AV ресивер Denon AVR-S 770H Black

Код: 244566
40 500 грн
 
7.2 канальний, 8K-Video, 3D-Audio, потужність: 75 Вт х 8 Ом, 6/1 HDMI, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Bluetooth, Wi-Fi, пульт ДК, габарити: 151 х 434 х 339 мм, вага: 8.6 кг, колір: чорний

AV ресивер Denon AVR-S 770H Black

AVR-S770H забезпечує неймовірне відео у форматі 8K та об'ємний звук високої чіткості. Він заповнює невеликі та середні кімнати об'ємним звуком 7.2 або 5.2.2 форматів Dolby Atmos та DTS:X. Завдяки вбудованій технології HEOS® ви можете передавати музику на будь-яку колонку з підтримкою HEOS у вашому домі та ділитися нею з іншими користувачами.

Насолоджуйтесь відео у форматі 8K та справжнім об'ємним звуком від 7.2-канального ресівера з бездротовою передачею музики за допомогою технології HEOS®. Denon AVR-S770H забезпечить неперевершені емоції від об'ємного звучання, оскільки підтримує декодування найсучасніших форматів – Dolby Atmos/Dolby TrueHD та DTS:X/DTS-HD – для відтворення об'ємного звуку з високою точністю, а також для того, щоб Ви почували себе як Ви присутні безпосередньо у фільмі. З боку відеочастини AVR-S770H є одним з найдоступніших і найсучасніших варіантів на ринку, який надає актуальні поточному моменту інтерфейси HDMI для чудової якості відео з роздільною здатністю до 8К.

Denon AVR-S770H має високоефективні дискретні сильноточні підсилювачі на всіх каналах, які видають потужність до 75 Вт на канал (при 8 Ом, 20-20 кГц, THD 0.08%), чого абсолютно достатньо для живлення більшості з теоретично можливого діапазону колонок в кімнаті середнього. . розміру. Всесвітньо відомий динамічний звук Denon заповнить ваш будинок чудовим відтворенням музичних композицій та кінотеатральних ефектів.

Завдяки вбудованій бездротовій технології HEOS можна легко отримувати доступ до потокової музики та передавати її на колонки із підтримкою HEOS в інших кімнатах. AVR-S770H Підключення до бездротової мережі через Wi-Fi та Bluetooth або пряму трансляцію музики зі смарт-пристроїв. Крім того, можна використовувати AirPlay для потокової передачі Apple Music.

Ключові можливості та характеристики:

  • Високоякісний AV-ресивер із 7.2-канальною обробкою сигналу.
  • Підтримуються технології DTS HD Master, DTS:X, DTS Virtual:X, Dolby Atmos, Dolby Atmos Height Virtualization та Dolby TrueHD.
  • У комплект входить програмне забезпечення Audyssey MultEQ та вимірювальний мікрофон для точного калібрування, що оптимізує звучання у вашій кімнаті.
  • Завдяки підтримці найновіших технологій HDMI насолоджуйтесь відео з якістю 8K з пристроїв-джерел 8K або апскейлінгом до роздільної здатності 8K із джерел Full HD або 4K.
  • Підтримка найновіших форматів HDR, включаючи HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision, колірної роздільної здатності 4:4:4 та BT.2020, а також Dynamic HDR забезпечує виняткову якість зображення за яскравістю, чіткістю та контрастністю.
  • Практично необмежені джерела музики: потокове передавання з таких музичних сервісів як Spotify Free і Premium, Amazon Music HD, Tidal та інших, або потокове передавання безпосередньо зі смартпристроїв через AirPlay2 або Bluetooth.
  • Завдяки AVR-S770H з HEOS® і колонкам Denon Home можна відтворювати ту саму пісню в кожній кімнаті або слухати різні композиції в кожній підключеній кімнаті з різних потокових джерел.
  • Доступність функції eARC (Enhanced Audio Return Channel – Удосконалений канал повернення аудіо) підтримує передачу 3D-аудіо з телевізора за допомогою одного HDMI-підключення.
  • Насолоджуйтесь іграми завдяки наскрізній передачі сигналу 4K/120 Гц, а також змінній частоті оновлення (VRR), швидкому транспортуванню кадрів (QFT) та автоматичному режиму низьких затримок (ALLM), які зменшують або усувають затримки та розриви кадрів.
  • Оточуйте себе рівними та точними басами. AVR-S770H оснащений двома виходами для сабвуфера, що дозволяє згладити низькі частоти та покращити дисперсію басів, уникаючи піків та чутних провалів.
  • Google Home або інші пристрої з вбудованим помічником Google можуть керувати вмістом у вашому середовищі прослуховування. Попросіть помічника Google керувати гучністю, відтворенням, паузою, пропуском треків тощо.
  • Завдяки сумісності із Siri, користувачі можуть відтворювати музику, регулювати гучність та перемикати входи за допомогою голосового керування. Функціями AirPlay 2 на сумісних пристроях також можна керувати голосом через Siri.
Характеристики Denon AVR-S 770H Black

Общие

Тип:AV ресивер 4K Ultra HD
Каналы усиления акустики:7.2 (7 колонок + 2 саб.)
Поддержка 3D/4К:3D + 4К
Беспроводное подключение:Wi-Fi, Bluetooth
Функции/возможности:Ethernet (сетевой AV-ресивер), HDMI, USB, FM-тюнер, Технология 4K Ultra HD, Поддержка Dolby Atmos
Цвет:Чёрный

Воспроизведение

Воспроизведение файлов и форматов:MP3, WMA, AAC, FLAC 192/24, WAV 192/24, ALAC 96/24, DSD 2,8/5,6, JPEG

Мощность

Выходная мощность на канал:75 Вт
Детально о выходной мощности:75 Вт на канал (8 Ом, 1 кГц, 0,08%, два канали працюють), 140 Вт на канал (6 Ом, 1 кГц, 1%, один канал працює)

Входы

HDMI входы:6
Оптический аудиовход:2
Композитный видеовход:2
Линейный стереовход (RCA):2
Ethernet (LAN):Да
USB:1
Phono вход (фонокорректор):Да

Выходы

HDMI выходы:1
Выход на сабвуфер:2
Композитный выход:1
Выход на наушники:Да
Акустические разъемы:7 пар

Особенности

Режим Direct (наилучшее качество аудио-сигнала):Да

Встроенные декодеры, сертификация

Декодеры:DTS-HD High Resolution Audio, DTS-HD Master Audio, Dolby TrueHD, Dolby Atmos

Дополнительно

Потребляемая мощность:400 Вт (0.1 Вт)
Габаритные размеры (Ш*В*Г):151 х 434 х 339 мм
Вес:8.6 кг
Отзывы о товаре Denon AVR-S 770H Black