF T
Кольрова група:Чёрный
Точний колір:Чёрный
Склад комплекту:1 колонка
Акустичне оформлення:закритий

Потужність

Минимальная мощность усилителя:10 Вт на канал
Максимальная мощность усилителя:150 Вт на канал

Технічні характеристики

Количество полос:2.5
Чувствительность:88 дБ
Макс. звуковое давление:110 дБ
Частота разделения кроссовера:1.7 кГц
Макс. входное сопротивление:8 Ом
Мин. частота воспроизведения:80 Гц
Макс. частота воспроизведения:30 кГц

Динамики

Количество динамиков:3
ВЧ динамик:1 х 25 мм, алюміній
НЧ динамик:2 х 115 мм, двохслойний

Физические характеристики

Ширина колонки:600 мм
Высота колонки:140 мм
Глубина колонки:35 мм
Вес:1.5 кг

Разъемы

Входные разъемы:винтовой

Установка акустики

Место установки:стена, полка
Отзывы о товаре KEF T301c Black