Сабвуфер Velodyne DB 15 Black

Код: vel-DB15bl
66 785 грн
 
Сабвуфер активний, акустичне оформлення: закритий, потужність: 450 Вт (RMS)/ 1000 Вт динамічної, діапазон частот: 13 - 200 Гц, регулювання фази: 0 - 180, динамік: 1 х 15" (390 мм), габарити: 425 х 445 х 488 мм, вага: 23 кг

Сабвуфер Velodyne DB 15 Black

Серію Deep Blue (DB) можна назвати приймачем успішної серії SPL, яку компанія Velodyne Acoustics випускала раніше. На вибір пропонується 4 різні моделі активних сабвуферів з динаміками 8, 10, 12 і 15 дюймів.

Характерна риса серії - чотиришарова звукова котушка та подвійні феритові магніти, що забезпечують високу ефективність, швидкий час спрацьовування та точність імпульсів. Закритий корпус із міцного МДФ запобігає частотним спотворенням та зайвим вібраціям.

Активний сабвуфер Velodyne DB-15 є топовою моделлю у своїй серії і має найбільші розміри. Він призначений для використання у великих приміщеннях (більше 30 кв. метрів) і здатний за своїми характеристиками задовольнити потреби навіть найекстремальніших любителів низьких частот. Апарат виготовлений у корпусі із добірного MDF, а товщина його передньої панелі становить 52 мм. Поряд з іншими конструктивними рішеннями, це забезпечує практично повну акустичну інертність корпусу, що робить звучання DB-15 чистим і незабарвленим на будь-якій гучності.

Velodyne DB-15 має закриту конструкцію, що забезпечує зручність його розміщення у кімнаті. Сабвуфер можна встановити впритул до стіни або в ніші. Модель оснащена басовим динаміком діаметром 15 дюймів (380 мм), що забезпечує високий звуковий тиск і відтворює низькі частоти значення 23 Гц (за рівнем – 3 дБ). Динамік оснащений дифузором з посиленого поліпропілену, стійким до вигинів та резонансів навіть за високої швидкості переміщення. На басові встановлено звукова котушка діаметром 75 мм, виконана в чотири шари для збільшення струму індукції, і подвійний феритовий магніт.

Для повної реалізації потенціалу басовика він підключений до підсилювача з вихідною пікової потужністю 1000 Вт. Підсилювач працює у класі A/B, завдяки чому звучання Velodyne DB-15 виходить максимально збалансованим та точним. Сабвуфер можна використовувати не тільки в домашньому кінотеатрі, а й у стереосистемі, де він надасть масштабу та ваги звучанню музики. Для підключення до джерела сигналу DB-15 оснащений лінійним, LFE та акустичним входами. Передбачені регулювання рівня вхідного сигналу, частоти фільтра в діапазоні від 50 до 180 Гц (крутизна зрізу 12 дБ/октава), а також плавне регулювання абсолютної фази.

Характеристики Velodyne DB 15 Black

Загальні

Тип акустичної системи:Сабвуферы
Опис:напольна, активна, закритого типу
Точний колір:Чёрный
Склад комплекту:1 колонка
Акустичне оформлення:закритий

Потужність

Максимальная мощность сабвуфера:1000 Вт

Технічні характеристики

Мин. частота воспроизведения:13 Гц
Макс. частота воспроизведения (сабвуферы):200 Гц

Динамики

Количество динамиков:1
СЧ/НЧ динамик:1 х 15” з подвійним вентильованим кошиком і посиленою поліпропіленовою мембраною

Физические характеристики

Ширина колонки:425 мм
Высота колонки:445 мм
Глубина колонки:487 мм
Вес:23 кг

Корпус

Материал корпуса:дерево/MDF

Разъемы

Входные разъемы:2 х RCA, 1 х LFE, акустические 1 х Hi-Level
Выходные разъемы:1 х LFE
Покрытие разъема:золото 24К

Сабвуфер, активная акустика

Регулировка фазы сабвуфера:есть
Регулятор фазы:0 - 180 градусов

Установка акустики

Место установки:пол
Отзывы о товаре Velodyne DB 15 Black