Акустична система Klipsch Reference R-600F Black

Код: 1069852
37 200 грн
 
Підлогова АС, 2-смугова, з фазоінвертором, потужність: 100 - 400 Вт, діапазон частот: 38 Гц - 21 кГц, чутливість: 96 дБ, опір: 8 Ом, габарити: 1017 х 240 х 386 мм, вага: 18.6 кг, колір: чорний

Акустична система Klipsch Reference R-600F Black

Підлогові колонки Klipsch R-600F, що входять до оновленої серії Reference Base цієї компанії, мають доопрацьовану, порівнюючи з попередньою версією конструкцію. Зовні колонки стали привабливішими завдяки новому вініловому покриттю під натуральне дерево, а також помітному кріпленню елементів на передній панелі. Крім того, колонки отримали нові опори, які мають досить елегантний вигляд та забезпечують необхідну стійкість.

Klipsch R-600F обладнана двома басовими динаміками діаметром 165 мм. Вони мають дифузори IMG із мідним напиленням, і такі динаміки надають колонкам зі знятими захисними сітками дуже яскравого вигляду. Водночас залишивши грилі на передніх панелях АС, Klipsch R-600F можна зробити менш помітними в інтер'єрі. Сітки обладнані магнітними фіксаторами.

Басовіки навантажені на запатентований фазоінвертор Trastrix — порт такої конструкції, що забезпечує дуже низький рівень шумів і чудову ефективність, раніше використовувався в дорожній акустиці Klipsch. Розміщення вихідного отвору в нижній частині корпусу свідчить, що весь внутрішній об'єм колонки використовується для навантаження басовиків. Завдяки такому рішенню ці порівняно компактні колонки звучать потужно та насичено. Для усунення фарбування звуку за високої гучності корпус Klipsch R-600F посилений внутрішніми стяжками. Блок вхідних роз'ємів являє собою пару позолочених гвинтових клем.

Твітер у Klipsch R-600F встановлений у новій рупорі Tracrix з кутами розкривання 90 х 90 градусів, внутрішня поверхня якого стала плавнішою. Збільшена площа розкриває рупора поліпшила узгодження встановленого в ньому ВЧ-динаміка з басовиком. Це дало змогу зробити характеристику роздільного фільтра плавнішою, покращивши звучання на середніх частотах. Твітер обладнаний алюмінієвим куполом на підвісці з лінійним переміщенням LTS, виготовленою з каптону. ВЧ-динамік відтворює звук у широкому діапазоні з мінімальними спотвореннями, завдяки чому колонки формують протяжну та сфокусовану стереокартину. 

Характеристики Klipsch Reference R-600F Black

Загальні

Тип акустичної системи:Напольная акустика
Опис:підлогова, пасивна, фазоінверторного типу
Серія:Klipsch Reference
Кольрова група:Чёрный
Точний колір:Чёрный
Склад комплекту:2 колонки
Акустичне оформлення:відкритий (фазоінвертор)
Країна (головний офіс):США

Потужність

Минимальная мощность усилителя:100 Вт на канал
Максимальная мощность усилителя:400 Вт на канал

Технічні характеристики

Количество полос:2
Чувствительность:96 дБ
Частота разделения кроссовера:1440 Гц
Макс. входное сопротивление:8 Ом
Мин. частота воспроизведения:38 Гц
Макс. частота воспроизведения:21 кГц

Конструктивные особенности

Конструктивные особенности:фазоинвертор
Описание фазоинвертора:тиловой Tractrix

Динамики

Количество динамиков:3
ВЧ динамик:1 х 25 мм, LTS у рупорі Tractrix 90 x 90
НЧ динамик:2 х 165 мм, TCP

Физические характеристики

Ширина колонки:240 мм
Высота колонки:1018 мм
Глубина колонки:386 мм
Вес:18,6 кг

Корпус

Материал корпуса:дерево/MDF
Отделка корпуса:винил

Разъемы

Входные разъемы:гвинтовий, 2 пари

Установка акустики

Место установки:пол
Отзывы о товаре Klipsch Reference R-600F Black