Акустична система Paradigm Founder 80F Walnut

Код: Par-f80fw
224 558 грн
 
Підлогова акустична система, серія: Founder, 2.5-смугова, фазоінвертор, потужність: 15 - 220 Вт, діапазон частот: 28 Гц - 23 кГц, чутливість: 90 дБ, імпеданс: 8 Ом, кросовер: 500 Гц/1.8 кГц, габарити: 971 х 298 х 356 мм, вага: 23.6 кг, колір: горіх

Акустична система Paradigm Founder 80F Walnut

Час від часу з’являється щось особливе і змінює правила. Ідеальне поєднання технології, дизайну та продуктивності. На початку розробки Founder ми знали одне: коли мистецтво обіймає науку, усе можливо, і ми перевершили наші найсміливіші очікування.

Founder - це не звичайний гучномовець. Кожен компонент, великий і малий, був ретельно перевірений до найдрібніших деталей. Кожен компонент був ретельно досліджений, розроблений і розроблений виключно для Засновника. Для акустичної платформи були розроблені нові запатентовані технології. Нова платформа шафи – це не просто приголомшливий дизайн, її унікальна форма та інтегровані структурні кріплення забезпечують акустичні характеристики, які неможливо порівняти з традиційними квадратними коробками. Не залишаючи без уваги жоден елемент, Founder’s — це набагато більше, ніж сума його частин.

Під час нашого всебічного дослідження, проектування та процесу проектування ми уважно й ретельно досліджували, як динаміки взаємодіють із навколишнім середовищем. Сучасний інтер’єр будинку представляє виклики дизайну, які стали ще більш помітними за останнє десятиліття. Камінь, скло та дерево стали матеріалами вибору, а відкриті концепції домінують. Дизайн Founder розвивався разом із цією тенденцією та ідеально підходить для забезпечення максимальної продуктивності в приміщеннях, які кидають виклик динамікам традиційного дизайну. Незалежно від того, чи насолоджуєтеся ви фільмами та музикою в більш традиційному просторі для прослуховування, чи ваш дім знаходиться на сторінках Architectural Digest, ви можете бути впевнені, що Founder звучатиме так само добре, як і виглядає.

Коли ми говоримо «точність», ми маємо на увазі нюанси, деталі та реалістичність, які досягаються, коли оратор «розбирає це правильно». Серія Founder включає багато нових досягнень у дизайні, матеріалах та інженерії, щоб забезпечити рівень продуктивності, що визначає клас.

Вміщення неймовірної технології в динамік нічого не означає, якщо переваги не досягають ваших вух. Розглянувши кожен компонент, наші інженери подбали про те, щоб ви могли почути результати їх наполегливої ​​роботи в будь-якому середовищі.

Твітер Founder — це 1-дюймовий (25 мм) алюмінієво-магнієво-керамічний купол (AL-MA) із запатентованим сплющеним сферичним хвилеводом (OSW) і перфорованою лінзою фазового вирівнювання (PPA).

Середньо/басовий динамік Founder (тільки 40B і 80F) — це 6-дюймовий (152 мм) алюмінієво-магнієвий (AL-MAG) конус із ультрависоким екскурсієм з перфорованою лінзою з вирівнюванням фази (PPA), технологією Gen3 Active Ridge (ART). Surround із системою вертикального монтажу, розширеною ізоляцією SHOCK-MOUNT і 1,5-дюймовою високотемпературною багатошаровою звуковою котушкою з вентильованим формувачем Apical.

Серія Founder пропонується в різноманітних чудових варіантах обробки преміум-класу: волоський горіх і чорний горіх мають гладку сатиновану обробку з характерним малюнком дерева. Ексклюзивний Midnight Cherry і Piano Black мають розкішне глянцеве покриття, натерте вручну.

Характеристики Paradigm Founder 80F Walnut

Загальні

Тип акустичної системи:Напольная акустика
Опис:підлогова, пасивна, фазоінвертор
Кольрова група:Светлые тона
Точний колір:Орех
Склад комплекту:2 колонки
Акустичне оформлення:відкритий (фазоінвертор)
Країна (головний офіс):Канада

Потужність

Минимальная мощность усилителя:15 Вт на канал
Максимальная мощность усилителя:220 Вт на канал

Технічні характеристики

Количество полос:2.5
Чувствительность:90 дБ
Частота разделения кроссовера:500 Гц/1.8 кГц
Макс. входное сопротивление:8 Ом
Мин. частота воспроизведения:28 Гц
Макс. частота воспроизведения:23 кГц

Конструктивные особенности

Конструктивные особенности:фазоинвертор

Динамики

Количество динамиков:4
ВЧ динамик:1 х 25 мм, AL-MAC
СЧ динамик:1 х 152 мм, AL-MAG
НЧ динамик:1 х 152 мм, AL-MAG, 2 х 152 мм, CARBON-X

Физические характеристики

Ширина колонки:298 мм
Высота колонки:970 мм
Глубина колонки:356 мм
Вес:23.6 кг

Корпус

Материал корпуса:дерево/MDF

Разъемы

Входные разъемы:вінтовий

Установка акустики

Место установки:пол
Отзывы о товаре Paradigm Founder 80F Walnut