Акустична система Bowers & Wilkins 603 S3 White

Код: 244773
95 985 грн
 
Підлогова АС, 3-смугова, з фазоінвертором, потужність: 30 - 200 Вт, діапазон частот: 46 Гц - 28 кГц, чутливість: 90 дБ, імпеданс: 8 Ом, габарити: 1020 х 260 х 402 мм, вага: 27.5 кг, колір: білий

Акустична система Bowers & Wilkins 603 S3 White

Акустичні системи Bowers & Wilkins 603 S3 є вершиною у своїй лінійці продукції. Ці колонки мають трисмугову конфігурацію та здатні виробляти потужний звуковий тиск, що робить їх ідеальними для використання у великих приміщеннях. Вони мають стильний корпус, виготовлений з добірного MDF з натуральною дерев'яною обробкою. Однак завдяки вміло розробленій геометрії вони залишаються досить компактними, незважаючи на свій вражаючий звук. 

Основною особливістю Bowers & Wilkins 603 S3 є високоякісний твітер з подвійним демпфованим алюмінієвим куполом Decoupled Double Dome, здатний відтворювати високі частоти до 33 кГц. Кільце з назвою серії, яке знаходиться на захисній сітці твітера, підкреслює престиж цієї моделі. Твітер також отримав покращену монтажну пластину та більш відкриту конструкцію ґрат, запозичені з преміальної серії 800 Signature.

Середні частоти відтворюються динаміком із дифузором Continuum, розробленим спеціально для верхньої лінійки продукції Bowers & Wilkins. Цей дифузор без підвісів та його матеріал залишається секретом компанії. Додатковий середньочастотний динамік забезпечує чітке та артикульоване відтворення вокалу та інструментів. Два басові динаміки з паперовими дифузорами та фірмовим фазоінвертором Flow Port на задній панелі доповнюють звуковий спектр. 

Конструкцію корпусу також було переглянуто з метою покращення інтеграції драйверів та якості звучання. Клеми для підключення динаміків взяті з більш висококласної серії, а порти басів відповідають специфікаціям лінійки 700. Фільтри були повністю перероблені з використанням аудіофільських компонентів, що надало колонкам максимальну прозорість та баланс звучання. 

Характеристики Bowers & Wilkins 603 S3 White

Загальні

Тип акустичної системи:Напольная акустика
Опис:підлогова, пасивна, фазоінверторного типу
Кольрова група:Белый лак/Белый
Точний колір:Белый
Склад комплекту:2 колонки
Акустичне оформлення:відкритий (фазоінвертор)
Країна (головний офіс):Великобританія

Потужність

Минимальная мощность усилителя:30 Вт на канал
Максимальная мощность усилителя:200 Вт на канал

Технічні характеристики

Количество полос:3
Чувствительность:90 дБ
Макс. входное сопротивление:8 Ом
Мин. частота воспроизведения:46 Гц
Макс. частота воспроизведения:28 кГц

Конструктивные особенности

Конструктивные особенности:фазоинвертор
Описание фазоинвертора:тиловий, Flowport

Динамики

Количество динамиков:4
ВЧ динамик:1 х 25 мм
СЧ динамик:1 х 150 мм
НЧ динамик:2 х 165 мм

Физические характеристики

Ширина колонки:260 мм
Высота колонки:1020 мм
Глубина колонки:401 мм
Вес:27.5 кг

Корпус

Материал корпуса:дерево/MDF

Разъемы

Входные разъемы:винтовой, дві пари

Установка акустики

Место установки:пол
Отзывы о товаре Bowers & Wilkins 603 S3 White