Акустична система KEF Q50a Satin White

Код: KEF-q50a-sw
30 240 грн
 
Dolby Atmos, рек. потужність підсилювача: 10 - 100 Вт, чутливість: 86 дБ, частотна характеристика (±3 дБ): 105 - 18.5 кГц, частота кросовера: 2500 Гц, опір: 8 Ом, розміри (В х Ш х Г): 174 x 180 x 259 мм, вага: 4.24 кг, колір: білий

Акустична система KEF Q50a Satin White

Dolby Atmos пропонує потенціал для повноцінного кінотеатру. Q50a використовує технологію Uni-Q для досягнення повного ефекту.

Оптимізована для систем домашнього кінотеатру серії Q, колонка об’ємного звучання Q50a з підтримкою Dolby Atmos оснащена новітнім масивом драйверів Uni-Q і передовою технологією для високої динаміки та точного, чистого звуку.

Q50a забезпечує захоплюючі високі частоти Dolby Atmos у системах домашнього кінотеатру серії Q. Його також легко закріпити на стіні для високоякісного об’ємного звучання. Демпфована високочастотна зарядна трубка створює детальний і природний високочастотний звук. Стиль дозволяє Q50a ідеально вписуватися в будь-який інтер’єр.

Серія Q пропонує передову акустичну технологію з серій, таких як The Reference та Blade, для широкої аудиторії. Він пропонує виняткове співвідношення ціна-якість і надає деталізації та глибини всьому, що ви хочете почути. Серцем серії Q є драйвер Uni-Q. 

Чисте відтворення з широкою діаграмою спрямованості
Фірмовий модуль KEF Uni-Q — покращений, у порівнянні з попередніми моделями, драйвер 11 покоління, що відповідає за чисте та акуратне відтворення. Завдяки цій технології забезпечується широка діаграма поширення звуку, тому в будь-якій точці кімнати виходить однаковий звук. Також модуль забезпечує не забарвлене звучання.

Детальність та натуральність високих частот
Долотоподібний гумовий демпфер забезпечує більш делікатне заглушення паразитних звукових хвиль від задньої частини твітера. Він зменшує жорсткість у нижній частині верхнього регістру та забезпечує детальність та натуральність високих частот.

Акустичні системи Q-серії виконані в мінімалістичному дизайні, який не старіє. Колонки виконані привабливим сатинованим матеріалом і випускаються в базових кольорах. Колонки отримали безшовний стик передньої панелі та магнітні грилі (придбаються окремо).

Характеристики KEF Q50a Satin White

Загальні

Тип акустичної системи:Для Dolby Atmos
Опис:полочна, пасивна, закритого типу
Серія:KEF Q
Кольрова група:Белый лак/Белый
Точний колір:Белый
Склад комплекту:2 колонки
Акустичне оформлення:закритий

Потужність

Минимальная мощность усилителя:10 Вт на канал
Максимальная мощность усилителя:100 Вт на канал

Технічні характеристики

Количество полос:2
Чувствительность:86 дБ
Макс. звуковое давление:106 дБ
Частота разделения кроссовера:2500 Гц
Макс. входное сопротивление:8 Ом
Мин. частота воспроизведения:105 Гц
Макс. частота воспроизведения:18 кГц

Динамики

Количество динамиков:2
ВЧ динамик:1 х 25 мм з алюмінієвою купольною мембраною
НЧ динамик:1 х 130 мм Uni-Q з алюмінієвою мембраною

Физические характеристики

Ширина колонки:174 мм
Высота колонки:180 мм
Глубина колонки:260 мм
Вес:4.24 кг

Корпус

Материал корпуса:дерево/MDF

Установка акустики

Место установки:полка
Отзывы о товаре KEF Q50a Satin White