Акція

Акустична система Bowers & Wilkins 606 S3 Black

Код: 244774
42 120 грн
35 640 грн
 
Полична АС, 2-смугова, з фазоінвертором, потужність: 30 - 120 Вт, діапазон частот: 52 Гц - 28 кГц, чутливість: 88 дБ, імпеданс: 8 Ом, габарити: 344 х 189 х 328 мм, вага: 7.05 кг, колір: чорний

Акустична система Bowers & Wilkins 606 S3 Black

Акустична система Bowers & Wilkins 606 S3 є двосмуговою конфігурацією і володіє фірмовими випромінювачами, створеними з особливою увагою інженерами компанії. Твітер отримав покращену монтажну пластину для ефективного розсіювання звуку, а також більш відкриту конструкцію ґрат, натхненну нещодавно представленою B&W серією 800 Signature. Позиціонування високочастотного динаміка на верхній частині передньої панелі, близько до верху, було зроблено для досягнення рівномірної діаграми спрямованості без небажаних відбиття, і при цьому зберігає твітер всередині основного корпусу.

Низькочастотний динамік Bowers & Wilkins 606 S3 оснащений ексклюзивним дифузором Continuum, з таємною формулою виготовлення, ретельно розробленим інженерами компанії. Цей дифузор має низьку масу, високу жорсткість і практично не має власних резонансів. Динамік встановлений на міцній алюмінієвій рамі та має потужну магнітну систему. Подібні випромінювачі були використані в акустиці 800-ї серії B&W, що представляє клас High End.

Динамічні компоненти в акустичній системі з'єднані з новим фільтром розділення, розробленим спеціально для цієї серії. У кросовері використовуються високоякісні компоненти аудіофільського класу, яке топологія була переглянута зменшення шляхів передачі сигналу. Ще одним значним удосконаленням у серії 600 S3 є переглянута конструкція корпусу, в якій високочастотний динамік і низькочастотні динаміки розміщені ближче один до одного, з використанням накладних кілець, що перетинаються, для поліпшення загального звукового відтворення. Внутрішні жорсткі балки у кожному корпусі також були покращені за рахунок оновлених матеріалів. Клеми для підключення динаміків на задній панелі кожного динаміка запозичені із серії Bowers & Wilkins 700 S3, а отвори для басового рефлексу на задній панелі відповідають специфікаціям серії 700.
Акустична система Bowers & Wilkins 606 S3 оснащена фірмовим фазоінвертором Flow Port з низьким рівнем шуму, що забезпечує високу ефективність. Корпус колонки виготовлений з товстого MDF та має глибоке внутрішнє демпфування. Для розміщення цієї акустики можна використовувати потрібну полицю або спеціальні демпфовані стійки. 

Характеристики Bowers & Wilkins 606 S3 Black

Загальні

Тип акустичної системи:Полочная акустика
Опис:полочна, пасивна, фазоінверторного типу
Кольрова група:Чёрный
Точний колір:Чёрный
Склад комплекту:2 колонки
Акустичне оформлення:відкритий (фазоінвертор)
Країна (головний офіс):Великобританія

Потужність

Минимальная мощность усилителя:30 Вт на канал
Максимальная мощность усилителя:120 Вт на канал

Технічні характеристики

Количество полос:2
Чувствительность:88 дБ
Макс. входное сопротивление:8 Ом
Мин. частота воспроизведения:52 Гц
Макс. частота воспроизведения:28 кГц

Конструктивные особенности

Конструктивные особенности:фазоинвертор, Bi-Wiring
Описание фазоинвертора:тиловий, Flowport

Динамики

Количество динамиков:2
ВЧ динамик:1 х 25 мм
НЧ динамик:1 х 165 мм

Физические характеристики

Ширина колонки:189 мм
Высота колонки:344 мм
Глубина колонки:328 мм
Вес:7.05 кг

Корпус

Материал корпуса:дерево/MDF

Разъемы

Входные разъемы:винтовой, дві пари

Установка акустики

Место установки:полка
Отзывы о товаре Bowers & Wilkins 606 S3 Black