AV ресивер Integra DRX-2.4

Код: DRX24M2BMMA
65 200 грн
 
7.2-канальний 8K-мережевий AV-ресивер, з підтримкою Dolby Atmos/DTS:X, потужність: 170 Вт на канал 6 Ом, система автокалібрування AccuEQ, AccuReflex, 6 входа і 2 виходів HDMI, Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay2, габарити (ШхВхГ): 435 x 174 x 376,5 мм, вага: 9.6 кг, колір: чорний

AV ресивер Integra DRX-2.4

Integra DRX 2.4 — це потужний 7.2-канальний ресивер для домашнього кінотеатру, який пропонує захопливий об'ємний звук із підтримкою технології Dolby Atmos. Він має різні зручні функції для інтеграції в індивідуальну аудіо-відео систему вашого дому.

Один з основних плюсів ресивера DRX-2.4 — це його унікальні можливості встановлення та керування. Він може легко інтегруватися з різними системами керування й автоматизації, як-от Crestron, Control4, Savant і ELAN, що полегшує контроль за домашнім кінотеатром. Також ресивер сумісний із системами моніторингу, як-от OvrC Pro і Domotz.

Крім просунутих функцій керування, Integra DRX-2.4 має передову обробку відео. Три із шести HDMI входів підтримують відео з роздільною здатністю 8K/60 і 4K/120, що робить його чудовим вибором для високоякісних джерел, як-от 4K Ultra HD Blu-ray плеєр, Apple TV або ігрові системи нового покоління. Інші три входи підтримують відео формату 4K/60.

Відтворення музики з різних джерел також легко та зручно за допомогою Integra DRX-2.4. Ви можете стримити музику з вашого телефона або планшета через Bluetooth, Apple AirPlay 2 або вбудований Chromecast. Також можна відтворювати вашу колекцію цифрових музичних файлів через мережу Wi-Fi або використовувати вбудований фоновий вхід для програвання музики з зовнішніх джерел. Якщо ви маєте треки високої роздільної здатності, ресивер підтримує їхнє відтворення з USB-накопичувача.

Integra DRX 2.4 — це ідеальне рішення для тих, хто шукає потужний і універсальний ресивер для свого домашнього кінотеатру, з можливістю відтворення музики з різних джерел і легким керуванням через різні системи.

Можливості потокового відтворення музики:

  • Відтворення цифрових музичних файлів високої роздільної здатності через USB-накопичувач або мережевий комп'ютер (роздільна здатність PCM до 24 бітів/192 кГц; DSD до 11,2 МГц)
  • Вбудований Wi-Fi для прослуховування музики з мережевого ПК, інтернет-радіо та музичних сервісів
  • Підтримка Pandora, TIDAL, Amazon Music HD і Spotify (для деяких сервісів потрібна передплата)
  • Сумісність з Sonos Port — ресивер автоматично вмикається і встановлює потрібний вхід під час вибору в застосунку
  • Apple AirPlay 2
  • Bluetooth 4.2 для бездротового прослуховування музики зі смартфонів, планшетів і сумісних комп'ютерів. Передавання Bluetooth дає змогу передавати звук із приймача на навушники з підтримкою Bluetooth
  • Підтримка AAC, aptX і aptX HD
  • Вбудований Chromecast
  • DTS Play-Fi
  • Функції HDMI:
  • Комутація аудіо/відео HDMI: 6 входів, 2 виходи
  • 3 входи та 2 виходи підтримують відео 8K/60 Гц і 4K/120 Гц (HDMI 2.1). Всі входи та виходи підтримують відео 4K/60 Гц (HDMI 2.0b)
  • Технологія HDCP 2.3 забезпечує сумісність із джерелами та телевізорами Ultra HD
  • Сумісність з HDR для підвищення контрастності та яскравості зображення під час використання сумісних телевізорів і HDR-кодованого контенту
  • Підтримка: HDR10+, Dolby VisionTM і HLG (Hybrid Log Gamma)
  • Підтримка ARC (Audio Return Channel) і eARC (Enhanced Audio Return Channel).
  • eARC приймає нестиснуті сигнали об'ємного звуку, включно з Dolby Atmos і DTS:X, через HDMI-з'єднання із сумісним телевізором.
  • Змінна частота оновлення (VRR), автоматичний режим низької затримки (ALLM) і швидке транспортування кадрів (QFT) зменшують або усувають затримки та розриви кадрів.
Характеристики Integra DRX-2.4

Общие

Тип:сетевой AV-ресивер
Каналы усиления акустики:7.2 (7 колонок + 2 саб.)
Беспроводное подключение:Wi-Fi, Bluetooth, AirPlay
Поддержка устройств:iPhone/iPad/iPod, Android
Функции/возможности:Ethernet (сетевой AV-ресивер), HDMI, 2 выхода HDMI, USB, Дополнительные аудио зоны, FM-тюнер, Технология 4K Ultra HD, Воспроизведение FLAC/FLAC-HD, Поддержка Dolby Atmos
Страна (Главный офис):Япония
Цвет:Чёрный

Воспроизведение

Воспроизведение файлов и форматов:MP3, WMA, WAV, AIFF, AAC, FLAC, ALAC, DSD

Мощность

Выходная мощность на канал:170 Вт

Входы

HDMI входы:6 (1 на передней панели)
Коаксиальный аудиовход:1
Оптический аудиовход:1
Компонентный видеовход:1
Линейный стереовход (RCA):4
Ethernet (LAN):Да
Поддержка DLNA в Ethernet:Да
USB:1

Выходы

HDMI выходы:2
Выход на сабвуфер:2
Выход на наушники:Да
Выход Preamp:Да
Акустические разъемы:9 пар вінтових клем

Особенности

Дополнительные аудио зоны:2 зоны
ЦАП:24 бит/192 кГц
Режим Direct (наилучшее качество аудио-сигнала):Да

Встроенные декодеры, сертификация

Декодеры:Dolby Digital Plus, DTS-HD High Resolution Audio, DTS-HD Master Audio, Dolby TrueHD, Dolby Atmos

Дополнительно

Потребляемая мощность:460 Вт (0,1 Вт)
Габаритные размеры (Ш*В*Г):435 x 174 x 376,5 мм
Вес:9.6 кг
Пульт ДУ:1 шт.
Отзывы о товаре Integra DRX-2.4