Акустична система Elac BS 312 White

Код: BS312wh
39 999 грн
 
Полична АС, 2- смугова, з фазоінвертором, номінальна/пікова потужність: 70/100 Вт, чутливість: 87 дБ, діапазон частот: 42 Гц - 50000 Гц, імпеданс: 4 Ом, частота налаштування кросовера: 3.2 кГц, габарити: 123 x 208 x 282 мм, вага: 7.2 кг, колір: білий

Акустична система Elac BS 312 White

Коли 1993 року амбітна пара компактних колонок ELAC Elegant 305 була представлена ​​світу, навряд чи можна було передбачити її послідовникам майбутній грандіозний успіх. Естетика та звучання утворюють ідеальну єдність, секрет якої полягає в алюмінії. Висока жорсткість при малій товщині стін дозволяє створювати корпуси унікальної форми. Зникла мала площа передньої панелі сприяє повній свободі звуку, який до країв заповнює приміщення, розкріпачуючи і зачаровуючи слухачів.

Компактні BS 312, виконані за двосмуговою фазоінверторною схемою, оснащені удостоєним безлічі нагород твітером JET 5 і новим СЧ/НЧ-динаміком, спеціально розробленим для бездоганного перетворення електричних сигналів у чудовий звук. Ідеальне узгодження динаміків забезпечує BS 312 безпрецедентну точність і динаміку за будь-якого розташування.

Для забезпечення насичених басів корпус ELAC BS 312 має значну глибину, завдяки чому вдалося отримати достатній внутрішній об'єм при збереженні невеликих розмірів передньої панелі. Канал фазоінвертора має значну довжину та округлені краї з передньої та задньої сторін. Це дозволяє ефективно розширити діапазон низьких частот і водночас зробити баси вільними від шумів.

Передня панель ELAC BS 312 зроблена двосекційною, з роздільним розміщенням НЧ та ВЧ-динаміків. Усередині вони також максимально ізольовані одна від одної спеціальною перегородкою, яка проходить крізь весь корпус від передньої панелі до задньої та, крім того, служить для підвищення жорсткості та зниження рівня вібрацій стінок.

Зовнішнє оформлення ELAC BS 312 відрізняється лаконічністю та витонченістю. Кути корпусу акуратно заокруглені, всі конструктивні елементи дуже точно пригнані один до одного, завдяки чому колонки чудово виглядають навіть зі знятими захисними сітками. Невеликі габарити ELAC BS 312 не повинні вводити в оману - ці акустичні системи звучать насичено та динамічно, з дуже опрацьованими та пружними басами. Акусичні системи ELAC BS 312 відмінно підійдуть для використання як у стереосистемі, так і в домашньому кінотеатрі, в тилових та фронтальних каналах.

Характеристики Elac BS 312 White

Загальні

Тип акустичної системи:Полочная акустика
Опис:піолична, пасивна, фазоінверторного типу
Серія:ELAC BS
Кольрова група:Белый лак/Белый
Точний колір:Белый
Склад комплекту:2 колонки
Акустичне оформлення:відкритий (фазоінвертор)
Країна (головний офіс):Німеччина

Потужність

Минимальная мощность усилителя:50 Вт на канал
Максимальная мощность усилителя:150 Вт на канал

Технічні характеристики

Количество полос:2
Чувствительность:87 дБ
Частота разделения кроссовера:3200 Гц
Макс. входное сопротивление:4 Ом
Мин. частота воспроизведения:42 Гц
Макс. частота воспроизведения:50 кГц

Конструктивные особенности

Конструктивные особенности:фазоинвертор
Описание фазоинвертора:спрямований вниз

Динамики

Количество динамиков:2
ВЧ динамик:1 х стрічковий випромінювач JET 5
НЧ динамик:1 х 115 мм, AS-XR

Физические характеристики

Ширина колонки:123 мм
Высота колонки:208 мм
Глубина колонки:282 мм
Вес:7.2 кг

Корпус

Материал корпуса:дерево/MDF

Разъемы

Входные разъемы:пара вінтових клем

Установка акустики

Место установки:полка
Отзывы о товаре Elac BS 312 White