Акустична система Fyne Audio Vintage Fifteen Walnut

Код: FA-vinfw
1 540 000 грн
 
Підлогова АС, двохполосна, фазоінвертор, потужність (RMS): 20 - 400 Вт, пікова потужність: 800 Вт, чутливість: 97 дБ, ном. опір: 8 Ом, частотний діапазон (-6 дБ): 22 Гц – 26 кГц, частота кросоверу: 750 Гц, розміри (ВхШхГ): 1152 х 683 х 691 мм, вага: 92,9 кг (шт), колір: горіх

Акустична система Fyne Audio Vintage Fifteen Walnut

Драйвер IsoFlare від Fyne Audio, створений на передньому краї аудіотехнологій, є системою точкового джерела, в якій драйвер низьких/середніх частот знаходиться в одному центрі з високочастотним блоком. Завдяки постійній спрямованості, що йде за конусом драйвера, звук створюється так, ніби він виходив з однієї точки в просторі, забезпечуючи видатну синхронізацію за часом у всьому спектрі звукових частот і найкраще у своєму класі стереозображення навіть поза осі. Вінтажні моделі включають останні драйвери IsoFlare від Fyne, в тому числі найбільший IsoFlare, який Fyne коли-небудь створював у Vintage Fifteen. Щоб повністю оптимізувати роботу драйвера для Vintage, були враховані всі аспекти ретельно продуманого дизайну. Усуваючи небажані вібрації, які можуть негативно позначитися на якості звуку, драйвери Vintage IsoFlare побудовані навколо масивного, жорсткого литого алюмінієвого корпусу, з'єднаного зі спеціальною розпіркою шафи за допомогою спеціального сполучного матеріалу Fyne. Багатоволоконні СЧ/НЧ дифузори великої площі забезпечують чудове співвідношення жорсткості та ваги з розкішним насиченим середнім діапазоном, тоді як їхня продуктивність додатково покращена заокругленням FyneFlute, яке ефективно обмежує енергію дифузора по периметру. В основі драйвера компресійних твітерів Vintage лежить флагманська 75-мм титанова купольна діафрагма Fyne, розроблена для F1-10 і 12, що забезпечує плавний, контрольований та розширений відгук на високих частотах. Вентильована задня камера в неодимовому ВЧ-магніті розміщує низькочастотний резонанс драйвера значно нижче області кросовера і висуває режим брейкапа набагато вище за рівень людського слуху.

Серія Vintage включає систему портів спрямованого вниз BassTrax від Fyne Audio в її самому передовому і точно налаштованому форматі на сьогоднішній день, а також найбільшу в історії реалізацію BassTrax від Fyne в потужному Vintage Fifteen. Розроблений як невід'ємна частина жорсткого корпусу з березової фанери, низькочастотна енергія нижньої камери прямує вниз на великий конус дифузора профілю Tractrix, який передає низькочастотну енергію плоскої хвилі сферичний хвильовий фронт на 360 градусів. Профіль Tractrix конуса дифузора підтримує кут 90 градусів на кожному перетині хвильового фронту, що розширюється, що дозволяє уникнути відображень і створити плавний басовий відгук у приміщенні. В результаті виходить розширений, плавний та неймовірно мелодійний НЧ-відгук, який легко інтегрується до кімнати. Продумана система робить гучномовець Vintage набагато менш критичним до розташування в приміщенні, подальша допомога домашньої інтеграції великих шаф. Ця система була спочатку застосована до рупорних гучномовців у 1920-х роках, удосконалена розробками Fyne Audio та запатентована протягом останніх п'яти років.

Значною мірою спираючись на дослідження та дизайн електроніки для флагмана Fyne Audio F1-12, вінтажні кросовери втілюють більш ніж 35-річний досвід доктора Пола Міллса у розробці аналогових кросоверів у кращих, ретельно перевірених компонентах, зібраних вручну з точністю до точки. проведення. Для безшовної інтеграції в приміщення кожен кросовер включає тонку ВЧ-енергію і елементи управління присутністю. Ці елементи керування пропонують власникам можливість тонкого налаштування без втрат для досягнення максимального індивідуального налаштування та продуктивності у приміщенні. Кожен кросовер Vintage є справжнім безкомпромісним дизайном, зібраним вручну на вібропоглинаючих панелях з фібрового картону з використанням одних з найкращих у світі електронних компонентів і налаштований для забезпечення дійсно кращих у своєму класі характеристик.

Зовні серія Vintage відрізняється розкішним розкішним дизайном, запозиченим у першокласних акустичних систем давно минулих днів. Кращі деталі включають виготовлений вручну і оброблений шпон з горіхового дерева, вставки з горіхового дерева Burr, обробку з анодованого золота і верхню панель в стилі плінтуса. Гарний, виготовлений вручну диск управління Presence and Energy Adjustment є чистою аналоговою розкішю як за формою, так і за функціями, а решітка з дерев'яним каркасом була обрана, щоб повернутися в набагато простішу епоху аудіо. Під шпоном з горіхового дерева ховається важкий корпус із березової фанери з двома порожнинами, бічні сторони якого сформовані у вигляді окреслених кривих, призначених для оптимізації механічних характеристик та зменшення стоячих хвиль. Внутрішня архітектура була розроблена, а потім була налаштована для оптимізації преміальної системи портів Vintage BassTrax та забезпечення максимально стабільної платформи для ВЧ-динаміка. Від класичного соулу 70-х до техно 20-х - моделі Vintage щоразу відтворюють найчистіший і найточніший звук.

Характеристики Fyne Audio Vintage Fifteen Walnut

Загальні

Тип акустичної системи:Напольная акустика
Опис:напольна, пасивна, фазоінверторного типау
Кольрова група:Тёмно-коричневый
Точний колір:Орех
Дизайнерські особливості:Винтаж (под старину)
Акустичне оформлення:відкритий (фазоінвертор)
Країна (головний офіс):Великобрітания

Потужність

Минимальная мощность усилителя:20 Вт на канал
Максимальная мощность усилителя:400 Вт на канал

Технічні характеристики

Количество полос:2
Чувствительность:97 дБ
Частота разделения кроссовера:750 Гц
Макс. входное сопротивление:8 Ом
Мин. частота воспроизведения:22 Гц
Макс. частота воспроизведения:26 кГц

Конструктивные особенности

Конструктивные особенности:фазоинвертор, Bi-Wiring
Описание фазоинвертора:спрямований вниз порт

Динамики

Количество динамиков:2
ВЧ динамик:1 х 75 мм, компресійний твітер із титанового сплаву, неодимова магнітна система
НЧ динамик:1 x 380 мм, IsoFlare

Физические характеристики

Вес:92,9 кг

Корпус

Материал корпуса:натуральное дерево

Разъемы

Входные разъемы:винтовой

Установка акустики

Место установки:пол
Отзывы о товаре Fyne Audio Vintage Fifteen Walnut