Акустична система Klipsch Reference R-40PM Black

Код: K1071485
21 760 грн
 
Полочна АС, активна, 2- смугова, з фазоінвертором, потужність номінальна/пікова: 70/240 Вт, діапазон частот: 60 Гц - 20000 Гц, імпеданс: 6 Ом, частота налаштування кросовера: 1.73 кГц, габарити: 300 х 145 х 256 мм, вага: 8.3 кг, колір: чорний

Акустична система Klipsch Reference R-40PM Black

Активні динаміки R-40PM під'єднуються через Bluetooth® для  потокового передавання музики, фонокоригатора (з клемою заземлення) для програвачів, а також для всього, що між ними, у цифровому та аналоговому режимах. А оскільки інженери Klipsch вбудували індивідуальний підсилювач, ви отримуєте ідеально налаштований звук — аудіо/відеоресивер (AVR) не потрібно.

Випробуйте легендарний звук Klipsch Reference з великими рупорами Tracrix від краю до краю, з'єднаними з 1-дюймовими алюмінієвими твітерами LTS для ширшої зони прослуховування й ідеальної чіткості . Збільште гучність без шкоди для якості звуку та передайте своїм сусідам, що ми не шкодуємо!

У низькочастотних динаміках R-40PM із мідним плетінням використовуються конуси з крутим кутом нахилу для підвищення жорсткості та точності. Низькопрофільні магнітні решітки дають вам можливість продемонструвати класичні дифузори Klipsch або змінити щось із гладким чорним корпусом.

Відмітною рисою динаміків Klipsch є ексклюзивний 1-дюймовий алюмінієвий твітер LTS з підвіскою Kapton, яка мінімізує спотворення для детальнішого відтворення. Алюміній — надзвичайно легкий і жорсткий матеріал, який використовується в складанні твітера для забезпечення високої ефективності.

Насолоджуватися улюбленими фільмами, іграми та альбомами зовсім нескладно. Під'єднайте ваші R-40PM до розетки, потім один до одного та додайте будь-які додаткові лінії, які ви хочете (або просто транслюйте через Bluetooth).

R-40PM мають невеликий, але потужний корпус, який може відтворювати баси завглибшки до 60 Гц завдяки фазоінверторним тиловим портам. Професійно спроєктований зі збільшеною глибиною корпусу, ви отримаєте тепліший і ефектніший звук без під'єднання до сабвуфера.

Звукова сцена, що заповнює кімнату
Оцініть ширшу звукову сцену завдяки нашій ексклюзивній рупорі Trastrix 90° x 90°, який ніколи не втрачає чіткості навіть за високої гучності. Скажи своїм сусідам, що ми не шкодуємо.

Чудово грає з іншими, тому ви ніколи не перестанете транслювати
Ігри в 4K. Гідний телевізор. Найкраща нова музика. Завдяки вбудованому фонокоректору, бездротовій технології Bluetooth®, цифровим оптичним, аналоговим входам RCA і USB R-40PM легко під'єднується до всіх ваших улюблених пристроїв.

Імерсивний бас без сабвуфера
R-40PM виробляє динамічний еквалайзер басів, занурюючи слухача в неймовірну акустику незалежно від гучності. Зі збільшеною глибиною корпусу для тепліших басів і потужнішого звуку вам не знадобиться сабвуфер. (Але якщо пізніше ви захочете додати більше басів, ми передбачили просту лінію сабвуфера для безшовної інтеграції). Ці активні монітори помістяться на вашій книжковій полиці, комп'ютерному столі, ігровій приставці або домашньому розважальному центрі. Економте місце без шкоди для якості звуку.

Класична мідь, звук світового класу
Низькочастотні динаміки з термоформованого кристалічного полімеру (TCP) з литої міді використовують крутіший кут нахилу дифузорів для плавнішого відгуку та кращу інтеграцію кросовера для підвищення точності та прозорості. 

Характеристики Klipsch Reference R-40PM Black

Загальні

Тип акустичної системи:Полочная акустика
Опис:полична, активна, фазоінверторного типу
Кольрова група:Чёрный
Точний колір:Чёрный
Склад комплекту:2 колонки
Акустичне оформлення:відкритий (фазоінвертор)
Країна (головний офіс):Німеччина

Потужність

Минимальная мощность усилителя:70 Вт на канал
Максимальная мощность усилителя:240 Вт на канал

Технічні характеристики

Количество полос:2
Макс. звуковое давление:100 дБ
Частота разделения кроссовера:1730 Гц
Макс. входное сопротивление:6 Ом
Мин. частота воспроизведения:60 Гц
Макс. частота воспроизведения:20 кГц

Конструктивные особенности

Конструктивные особенности:фазоинвертор

Динамики

Количество динамиков:2
ВЧ динамик:1 х 25 мм, алюміній
НЧ динамик:1 х 102 мм, TCP

Физические характеристики

Ширина колонки:145 мм
Высота колонки:300 мм
Глубина колонки:256 мм
Вес:8.3 кг (пара)

Корпус

Материал корпуса:дерево/MDF

Разъемы

Входные разъемы:1 х TosLink, Bluetooth, 1 х USB-B, 1 х RCA, 1 х 3,5 мм
Выходные разъемы:1 х RCA,

Установка акустики

Место установки:полка
Отзывы о товаре Klipsch Reference R-40PM Black