Акустична система Elac Debut SUB 3010E Black

Код: SUB3010eb
19 999 грн
 
Активний сабвуфер, закритий корпус, клас A/B, потужність підсилювача: 200 Вт/ пікова: 400 Вт, діапазон частот: 28 Гц - 150 Гц, управління Bluetooth через програму ELAC SubEQ, габарити: 364 x 343 x 364 мм, вага: 14.6 кг, колір: чорний

Акустична система Elac Debut SUB 3010E Black

Сабвуфер ELAC Debut SUB 3010E має ті ж конструктивні особливості, що й старша модель даної серії. Однак за рахунок зменшених розмірів цей саб набагато зручніший у розміщенні, і, крім того, має більш доступну вартість. ELAC Debut SUB 3010E виготовлений у корпусі з MDF зі спеціальною внутрішньою стяжкою, що виключає вібрації стінок та фарбування звуку. Навіть на максимальній гучності баси будуть сфокусованими та вільними від чутних спотворень. 

ELAC Debut SUB 3010E оснащений спеціально розробленою для даної моделі низькочастотним динаміком діаметром 10 дюймів. Його дифузор виготовлений з паперу із спеціальним просоченням і переміщається з великою амплітудою для створення необхідного звукового тиску.

Ще один випромінювач, що має аналогічну конструкцію, але не оснащений магнітною системою і працює в пасивному режимі, встановлений на нижній сабвуферній панелі і направлений в підлогу. Він виконує роль акустичного навантаження основного басовика, завдяки якому ELAC Debut SUB 3010E створює глибокі баси при порівняно невеликих розмірах корпусу. ELAC Debut SUB 3010E оснащений підсилювачем з номінальною вихідною потужністю 200 Вт, який побудований за запатентованою схемотехнікою BASH. Цей підсилювач працює у класі A/B, що забезпечує якісний звук, але при цьому має адаптивне керування напругою живлення, за рахунок чого досягається його висока ефективність.

Для підключення до підсилювача або AV-ресивера ELAC Debut SUB 3010E передбачені лінійні стерео і LFE-входи. Сабвуфер має дуже зручне та гнучке управління, яке реалізується по Bluetooth за допомогою фірмової мобільної програми. Воно має наочну та інтуїтивно зрозумілу графіку, а налаштування еквалізації звуку може відбуватися в автоматичному (за допомогою вбудованого у смартфон або планшет мікрофона) або в ручному режимах. Крім того, ELAC Debut SUB 3010E має автоматичне керування включенням залежно від наявності на вході сигналу.

Характеристики Elac Debut SUB 3010E Black

Загальні

Тип акустичної системи:Сабвуферы
Опис:підлогова, активна, закритого типу
Кольрова група:Чёрный
Точний колір:Чёрный
Склад комплекту:1 колонка
Акустичне оформлення:закритий
Країна (головний офіс):Німеччина

Потужність

Минимальная мощность усилителя:200 Вт на канал
Максимальная мощность усилителя:400 Вт на канал

Технічні характеристики

Количество полос:1
Мин. частота воспроизведения:28 Гц
Макс. частота воспроизведения (сабвуферы):150 Гц

Динамики

Количество динамиков:1
НЧ динамик:
  • 1 х 254 мм, дифузор з просоченого паперу
  • пасивний випромінювач 1 х 254 мм, дифузор із просоченого паперу

Физические характеристики

Ширина колонки:364 мм
Высота колонки:364 мм
Глубина колонки:343 мм
Вес:14.6 кг

Корпус

Материал корпуса:дерево/MDF

Разъемы

Входные разъемы:лінійний стерео, LFE (RCA), USB

Установка акустики

Место установки:пол
Отзывы о товаре Elac Debut SUB 3010E Black