Акустична система Fyne Audio F300I LCR Black Ash

Код: F80000551
10 800 грн
 
АС центрального каналу, 2-смугова, без фазоінвертору, рек. потужність підсилювача: 25 - 100 Вт RMS, чутливість (2,83 В на 1 м): 90 дБ, номінальний опір: 8 Ом, частотна характеристика (-6 дБ): 80 Гц - 34 кГц, частота кросовера: 3,4 кГц, розміри (ВxШxГ) 156 х 400 х 120 мм, вага: 4.4 кг (шт), колір: чорний

Акустична система Fyne Audio F300I LCR Black Ash

F300i LCR – це компактна конструкція центрального каналу, що забезпечує продуктивність та цінність серії F300i для дискретної домашньої інсталяції AV. Розміщення корпусу та драйвера походить від добре оціненої конструкції центрального каналу F300C із зменшеною глибиною корпусу для покращення естетики настінного монтажу. З вишуканими високими частотами завдяки оновленому титановому твіттеру і кросовер F300i LCR однаково добре підходить як стереодинаміки, центральний канал або об'ємний звук. F300i LCR використовує два 125-мм динаміка середніх/басів та 25-мм титановий твіттер у конфігурації D'Apolitto для найширшої звукової сцени. F300i LCR, що працює на частоті 80 Гц та високоефективний 90 дБ/Вт, ідеально підходить для встановлення домашнього кінотеатру початкового рівня.

Добре сконструйований корпус гучномовця є відправною точкою для високопродуктивного гучномовця. Виняткова жорсткість забезпечується на всіх моделях F300i за рахунок комбінації МДФ панелей, скріплених внутрішніми поперечними зв'язками. Додаткова жорсткість досягається за рахунок з'єднання низькочастотного драйвера магніту з розпірками корпусу за допомогою мастики, що резонансно-поглинає. Розширення площі підлогових моделей за рахунок використання основи з шипами для кріплення до підлоги забезпечує стабільність для щільних басів та точне стереозображення.

Оптимальна продуктивність кожної з моделей F300i забезпечується за рахунок використання в кросовері високоякісних прецизійних компонентів, у тому числі низькочастотної котушки індуктивності з багатошаровим сердечником та поліпропіленовим конденсатором ВЧ. Хоча проекти оптимізовані на комп'ютері, тонке налаштування завжди здійснюється шляхом критичного прослуховування. Позолочені клеми для динаміків забезпечують чистий шлях проходження сигналу, а верхня частина лінійки F303i оснащена двопровідними клеми для подальшого підвищення продуктивності.

Поліпшений у порівнянні зі своїм відзначеним нагородами попередником, твіттер серії F300i поєднує потужну неодимову магнітну систему з 25-міліметровим титановим куполом, що забезпечує контрольоване та детальніше відтворення високих частот. У захисну сітчасту кришку вбудований компенсатор втрати фази, що затримує вихідний сигнал з певних областей купола, щоб забезпечити плавний та розширений відгук.

Характеристики Fyne Audio F300I LCR Black Ash

Загальні

Тип акустичної системи:Центральный канал
Опис:полична, пасивна, закритого типу
Кольрова група:Чёрный
Точний колір:Чёрный
Склад комплекту:1 колонка
Акустичне оформлення:закритий
Країна (головний офіс):Британія

Потужність

Минимальная мощность усилителя:25 Вт на канал
Максимальная мощность усилителя:100 Вт на канал

Технічні характеристики

Количество полос:2
Чувствительность:90 дБ
Частота разделения кроссовера:3400 Гц
Макс. входное сопротивление:8 Ом
Мин. частота воспроизведения:80 Гц
Макс. частота воспроизведения:34 кГц

Динамики

Количество динамиков:2
ВЧ динамик:1 х 25 мм титановий купольний твітер
СЧ/НЧ динамик:2 х 125 мм

Физические характеристики

Ширина колонки:400 мм
Высота колонки:157 мм
Глубина колонки:120 мм
Вес:4.4 кг

Корпус

Материал корпуса:дерево/MDF

Разъемы

Входные разъемы:гвинтовий

Установка акустики

Место установки:полка
Отзывы о товаре Fyne Audio F300I LCR Black Ash