Сабвуфер Velodyne MicroVee X Black

Код: vel-micXbl
56 660 грн
 
Сабвуфер активний, акустичне оформлення: закритий з пасивним випромінювачем, потужність: 300 Вт (RMS), діапазон частот: 18 - 180 Гц, динамік: 1 х 6,5" (160 мм), 2 х 6,5" пасив., пульт дк, габарити: 230 х 230 х 230 мм, вага: 12 кг, колір: чорний

Сабвуфер Velodyne MicroVee X Black

Сабвуфер Velodyne MicroVee X має невеликі розміри, проте завдяки застосуванню спеціальних конструктивних рішень відтворює глибокі та опрацьовані баси. Корпус саба виготовлений з алюмінію, що дозволило зробити його стінки тоншими, ніж у разі використання MDF, без погіршення акустичних властивостей. Це, своєю чергою, забезпечило збільшення внутрішнього обсягу створення потрібного навантаження для басового динаміка.

На передній панелі сабвуфера змонтований басовик діаметром 6,5 дюйми, дифузор якого виконаний з композиту на основі поліпропілену. Це забезпечило високу жорсткість мембрани при дуже невеликій вазі та її здатність швидко переміщатися без викривлення поверхні. НЧ-динамік оснащений чотиришаровою звуковою котушкою діаметром 52 мм та двома великими феритовими магнітами. Все це забезпечило отримання точних, наполегливих і глибоких басів при відтворенні звукових доріжок фільмів, і при прослуховуванні музики. Динамік зібраний на подвійному вентильованому кошику, стійкому до резонансів.

НЧ-динамік у Velodyne MicroVee X працює спільно з двома пасивними басовими радіаторами, розташованими на бічних панелях. Таке рішення забезпечило найбільш ефективне використання внутрішнього об'єму корпусу і поширило низькі частоти в кімнаті найбільш рівномірним. Басовик підключений до підсилювача, що працює в класі A/B та розвиває потужність до 600 Вт. Як тепловідведення для вихідних каскадів підсилювача використовується весь корпус сабвуфера. Усунення спотворень та підвищення ефективності роботи саба досягається за рахунок використання фірмових технологій Digital Drive Control та Energy Recovery System.

Velodyne MicroVee X оснащений лінійним стерео, LFE та високорівневими акустичними входами. Передбачено режим обходу вбудованого фільтра для використання у системах із власними кросоверами. Модель комплектується пультом дистанційного керування, за допомогою якого можна змінювати гучність звуку та перемикати абсолютну фазу сигналу. ІЧ-датчик системи управління зроблений виносним, що дозволяє розмістити його у будь-якому зручному місці.

Характеристики Velodyne MicroVee X Black

Загальні

Тип акустичної системи:Сабвуферы
Опис:напольна, активна, закритого типу
Серія:Velodyne MicroVee
Точний колір:Чёрный
Склад комплекту:1 колонка
Акустичне оформлення:закритий

Потужність

Минимальная мощность сабвуфера:300 Вт на канал
Максимальная мощность сабвуфера:800 Вт

Технічні характеристики

Мин. частота воспроизведения:18 Гц
Макс. частота воспроизведения (сабвуферы):180 Гц

Динамики

Количество динамиков:1
СЧ/НЧ динамик:1 х 165 мм,дифузор з посиленого поліпропілену, 4-шарова звукова котушка діаметром 52 мм, подвійний феритовий магніт, розташований на передній панелі. Пасивні НЧ-радіатори: 6,5 дюйми, розташовані на протилежних бічних панелях.

Физические характеристики

Ширина колонки:230 мм
Высота колонки:230 мм
Глубина колонки:230 мм
Вес:12 кг

Корпус

Материал корпуса:металл

Разъемы

Входные разъемы:2 х RCA (Stereo/LFE), 2 х High level (Stereo)
Выходные разъемы:2 х RCA (Stereo/LFE)
Покрытие разъема:золото 24К

Сабвуфер, активная акустика

Регулировка фазы сабвуфера:есть
Регулятор фазы:0 - 180 градусов

Установка акустики

Место установки:пол
Отзывы о товаре Velodyne MicroVee X Black