Акустична система Sennheiser AMBEO Soundbar Plus

Код: 700143
64 459 грн
 
Саундбар, потужність ном.: 400 Вт, діапазон частот: 38 Гц – 20000 Гц (- 3 дБ), підтримка Bluetooth, NFC, Google Chromecast, пластик, габарити: 105,1 x 7,5 x 12,1 см, вага: 6.3 кг, колір: чорний

Акустична система Sennheiser AMBEO Soundbar Plus

Основні переваги моделі AMBEO Soundbar Plus

  • Унікальний домашній кінотеатр 7.1.4 з ультрасучасною технологією аудіовіртуалізації AMBEO, що з винятковою якістю відтворює повноформатний імерсивний звук;
  • Пара вбудованих 4-дюймових сабвуферів генерують надзвичайно глибокі баси, що надають імерсивному звучанню природності та просто неперевершеної сили;
  • Вдосконалена система калібрування автоматично аналізує акустику кімнати й точно оптимізує звук відповідно до особливостей планування приміщення і розташування слухачів у ньому;
  • Алгоритм підвищуючого мікшування стереоконтенту вибудовує навколо слухача унікальну аудіоатмосферу, створюючи враження, що звук надходить ніби звідусіль;
  • Програмна платформа AMBEO|OS дає змогу підключати саундбар до сервісів потокового аудіо, зокрема до Apple AirPlay 2, Spotify Connect та TIDAL Connect, а також до будь-яких пристроїв, що підтримують Google Асистента і мають функцію Chromecast;
  • Функція Voice Enhancement забезпечує найвищу якість та виразність відтворення мовлення, а спеціальний Нічний режим (Night Mode) дає змогу комфортно слухати аудіо, не турбуючи цим нікого поруч.

Коли звук не просто чуєш, а відчуваєш
Неймовірний імерсивний звук без додаткового обладнання
Власний надсучасний кінотеатр просто вдома. Один єдиний компактний AMBEO Soundbar Plus занурює вас в буквальному сенсі у саму глибину аудіодійства, даючи змогу по-справжньому чути й відчувати імерсивний звук з усіма його найдрібнішими нюансами. Без усіляких допоміжних динаміків на стінах та підлозі й без надокучливих дротів.

В основі цієї системи - та ж сама інноваційна технологія аудіовіртуалізації, що її інженери Sennheiser спільно з фахівцями німецького Інституту інтегральних схем товариства Фраунгофера розробили спеціально для моделі AMBEO Soundbar Max. Саме технологія аудіовіртуалізації AMBEO у поєднанні з потужними вбудованими сабвуферами роблять імерсивний звук настільки природнім і надають йому такої неймовірної сили.

Про якість звуку ми вже подбали
Тому ваш новий саундбар відтворює виключно високоякісний імерсивний звук у будь-якому оточенні та для будь-якого відеоконтенту
Вишуканий імерсивний звук відтепер налаштовується максимально просто. За допомогою системи автокалібрування AMBEO Soundbar Plus точно визначає акустичні особливості конкретної кімнати, швидко адаптується до оточення і підбирає той режим відтворення звуку, що оптимально відповідає відеоконтенту на екрані.

На основі отриманих даних саундбар розташовує 7 віртуальних динаміків у певних точках навколо вас і ще 4 над вашою головою. При цьому алгоритм підвищуючого мікшування стереоконтенту AMBEO вибудовує навколо вас унікальну аудіоатмосферу, створюючи враження, що звук надходить ніби звідусіль і заповнює собою всю кімнату. А з меню еквалайзера можна ще точніше налаштувати звучання відповідно до своїх власних вподобань.

Ще більше задоволення і сьогодні, й у майбутньому
До ваших послуг усі найпопулярніші музичні онлайн-сервіси та широкий комунікаційний функціонал
AMBEO Soundbar Plus без проблем підключається і працює фактично з будь-якими сучасними пристроями. Конструкцією саундбара передбачено відразу декілька варіантів підключення, з інтуїтивно зрозумілого інтерфейсу ви без жодних ускладнень можете вмикати на своєму AMBEO Soundbar Plus будь-який з найпопулярніших сервісів потокового аудіо, а з майбутніми оновленнями AMBEO OS функціонал системи ставатиме ще досконалішим та ширшим.

