Акція

Акустична система Bowers & Wilkins 607 S3 Black

Код: 244777
34 425 грн
29 363 грн
 
Полична АС, 2-смугова, з фазоінвертором, потужність: 30 - 100 Вт, діапазон частот: 52 Гц - 28 кГц, чутливість: 84 дБ, імпеданс: 8 Ом, габарити: 300 х 165 х 235 мм, вага: 4.65 кг, колір: чорний

Акустична система Bowers & Wilkins 607 S3 Black

Акустичні системи Bowers & Wilkins 607 S3 є частиною оновленої серії 600 восьмого покоління. Вони виділяються своєю визначною якістю виготовлення та обробки, а невеликі зміни в їх дизайні підкреслюють особливий статус цих моделей. Корпус Bowers & Wilkins 607 S3 виготовлений з якісного MDF та обладнаний глибоким внутрішнім демпфуванням. Ви можете вибрати один із трьох варіантів обробки: чорний, білий або шпон дуба. Колір захисної сітки, що закріплена магнітами, також відповідає дизайну колонки. 

Bowers & Wilkins 607 S3 оснащені високочастотним динаміком, що включає запатентований подвійний демпфований дифузор Decoupled Double Dome, виготовлений з алюмінію. Цей твітер також включає трубку, що звужується на задній стороні, яка ефективно усуває звукові хвилі, що йдуть від зворотного боку купола. Розміщення високочастотного динаміка близько до верху передньої панелі колонки допомогло зменшити дифракцію звукових хвиль, що призводить до більш відкритого та чистого звучання. Нова монтажна пластина та відкрита конструкція решітки твітера були запозичені із престижної B&W серії 800 Signature. 

Розташування високочастотного динаміка в Bowers & Wilkins 607 S3 вибрано надзвичайно високим, майже біля верху передньої панелі. Це стратегічне рішення покликане досягти рівномірної спрямованості звуку без виникнення небажаних відбиття, і в той же час уникнути необхідності виносити твітер в окремий корпус. Елегантне металеве окантування захисної сітки твітера прикрашене назвою серії акустичних систем. Ще однією істотною зміною в серії S3 є перероблена конструкція корпусу, де високочастотний динамік і основні динаміки розміщені ближче один до одного з використанням "накладних кілець, що перетинаються", призначених для поліпшення якості звуку та інтеграції драйверів. Внутрішні жорсткі елементи кожного корпусу також були покращені шляхом оновлення деревини, що використовується. Клеми для підключення динаміків на задній панелі кожної колонки запозичені із серії Bowers & Wilkins 700 S3, а порти для басів, розміщені на задній панелі, відповідають стандарту серії 700.

Низькочастотний динамік у Bowers & Wilkins 607 S3 є об'єктом не меншого інтересу. Його діаметр складає 130 мм, і він обладнаний унікальним дифузором Continuum, що виготовляється із тканого матеріалу. Точна методика створення цього дифузора залишається британською фірмою B&W у суворій таємниці. Матеріал Continuum має високу жорсткість і низьку масу, дозволяючи динаміку переміщатися з великою амплітудою і швидкістю без появи небажаних вібрацій. Динамічні елементи з'єднані з новим фільтром розділення, зібраним з компонентів аудіофільського рівня, що значно знижує спотворення. Акустична система Bowers & Wilkins 607 S3 обладнана фірмовим фазоінвертором Flow Port з мінімальним рівнем акустичних шумів, розміщеним на задній панелі. Ці колонки від Bowers & Wilkins можуть використовуватися як у невеликих стереосистемах, так і задніх каналах домашніх кінотеатрів, зібраних на акустиці цієї серії.

Характеристики Bowers & Wilkins 607 S3 Black

Загальні

Тип акустичної системи:Полочная акустика
Опис:полочна, пасивна, фазоінверторного типу
Кольрова група:Чёрный
Точний колір:Чёрный
Склад комплекту:2 колонки
Акустичне оформлення:відкритий (фазоінвертор)
Країна (головний офіс):Великобританія

Потужність

Минимальная мощность усилителя:30 Вт на канал
Максимальная мощность усилителя:100 Вт на канал

Технічні характеристики

Количество полос:2
Чувствительность:84 дБ
Макс. входное сопротивление:8 Ом
Мин. частота воспроизведения:52 Гц
Макс. частота воспроизведения:28 кГц

Конструктивные особенности

Конструктивные особенности:фазоинвертор, Bi-Wiring
Описание фазоинвертора:тиловий, Flowport

Динамики

Количество динамиков:2
ВЧ динамик:1 х 25 мм
НЧ динамик:1 х 130 мм

Физические характеристики

Ширина колонки:165 мм
Высота колонки:300 мм
Глубина колонки:235 мм
Вес:4.65 кг

Корпус

Материал корпуса:дерево/MDF

Разъемы

Входные разъемы:винтовой, дві пари

Установка акустики

Место установки:полка
Отзывы о товаре Bowers & Wilkins 607 S3 Black