Сабвуфер KEF Kube 12b Black

Код: KEF-kub12b
44 520 грн
 
Активний сабвуфер, підсилювач класу D, потужність: 300 Вт RMS, діапазон частот: 22 – 140 Гц (±3 дБ), макс. звуковий тиск: 114 дБ, розміри (В x Ш x Г): 410 x 393 x 410 мм, вага: 20.6 кг, колір: чорний

Сабвуфер KEF Kube 12b Black

Kube12b був розроблений для забезпечення найглибших басів для музики та фільмів. Якщо ви хочете відчути рух землі, не дивіться далі. Kube 12b оснащено 300-ватним підсилювачем класу D і великим 12-дюймовим (30,5 см) драйвером, а також технологією iBX для динамічного збільшення глибини баса.

Відчуйте нові виміри звуку з сабвуферами Kube

Kube 12b легко вивільняє вибухову силу. Технологія iBX динамічно розширює глибину басів, а унікальна здатність KEF розробляти, створювати та інтегрувати власний драйвер виводить оптимізацію на абсолютно новий рівень. Завдяки захоплюючій музиці та звуку домашнього кінотеатру, який перенесе вас у серце вистави.

Команда дизайнерів та інженерів KEF працювала в тандемі над розробкою iBX. Цей інтелектуальний алгоритм розширення низьких частот створює розширену глибину, яка використовує весь потенціал окремого драйвера. Результатом є незрівнянна точність і максимальна синхронність між підсилювачем, драйвером і закритим корпусом.

Сабвуфери Kube пропонують неперевершену гнучкість розміщення. Ряд LFE, лінійних входів і входів гучномовців, вибір фази та параметри еквалайзера, контрольовані DSP, допоможуть отримати максимальну віддачу від kube. Розмістіть його у відповідному місці, поєднайте з будь-яким основним динаміком або типом музичної системи та почніть відкривати нові глибини звуку.

KEF може бути єдиним висококласним виробником, який проектує, розробляє та збирає драйвери, корпуси та схеми власними силами. Цей рівень інтеграції означає, що ми прагнемо до чистого звуку, і Kube залишається вірним цьому ідеалу. Результатом є драйвер і підсилювач, які ідеально поєднуються.

 

Характеристики KEF Kube 12b Black

Загальні

Тип акустичної системи:Сабвуферы
Опис:підлогова, активна, закритого типу
Кольрова група:Чёрный
Точний колір:Чёрный
Склад комплекту:1 колонка
Акустичне оформлення:закритий

Потужність

Максимальная мощность усилителя:300 Вт на канал

Технічні характеристики

Количество полос:1
Макс. звуковое давление:114 дБ
Мин. частота воспроизведения:22 Гц
Макс. частота воспроизведения (сабвуферы):140 Гц

Динамики

Количество динамиков:1
НЧ динамик:1 х 305 мм

Физические характеристики

Ширина колонки:410 мм
Высота колонки:393 мм
Глубина колонки:410 мм
Вес:20.6 кг

Корпус

Материал корпуса:дерево/MDF

Разъемы

Входные разъемы:RCA

Установка акустики

Место установки:пол
Отзывы о товаре KEF Kube 12b Black