Акустична система Paradigm Founder 40B Black Walnut

Код: Par-f40bbw
134 735 грн
 
Полична акустична система, серія: Founder, 2-смугова, фазоінвертор, потужність: 15 - 150 Вт, діапазон частот: 69 Гц - 23 кГц, чутливість: 89 дБ, імпеданс: 8 Ом, кросовер: 1.6 кГц, габарити: 368 х 197 х 320 мм, вага: 11.3 кг, колір: чорний горіх

Акустична система Paradigm Founder 40B Black Walnut

Серія Founder компанії Paradigm займає другий ступінь в ієрархії продукції компанії після топової лінійки Persona та включає шість моделей. Молодша з них – двосмугові полочні монітори Founder 40B.

Для акустики серії Founder були спеціально розроблені динамічні головки з магнітними системами високої потужності, багатошаровими звуковими котушками та довгохідними дифузорами. У всіх моделях лінійки працює твітер із алюмінієво-магнієво-керамічним (AL-MAG) куполом, оформлений у сферичному хвилеводі OSW. Низькочастотні драйвери колонок Founder оснащуються дифузорами Unibody CARBON-X та змонтовані корпусами, укріпленими за схемою Cascade-Fusion у вдосконаленій системі Shock-Mount. Аналогічний підхід використано і для опор колонок для підлоги.

Нова серія Founder ввібрала в себе передові розробки компанії Paradigm, цілком виправдовуючи свою зобов'язуючу назву. Але на цьому список інновацій не вичерпується. Наприклад, для кріплення драйверів до корпусу застосовується вдосконалена технологія Shock-Mount, коли головка кріпиться не прямо до корпусу, а через спеціально розроблені вібрації проставки, що амортизують, які істотно змінюють характер передачі вібрацій від випромінювачів на корпус колонки. Аналогічний прийом використаний і в конструкції віброізолюючих ніжок, на які спираються колонки.

Від акустики Paradigm очікуєш енергійної подачі, високої перевантажувальної здатності та вміння створювати справді масштабне звукове полотно. Іншими словами, відмінний варіант для задерикуватого року, включаючи найважчі його варіації. І Paradigm Founder у цьому відношенні повністю виправдовують очікування – сміливо викручуйте ручку гучності та отримуйте стіну звуку без ознак спотворень та перевантаження. Швидкий, пружний, але, в той же час, досить глибокий бас надає обсяг знайомим композиціям, зазвичай не хизується виразним низькочастотним регістром, а значне відпрацювання атаки у високочастотному спектрі часом викликає бажання послабити краватку.

Paradigm Founder демонструють жанрову універсальність – і камерні джазові композиції, і масштабні симфонічні твори подаються дуже виразно та натурально. Акустичні системи Paradigm Founder пропонуються в обробці «чорний рояльний лак», або «волоський горіх», «чорний горіх» або «північна вишня».

Характеристики Paradigm Founder 40B Black Walnut

Загальні

Тип акустичної системи:Полочная акустика
Опис:полична, пасивна, фазоінвертор
Кольрова група:Чёрный
Точний колір:Чёрный
Склад комплекту:2 колонки
Акустичне оформлення:відкритий (фазоінвертор)
Країна (головний офіс):Канада

Потужність

Минимальная мощность усилителя:15 Вт на канал
Максимальная мощность усилителя:150 Вт на канал

Технічні характеристики

Количество полос:2
Чувствительность:89 дБ
Частота разделения кроссовера:1.6 кГц
Макс. входное сопротивление:8 Ом
Мин. частота воспроизведения:69 Гц
Макс. частота воспроизведения:23 кГц

Конструктивные особенности

Конструктивные особенности:фазоинвертор

Динамики

Количество динамиков:2
ВЧ динамик:1 х 25 мм, AL-MAC
НЧ динамик:1 х 152 мм, AL-MAG

Физические характеристики

Ширина колонки:196 мм
Высота колонки:368 мм
Глубина колонки:320 мм
Вес:11.3 кг

Корпус

Материал корпуса:дерево/MDF

Разъемы

Входные разъемы:вінтовий

Установка акустики

Место установки:полка
Отзывы о товаре Paradigm Founder 40B Black Walnut