Акустична система Cambridge Audio SX-50 Matt Black

Код: C11206
9 449 грн
 
Полична АС, 2-х полосна, пасивна, з фазоінвертором, чутливість: 87 дБ, діапазон відтворюваних частот: 50 - 2200 Гц, рек. потужність підсилювача: 10 - 100 Вт, опір: 8 Ом, MDF, габарити (ШxВxГ): 225 x 161 x 240 мм, вага: 3 кг, колір: чорний

Акустична система Cambridge Audio SX-50 Matt Black

Cambridge Audio SX50 - це дві компактні Hi-Fi колонки для використання в обмеженому просторі, наприклад, на книжкових полицях - звідси і назва. Незважаючи на скромні розміри, вони забезпечують чудовий, детальний і насичений стереозвук, який наповнює невеликі приміщення музикою так, як вона повинна звучати.  Якість і співвідношення ціни та якості роблять SX50 неперевершеними.

Надійний фундамент
Розробка акустичних систем класу hi-fi починається з корпусу. Комп'ютерне проектування (CAD) широко використовувалося для вдосконалення внутрішньої структури SX50 і забезпечення того, щоб динаміки вібрували разом із музикою, але не з корпусом. Це означає, що кожен міліметр руху динаміків спрямований туди, де йому саме місце - до вас.

Відтворення звуку
Колонки SX50 оснащені 135-міліметровим (5,25 дюйма) НЧ-динаміком, виготовленим з обробленого паперу. Hi-fi виробники використовують їх уже багато років, тому що вражаюче співвідношення міцності та ваги паперу поєднується з відмінною якістю звуку, тому ваша музика звучить багато, чітко та реально. 25-міліметрові (1-дюймові) твітери з м'яким куполом з обробленого шовку відтворюють високі частоти з тим самим балансом реалістичності та витонченості.

Два динаміки, один голос
Компанія Cambridge з особливою ретельністю підійшла до розробки кросоверів SX50, які відповідають за те, щоб кожен динамік відтворював правильну частоту. Точність синхронізації та стереозображення вимагає повної фазової лінійності в усьому частотному спектрі. Результат  Ваша музика звучить захопливо, енергійно та жваво.

Опрацьований спереду і ззаду
Переверніть SX50, і ви побачите, що наша увага до деталей поширюється спереду і ззаду. Порт басового фазоінвертора дає змогу точно налаштувати низькі частоти, регулюючи положення колонки щодо стіни. Прямо під ним розташовані два високоякісних акустичних термінали, призначених для товстих кабелів - зі штекерами типу "банан" або без них.

Створено для реального життя
Нові SX50 вирізняються простим, ненав'язливим дизайном, який дає змогу їм добре вписатися в більшість приміщень. Вони чудово працюють у будь-якому з них. Залиште кришки на колонках, щоб захистити їх від дитячих пальців або щоб вони краще поєднувалися з вашими книгами. Або зніміть їх, щоб відзначити свій прекрасний музичний (і акустичний) смак.

Особливості:

  • Потужні та ефективні магніти НЧ-динаміків забезпечують глибокий бас без навантаження на підсилювач.
  • Спеціально розроблений низькочастотний динамік з дифузором з обробленого паперу забезпечує гладку і рівну частотну характеристику.
  • Твітер із шовковим куполом поєднує в собі м'яке, гладке звучання з високим рівнем деталізації.
  • Спеціальний демпфер зі спіненого матеріалу, розташований за твітером, зменшує відбиття і збільшує глибину звукової сцени, створюючи по-справжньому просторе, заповнене приміщення, в якому можна розрізнити кожен інструмент.
  • Точно оптимізовані кросовери забезпечують найбільш плавний і лінійний відгук.
  • Жорсткий корпус з МДФ змодельований за допомогою САПР таким чином, щоб розміри колонок мінімізували стоячі хвилі, що забезпечує більш точне відтворення низьких частот.
Характеристики Cambridge Audio SX-50 Matt Black

Загальні

Тип акустичної системи:Полочная акустика
Опис:полична, пасивна, фазоінверторного типу
Кольрова група:Чёрный
Точний колір:Чёрный
Склад комплекту:2 колонки
Акустичне оформлення:відкритий (фазоінвертор)

Потужність

Минимальная мощность усилителя:10 Вт на канал
Максимальная мощность усилителя:100 Вт на канал

Технічні характеристики

Количество полос:2
Чувствительность:87 дБ
Макс. входное сопротивление:8 Ом
Мин. частота воспроизведения:50 Гц
Макс. частота воспроизведения:22 кГц

Конструктивные особенности

Конструктивные особенности:фазоинвертор

Динамики

Количество динамиков:2
ВЧ динамик:1 х 25 мм
НЧ динамик:1 х 135 мм

Физические характеристики

Ширина колонки:225 мм
Высота колонки:340 мм
Глубина колонки:240 мм
Вес:3 кг

Корпус

Материал корпуса:дерево/MDF

Разъемы

Входные разъемы:гвинтовий

Установка акустики

Место установки:полка
Отзывы о товаре Cambridge Audio SX-50 Matt Black