Сабвуфер KEF T2 Subwoofer White

Код: KEF-t2s-w
35 700 грн
 
Активний сабвуфер, закритий, підсилювач класу D, потужність: 250 Вт RMS, діапазон частот: 30 – 250 Гц (±3 дБ), макс. звуковий тиск: 110 дБ, розміри (В x Ш x Г): 380 x 370 x 177 мм, вага: 13 кг, колір: білий

Сабвуфер KEF T2 Subwoofer White

Завдяки продуктивності низьких частот, яка відповідає його розміру, сабвуфер T-2 створює тривимірне зображення, додаючи чіткості та ваги нижньому торцю. 

Завдяки компактним розмірам T-2 легко сховати, він забезпечує швидкий, рівномірний і надзвичайно точний бас із підсилювачем класу D потужністю 250 Вт і динаміком 250 мм (10 дюймів).

Серія Т компанії KEF включає вузькопрофільні акустичні системи, що мають сучасний дизайн і здатні відтворювати інтригуюче, просторове і динамічне звучання.

ТБ з плоским екраном потрібні відповідні за стилем акустичні системи - такі ж плоскі. Але не менш важливо наповнити приміщення чистим і чітким просторовим звучанням, що ні в чому не поступається картинці на екрані. Серія Т компанії KEF включає вузькопрофільні акустичні системи, що мають сучасний дизайн і здатні відтворювати інтригуюче, просторове і динамічне звучання. Втім, не слід очікувати від продукції KEF чогось меншого. Особливо зважаючи на те, що за плечима компанії 60-річна історія успішних інновацій, включаючи широкий досвід у галузі домашніх кінотеатрів.

Удостоєні численних нагород акустичні системи KEF протягом багатьох років є тим стандартом, на який орієнтуються інші виробники. Нічого дивного немає в тому, що навіть найвибагливіші слухачі просто закохуються в нову серію T після першого ж прослуховування. Втім, таке ставлення стає зрозумілим, варто лише вивчити, які унікальні технології укладено у кожен із цих тонких корпусів.

Сабвуфер відрізняє можливість прихованої установки та ідеальна узгодженість з акустичними системами. Результатом стають чіткі, точні та артикуловані баси.

Характеристики KEF T2 Subwoofer White

Загальні

Тип акустичної системи:Сабвуферы
Опис:підлогова, активна
Кольрова група:Белый лак/Белый
Точний колір:Белый
Склад комплекту:1 колонка
Акустичне оформлення:закритий

Потужність

Максимальная мощность усилителя:250 Вт на канал

Технічні характеристики

Количество полос:1
Макс. звуковое давление:110 дБ
Мин. частота воспроизведения:30 Гц
Макс. частота воспроизведения (сабвуферы):250 Гц

Динамики

Количество динамиков:1
НЧ динамик:1 х 250 мм

Физические характеристики

Ширина колонки:380 мм
Высота колонки:370 мм
Глубина колонки:177 мм
Вес:13 кг

Корпус

Материал корпуса:дерево/MDF

Разъемы

Входные разъемы:RCA

Установка акустики

Место установки:пол
Отзывы о товаре KEF T2 Subwoofer White