Модель AMBEO Soundbar Plus підтримує сучасні аудіокодеки Dolby Atmos, DTS: X, 360 Reality Audio та MPEG-H Audio. Наразі програмна платформа AMBEO|OS дає змогу підключати саундбар до сервісів потокового аудіо, зокрема до Apple AirPlay 2, Spotify Connect та TIDAL Connect, а також до будь-яких пристроїв, що підтримують Google Асистента і мають функцію Google Chromecast. Окрім цього, саундбар працює з голосовим помічником Alexa і підтримує Google Home та Apple HomeKit. Функція Voice Enhancement забезпечує найвищу якість та виразність відтворення мовлення, а спеціальний Нічний режим (Night Mode) дає змогу комфортно слухати аудіо, не турбуючи цим нікого поруч.

Налаштувати найкращий імерсивний звук - це не складно
Увесь потенціал унікальної високотехнологічної аудіосистеми в одному зручному додатку й просто онлайн
Вмикати й вимикати саундбар, налаштовувати параметри звучання (пресети, режими звучання, еквалайзер), регулювати гучність та ін. можна просто зі смартфона чи планшета через лаконічний і зручний інтерфейс фірмового мобільного додатка Sennheiser Smart Control або ж з комп’ютера, просто через онлайн-інтерфейс системи.

І навіть з найпершого знайомства з новим AMBEO Soundbar Plus налаштовується правильно за декілька простих і логічних кроків, як то кажуть, просто з коробки. Інтерактивний демонстраційний режим допоможе вам під'єднати та налаштувати саундбар за лічені хвилини, а отже й зануритися у захоплюючу атмосферу імерсивного звучання найвищого ґатунку якнайшвидше.

Справжня прикраса для дому
І звучить, і виглядає там само неперевершено
Вишуканий дизайн AMBEO Soundbar Plus повною мірою відповідає фантастичному рівню якості його звучання. Верхня панель для зручності розташована під невеличким кутом, а м'які переливи LED-смуги утворюють свою особливу візуальну магію, підкреслюючи бездоганність форм саундбару та, найголовніше, довершеність фірмового звуку Sennheiser.

Що ж до довершеності, то відразу сім високоякісних алюмінієвих конусних повнодіапазонних динаміків відтворюють звук якнайточніше, виразно та чисто, зокрема й у діапазоні середніх частот, а два 4-дюймові низькочастотні вуфери з подовженим ходом дифузора у закритих камерах гарантують баси аудіофільського рівня у діапазоні аж до 38 Гц.

Характеристики Sennheiser AMBEO Soundbar Plus

Загальні

Тип акустичної системи:Звуковой проектор (саундбар)
Опис:полочна, активна, закритого типу
Кольрова група:Чёрный
Точний колір:Чёрный
Склад комплекту:1 колонка
Акустичне оформлення:закрытый
Країна (головний офіс):Германія

Потужність

Максимальная мощность усилителя:200 Вт на канал

Технічні характеристики

Мин. частота воспроизведения:38 Гц
Макс. частота воспроизведения:20 кГц

Динамики

Количество динамиков:9

Физические характеристики

Ширина колонки:1050 мм
Высота колонки:75 мм
Глубина колонки:121 мм
Вес:6.3 кг

Корпус

Материал корпуса:пластик

Разъемы

Входные разъемы:2 х HDMI (v.2.0a, 4K/60 Гц, Full HD, MHL 2.1, HDCP 2.2), оптический, Aux (линейный RCA), Ethernet-порт
Выходные разъемы:HDMI (v.2.0a) с поддержкой расширенного возвратного канала eARC

Установка акустики

Место установки:полка
Отзывы о товаре Sennheiser AMBEO Soundbar Plus