Акція

Акустична система Bowers & Wilkins HTM6 S3 Black

Код: 244791
30 983 грн
23 085 грн
 
АС центрального каналу, 2-смугова, з фазоінвертором, потужність: 30 - 120 Вт, діапазон частот: 72 Гц - 28 кГц, чутливість: 87 дБ, імпеданс: 8 Ом, габарити: 160 х 480 х 255 мм, вага: 7.7 кг, колір: чорний

Акустична система Bowers & Wilkins HTM6 S3 Black

Колонка для центрального каналу Bowers & Wilkins HTM6 S3 спеціально додана до серії 600 S3 для створення повноцінної домашньої кінотеатральної системи на основі цієї акустики. Незважаючи на свої компактні розміри, ця колонка забезпечує узгоджене звучання, навіть якщо її поєднувати з акустичними підлоговими системами цієї серії. Зовнішній дизайн Bowers & Wilkins HTM6 S3 також повністю відповідає іншим акустичним моделям цієї лінійки.

Система звучання Bowers & Wilkins HTM6 S3 має традиційну для цього класу конфігурацію із двома низькочастотними динаміками та високочастотним динаміком, розміщеним між ними. Однак високочастотний динамік розташований ближче до верхньої частини передньої панелі, щоб мінімізувати розсіювання звуку. Ця конструкція також допомагає вирівняти характеристики спрямованості, що корисно, коли колонка розміщена на невеликій висоті, наприклад, під екраном.

Bowers & Wilkins HTM6 S3 обладнана фірмовим твітером з подвійним алюмінієвим куполом Decoupled Double Dome, таким самим, як і інші моделі цієї серії. Обрамлення захисної сітки твітера також прикрашене назвою, що підтверджує її особливий статус. Твітер має трубку, що звужується, і розширений діапазон частот. Низькочастотні динаміки колонки мають діаметр 130 мм і використовують запатентовані дифузори Continuum. Ця технологія, спочатку розроблена для акустики B&W серії 800 класу High-End, забезпечує точне та динамічне відтворення звуку на середніх та низьких частотах. 

Акустична система Bowers & Wilkins HTM6 S3 оснащена фірмовим фазоінвертор Flow Port з мінімальним рівнем акустичних шумів, розташованим на задній панелі. При виборі місця для установки HTM6 S3 важливо враховувати наявність цього фазоінвертора, тому закриті меблеві ніші невеликого об'єму можуть бути не найкращим варіантом. Однак за допомогою заглушок для фазоінвертора звучання можна налаштовувати в різних умовах з достатньою гнучкістю.

Характеристики Bowers & Wilkins HTM6 S3 Black

Загальні

Тип акустичної системи:Центральный канал
Опис:полочна, пасивна, фазоінверторного типу
Кольрова група:Чёрный
Точний колір:Чёрный
Склад комплекту:1 колонка
Акустичне оформлення:відкритий (фазоінвертор)
Країна (головний офіс):Великобританія

Потужність

Минимальная мощность усилителя:30 Вт на канал
Максимальная мощность усилителя:120 Вт на канал

Технічні характеристики

Количество полос:2
Чувствительность:87 дБ
Макс. входное сопротивление:8 Ом
Мин. частота воспроизведения:72 гц
Макс. частота воспроизведения:28 кГц

Конструктивные особенности

Конструктивные особенности:фазоинвертор
Описание фазоинвертора:тиловий, Flowport

Динамики

Количество динамиков:3
ВЧ динамик:1 х 25 мм
НЧ динамик:2 х 130 мм

Физические характеристики

Ширина колонки:480 мм
Высота колонки:160 мм
Глубина колонки:255 мм
Вес:7.7 кг

Корпус

Материал корпуса:дерево/MDF

Разъемы

Входные разъемы:винтовой, дві пари

Установка акустики

Место установки:полка
Отзывы о товаре Bowers & Wilkins HTM6 S3 Black