Акустична система Sennheiser AMBEO Soundbar Mini

Код: 700136
34 359 грн
 
Саундбар, бездротовий, потужність: 500 Вт, кількість каналів: 7.1.4, діапазон відтворюваних частот: 43 - 20000 Гц (-3 дБ), Bluetooth, підтримка технологій Dolby Atmos, MPEG-H та DTS:X, габарити (ВхШхГ): 700 х 100 х 65 мм, вага: 3.3 кг, колір: чорний

Акустична система Sennheiser AMBEO Soundbar Mini

AMBEO Soundbar Mini - нова універсальна система для відтворення повноформатного імерсивного аудіо від Sennheiser. Цей компактний, зручний і надзвичайно елегантний саундбар подарує Вам об'ємний звук аудіофільського рівня якості й разом з ним - просто безліч нових вражень і ціле море неймовірного задоволення від фільмів та музичних композицій.

Більше ніяких громіздких динаміків та плутаних кабелів, що захаращують кімнату і постійно заважають. Замість них у вас тепер - ультрасучасна технологія віртуалізації звуку AMBEO, ефективніша, якісніша і набагато зручніша, передусім у майстерно облаштованому інтер'єрі, де усі елементи ідеально відповідають один одному і дібрані з огляду на максимальні ефективність та комфорт.

AMBEO Mini - це ще один, вже третій саундбар у серії універсальних аудіосистем AMBEO Soundbar від Sennheiser, що відомі в усьому світі насамперед еталонною якістю відтворення саме імерсивного аудіо. Як і у попередніх моделей серії, в основі нового AMBEO Mini - інноваційна технологія аудіовіртуалізації, створена спільно інженерами компанії Sennheiser та фахівцями німецького Інституту інтегральних схем товариства Фраунгофера. Завдяки їй цей маленький саундбар, як і обидва більші, AMBEO Soundbar Max та Plus, теж вміє миттєво занурити своїх слухачів у дивовижно реалістичну й захоплюючу атмосферу 3D-звуку, фактично стираючи межі між живим звучанням і записаним.

А ще AMBEO Mini створений на основі усього унікального досвіду компанії Sennheiser у сфері розробки складних акустичних систем аудіофільського рівня. Тож цей саундбар звучить не просто дуже добре, він у буквальному сенсі заповнює усе приміщення фантастично чистим і виразним звуком. При цьому відразу два вбудовані сабвуфери генерують напрочуд глибокі й потужні баси, надаючи імерсивному звучанню якоїсь просто неймовірної природної сили.

У нового AMBEO Mini теж передбачений режим автоматичної оптимізації звучання відповідно до відтворюваного контенту. Втім передбачені у нього також і декілька готових пресетів, що вмикаються із меню керування, а також ручний еквалайзер, котрим звучання саундбару ви будь-коли можете налаштувати відповідно до власних уподобань. Більш того, фірмовий алгоритм так званого підвищуючого мікшування дає змогу об'єднувати стереозвук та звук 5.1 і створювати просто вдома повноформатне 3D-аудіо та ефекти справжнього концертного залу, де усі джерела звуку (об'єкти, виконавці, вокалісти та ін.) перебувають ніби поруч у кімнаті - фантастичні враження гарантовані! І все це - ваш новий AMBEO Soundbar Mini, якісний, потужний і безмежно захоплюючий!

Налаштовується AMBEO Mini швидко й просто. Власне, потрібно всього лише увімкнути його у розетку - і ось він вже повністю готовий вражати вас та ваших гостей глибиною, об'ємом та потужністю звучання ультрасучасного кінотеатру. За допомогою спеціальної системи автокалібрування саундбар попередньо аналізує акустичні особливості конкретної кімнати й на основі отриманих даних розташовує 7 віртуальних динаміків у певних точках навколо слухачів і ще 4 над їх головами, ідеально якісно створюючи повний ефект занурення. Модель AMBEO Mini підтримує сучасні аудіокодеки Dolby Atmos, DTS: X, 360 Reality Audio та MPEG-H Audio. Плюс, за потреби можна активувати функцію покращення виразності голосу чи централізовано відрегулювати гучність звучання усієї системи.

А щоб налаштовувати та слухати новий AMBEO Mini було ще простіше та приємніше, встановіть на смартфон фірмовий мобільний додаток Smart Control. Він дійсно дуже спрощує процес взаємодії з багатофункціональним цифровим ядром саундбару, а точніше з програмною платформою AMBEO|OS. І дає змогу, приміром, швидко й без проблем просто зі смартфона підключати AMBEO Mini до будь-яких сумісних пристроїв через Wi-Fi та Bluetooth чи до будь-якого з популярних онлайн-сервісів потокового аудіо.

І з кожним наступним оновленням програмного забезпечення (котрі теж зручніше завантажувати через додаток Smart Control) ви отримуватимете ще більше нових і корисних функцій AMBEO Mini та ще більше варіантів його інтеграції у найрізноманітніші мультимедійні середовища, як сучасні, так і майбутні. А отже ваш новий компактний преміум-саундбар AMBEO Mini дуже й дуже довго даруватиме вам класний імерсивний звук і на багато років стане справжньою прикрасою вашого житла (чи робочого кабінету).

Характеристики Sennheiser AMBEO Soundbar Mini

Загальні

Тип акустичної системи:Звуковой проектор (саундбар)
Кольрова група:Чёрный
Точний колір:Чёрный
Склад комплекту:1 колонка
Країна (головний офіс):Німеччина

Потужність

Минимальная мощность усилителя:250 Вт на канал
Максимальная мощность усилителя:500 Вт на канал

Технічні характеристики

Мин. частота воспроизведения:43 Гц
Макс. частота воспроизведения:20 кГц

Динамики

Количество динамиков:13
ВЧ динамик:5 х 1” (25 мм) твітер з алюмінієвими купольними мембранами
СЧ/НЧ динамик:6 х 4” (100 мм) довгохідні драйвери з дифузорами-«сендвічами» на основі целюлози, 2 х 3,5” (90 мм) широкосмугові динаміка на основі целюлози

Физические характеристики

Ширина колонки:700 мм
Высота колонки:100 мм
Глубина колонки:65 мм
Вес:3,3 кг

Корпус

Материал корпуса:металл/пластик

Установка акустики

Место установки:полка
Отзывы о товаре Sennheiser AMBEO Soundbar Mini