Акустична система Fyne Audio Vintage Twelve Walnut

Код: FA-vintww
1 220 000 грн
 
Підлогова АС, двохполосна, фазоінвертор, потужність (RMS): 20 - 350 Вт, пікова потужність: 700 Вт, чутливість: 96 дБ, ном. опір: 8 Ом, частотний діапазон (-6 дБ): 24 Гц – 26 кГц, частота кросоверу: 750 Гц, розміри (ВхШхГ): 1102 х 572 х 591 мм, вага: 77,1 кг (шт), колір: горіх

Акустична система Fyne Audio Vintage Twelve Walnut

Являючи собою остаточне злиття класичної естетики гучномовців з передовою акустичною інженерією, абсолютно нова серія Vintage Series традиційно в естетиці, але втілює в собі безкомпромісний підхід технічного директора Fyne доктора Пола Міллса до передових акустичних технологій. Непідвладний часу традиційний дизайн із технологіями та інженерними розробками, характерними для 2020-х років. Кожна модель із трьох сильних серій оснащена останньою ітерацією драйвера IsoFlare та круглою підвіскою FyneFlute. Ці точкові драйвери-джерела поєднують у собі багатоволоконний низькочастотний НЧ-динамік з 75-мм компресійним твітером з титановим куполом, що приводиться в дію потужною системою неодимових магнітів. Електронні компоненти преміум-класу, кросовери з глибоким кріогенним обробленням та остаточна реалізація Fyne системи портів BassTrax, спрямованих вниз, визначають акустичні характеристики моделей Vintage. Одягнена в чудовий ретро-дизайн, кожна модель оснащена зробленим на замовлення корпусом з подвійною порожниною ручного складання, виготовленим із кращої березової фанери, а потім вигнутим у криві змінного радіусу, щоб зупинити хвилі стоячи. Гучномовці серії Vintage, покриті чудовим шпоном з натурального горіха, обробленим вручну, із вставками Burr Walnut та металевими деталями з анодованого золота, випромінюють непідвладну часу розкіш. Кожна модель оснащена регулятором Presence Adjustment від Fyne з виготовленою на замовлення рукояткою ручної роботи, яка ідеально зважена і доповнює той же розкішний вигляд, що й оздоблення корпусу. Обшиті вручну шпоном із натурального горіхового дерева, зі вставками Burr Walnut та металевими деталями з анодованого золота, гучномовці серії Vintage витікають непідвладну часу розкіш. Кожна модель оснащена регулятором Presence Adjustment від Fyne з виготовленою на замовлення рукояткою ручної роботи, яка ідеально зважена і доповнює той же розкішний вигляд, що й оздоблення корпусу. Обшиті вручну шпоном із натурального горіхового дерева, зі вставками Burr Walnut та металевими деталями з анодованого золота, гучномовці серії Vintage витікають непідвладну часу розкіш. Кожна модель оснащена регулятором Presence Adjustment від Fyne з виготовленою на замовлення рукояткою ручної роботи, яка ідеально зважена і доповнює той же розкішний вигляд, що й оздоблення корпусу.

Поєднуючи всю масштабність, потужність та точність потужного Fyne Audio F1-12S з непідвладним часом традиційним дизайном серії Vintage, Vintage Twelve так само приголомшує як при спостереженні, так і при прослуховуванні. Від глибоко зернистого натурального шпону, що покриває корпуси з березової фанери, до вставок з горіхового дерева та розкішних решіток з обробленим металевим оздобленням, вибір між F1-12S та Vintage 12 залежить виключно від традиційних чи сучасних особистих уподобань. Велика конструкція корпусу поєднує перевірений 300-міліметровий (12-дюймовий) драйвер IsoFlare з об'ємним звуком FyneFlute, кросовери Deep Cryogenicly Treated та унікальний передній контроль присутності Fyne. Чисто аналоговий циферблат без втрат - це унікальний витвір мистецтва, ідеально підібраний для того, щоб підкреслити клас і точність, характерні для серії Vintage.

Характеристики Fyne Audio Vintage Twelve Walnut

Загальні

Тип акустичної системи:Напольная акустика
Опис:напольна, пасивна, фазоінверторного типау
Кольрова група:Тёмно-коричневый
Точний колір:Орех
Дизайнерські особливості:Винтаж (под старину)
Акустичне оформлення:відкритий (фазоінвертор)
Країна (головний офіс):Великобрітания

Потужність

Минимальная мощность усилителя:20 Вт на канал
Максимальная мощность усилителя:350 Вт на канал

Технічні характеристики

Количество полос:2
Чувствительность:96 дБ
Частота разделения кроссовера:750 Гц
Макс. входное сопротивление:8 Ом
Мин. частота воспроизведения:24 Гц
Макс. частота воспроизведения:26 кГц

Конструктивные особенности

Конструктивные особенности:фазоинвертор
Описание фазоинвертора:спрямований вниз порт

Динамики

Количество динамиков:2
ВЧ динамик:1 х 75 мм, компресійний твітер із титанового сплаву, неодимова магнітна система
НЧ динамик:1 x 300 мм, IsoFlare

Физические характеристики

Вес:77,1 кг

Корпус

Материал корпуса:натуральное дерево

Разъемы

Входные разъемы:винтовой

Установка акустики

Место установки:пол
Отзывы о товаре Fyne Audio Vintage Twelve Walnut