Проигрыватель винила Cambridge Audio ALVA ST Turntable

Код: C11235K
43 049 грн
 
швидкість: 33-1/3, 45 об/мин, тонарм прямий алюміній, картридж ММ, Bluetooth, з фонокоректором, диск: алюміній, стіл: МДФ, кришка в комплекті, габарити: 435 х 139 х 366,7 мм, вага: 9 кг, колір: сірий

Проигрыватель винила Cambridge Audio ALVA ST Turntable

Просто додай вініл
Немає нічого кращого за вініл: тактильне задоволення від вилучення платівки з конверта та акуратного розміщення її на деку унікально. Ми розробили Alva ST, щоб поділити це задоволення з великою кількістю людей.

З попередньо встановленим картриджем - так що ви відтворюватимете записи за лічені хвилини - Alva ST з ремінним приводом також має потокову передачу Hi-Res Bluetooth, що перемикається, та вбудований фонокоректор.

Кожен повинен мати можливість насолоджуватись свободою, яку дає Alva.
Король зручності
Alva ST призначена для людей, які хочуть слухати записи у винятковій якості без необхідності вибирати або встановлювати додаткові компоненти. Alva ST робить це просто завдяки встановленому ідеально підходить картриджу. Alva ST також підключається практично до будь-якої аудіосистеми, оскільки має вбудований фонокорректор, що перемикається. Він навіть працює через бездротовий зв'язок з акустичними системами Bluetooth.

Висока роздільна здатність Bluetooth
Вбудований Bluetooth aptX HD звільняє Alva від решти вашого Hi-Fi. Завдяки можливості розмістити деку Alva на будь-якій плоскій поверхні ваші записи будуть у центрі уваги. Музику можна передавати на будь-який сумісний комплект Bluetooth, включаючи навушники з якістю Hi-Res до 24 біт/48 кГц. Або ви можете деактивувати його та просто використовувати фонокабелі – вирішувати вам.

Вбудований фонокоректор
Alva ST має вбудований фонокоректор, запозичений з нашого відзначеного нагородами Alva Duo, щоб розкрити неймовірні деталі ваших записів. Це означає, що ви можете підключити Alva ST до будь-якого підсилювача або сумісної акустичної системи. Ви також можете відключити фонокоректор деки — ідеально, якщо він вже є у вашому підсилювачі, або залишити відкритими варіанти модернізації.

Попередньо встановлений картридж MM
Після кількох годин прослуховування ми вибрали картридж Audio Technica Moving Magnet для встановлення на Alva ST. Без складного налаштування ви програватимете платівки за лічені хвилини. Еліптична голка забезпечує велику площу контакту з канавками ваших платівок, забезпечуючи точне відстеження інформації та, звичайно ж, чудове звучання музики.

Ремінь безпеки
Alva ST використовує перевірений метод ремінної передачі, доповнений електронним регулюванням швидкості двигуна. Після першого підключення ременя вам не потрібно знову заглядати під диск. Вибір швидкості обертання здійснюється двома акуратними електронними кнопками на верхній алюмінієвій поверхні ST, так що ви можете легко перемикатися між відтворенням альбомів і синглів.

Алюмінієвий, тюнінгований
Диск Alva ST відлитий під тиском з алюмінію та оброблений на верстаті з ЧПУ, що забезпечує абсолютно рівну та гладку поверхню. Алюмінієвий диск висотою 17 мм покритий гумовим килимком товщиною 5 мм — доведено, що комбінація зменшує небажаний резонанс.

Абсолютно новий тонарм
Після кількох годин випробувань наші інженери обрали новий потужний тонарм із низьким резонансом. Мінімізуючи резонансні частоти та у поєднанні з картриджем, він допомагає витягти з ваших записів максимальну деталізацію. Знімний шелл з литого алюмінію під тиском спрощує заміну картриджів, а потім налаштовує їх з більшою точністю завдяки новому циферблату, що перешкоджає ковзанню.

Створено для життя
Колекція платівок може зберігатися все життя, то чому б і програвачеві  Саме для цього ми створили Alva ST з алюмінієвою верхньою пластиною товщиною 1 мм та шаром EVA для поглинання вібрації поверх MDF. Він встановлений на композитному шасі та важить 9 кг. Надійний та міцний, а також із відмінними звукопоглинаючими властивостями.

Непідвладний стиль часу з Лондона
Alva ST з алюмінієвою верхньою панеллю місячно-сірого кольору та матовою чорною основою, що звужується до нашої фірмової плаваючої клиноподібної основи, відповідає нашому мінімалістичному домашньому стилю. Це ідеальне поєднання з нашими hi-fi динаміками серій Evo та CX. Розроблений та спроектований у Лондоні з упором на класичний непідвладний часу стиль.

Пил ніколи не спить
Зберігайте ідеально збалансований тонарм та алюмінієву верхню пластину нового програвача Alva в первозданному вигляді, коли ви закінчите крутити диски протягом дня, за допомогою відкидної пилозахисної кришки. Її легко піднімати, опускати, знімати та знову прикріплювати – вибір за вами.

Характеристики Cambridge Audio ALVA ST Turntable

Общие

Назначение:Hi-Fi
Встроенный фонокорректор:есть
Цвет:Серый
Оснащение:Антискейтинг

Тонарм

Тип тонарма:Поворотный
Форма тонарма:Прямая
Материал тонарма:Алюминий
Длина тонарма:221.5 мм
Масса тонарма:19.6 г

Картридж

Тип картриджа в комплекте:MM
Игла:Эллиптическая

Диск

Материал диска:Алюминий
Масса диска:0.645 г
Диаметр диска:305.0 мм
Толщина диска:17 мм

Конструкция

Материал стола:MDF
Тип привода:ременной
Поддерживаемые скорости:33 об/мин, 45 об/мин
Переключение скоростей:электронное
Разъемы:Линейный выход (RCA)

Характеристики

Соотношение сигнал/шум:-90 дБ
Потребление электроэнергии:6 Вт
Размеры (Ш х В х Г):435 х 139 х 366,7 мм
Вес:9 кг
Комплектация:Програвач вінілових дисків, Кришка, Тонарм, Картридж, Мережевий адаптер, Кабель RCA, Провод заземлення
Отзывы о товаре Cambridge Audio ALVA ST Turntable
ПЕРЕГЛЯНУТІ ТОВАРИ