Акустична система Paradigm Founder 120H Midnight Cherry

Код: Par-f120hmc
478 148 грн
 
Підлогова акустична система, серія: Founder, 3-смугова, фазоінвертор, потужність: 15 - 400 Вт, діапазон частот: 22 Гц - 23 кГц, чутливість: 92 дБ, імпеданс: 8 Ом, кросовер: 500 Гц/2,4 кГц, габарити: 1153 х 354 х 441 мм, вага: 41,7 кг, колір: вишня

Акустична система Paradigm Founder 120H Midnight Cherry

Нова серія Founder ввібрала в себе передові розробки компанії Paradigm, цілком виправдовуючи свою зобов'язуючу назву. Але на цьому список інновацій не вичерпується. Наприклад, для кріплення драйверів до корпусу застосовується вдосконалена технологія Shock-Mount, коли головка кріпиться не прямо до корпусу, а через спеціально розроблені вібрації проставки, що амортизують, які істотно змінюють характер передачі вібрацій від випромінювачів на корпус колонки. Аналогічний прийом використаний і в конструкції віброізолюючих ніжок, на які спираються колонки.

Серія Founder отримала заново розроблені драйвери з магнітами високої потужності, довгоходовими дифузорами та багатошаровими звуковими котушками. Усі моделі Founder об'єднує алюміній-магнієво-керамічний (AL-MAC) твітер, встановлений у «сплюснутому» сферичному хвилеводі OSW. У трисмугових системах його доповнюють середньочастотники AL-MAG з перфорованою фазовирівнюючою акустичною лінзою PPA, яка була також задіяна в преміальній акустиці Paradigm Persona.

Низькочастотники Founder отримали 6-дюймовий (152 мм), 7-дюймовий (177 мм) чи 8-дюймовий (215 мм) дифузори Unibody CARBON-X. Вони встановлені в корпусах, що зміцнені за схемою Cascade-Fusion в удосконаленій системі Shock-Mount, покликаної послабити взаємний вплив смуг. Аналогічний принцип застосований і до опор корпусу підлогових моделей. Кабінети серії Founder можуть мати обробку "волоський горіх", "чорний горіх", "північна вишня", а також "чорний рояльний лак".

СЧ- та НЧ-динаміки серії Founder механічно відокремлені від передньої панелі за допомогою нашої вдосконаленої системи ізолюючого монтажу Shock-Mount. У цьому спеціальному монтажному обладнанні використовується підвіска з еластомеру для запобігання передачі вібрації від драйвера до корпусу та корпусу до приводу. Усуваючи резонанс, драйвер може відтворювати звук чисто та ефективно, без чутних спотворень та максимальної чіткості.

Розпірки Cascade-Fusion усередині гранованих корпусів серії Founder підвищують жорсткість і розбивають стоячі низькочастотні хвилі. Це забезпечує набагато більш щільний бас із більшою чіткістю та точністю. Всі кріплення значно посилені, що робить шафу монолітом, міцнішим, ніж сума його частин. Міцність, властива геометричному профілю корпусу, розподіляє точки навантаження більшої площі корпусу, забезпечуючи велику підтримку і жорсткість у порівнянні з традиційною квадратною геометрією корпусу.

Характеристики Paradigm Founder 120H Midnight Cherry

Загальні

Тип акустичної системи:Напольная акустика
Опис:підлогова, активна, фазоінвертор
Кольрова група:Тёмно-коричневый
Точний колір:Вишнёвое дерево
Склад комплекту:2 колонки
Акустичне оформлення:відкритий (фазоінвертор)
Країна (головний офіс):Канада

Потужність

Минимальная мощность усилителя:15 Вт на канал
Максимальная мощность усилителя:400 Вт на канал

Технічні характеристики

Количество полос:3
Чувствительность:92 дБ
Частота разделения кроссовера:500 Гц/2.4 кГц
Макс. входное сопротивление:8 Ом
Мин. частота воспроизведения:22 Гц
Макс. частота воспроизведения:23 кГц

Конструктивные особенности

Конструктивные особенности:фазоинвертор

Динамики

Количество динамиков:5
ВЧ динамик:1 х 25 мм, AL-MAC
СЧ динамик:1 х 152 мм, AL-MAG
НЧ динамик:3 х 215 мм, CARBON-X

Физические характеристики

Вес:41.7 кг

Корпус

Материал корпуса:дерево/MDF

Разъемы

Входные разъемы:вінтовий

Установка акустики

Место установки:пол
Отзывы о товаре Paradigm Founder 120H Midnight Cherry