AV ресивер Integra DRX-8.4

Код: DRX84BMMM
176 000 грн
 
11.4-канальний, мережевий, 150 Вт на канал (8 Ом, 20 Гц-2 кГц, 0,08% THD, 2-канальний, FTC), ЦАП: ESS ES9026PRO Hyperstream, пульт ДК, розміри: 435 x 198 x 470 мм, вага: 22,5 кг

AV ресивер Integra DRX-8.4

Флагманський AV-ресивер INTEGRA DRX-8.4
Найкращий у своєму класі 11,4-канальний мережевий AV-ресивер Integra DRX-8.4 передає всі нюанси та міць, задумані художниками та творцями, у сучасні будинки в усьому світі. Найсучасніші функції та передові технології забезпечують надійність домашнього кінотеатру та всієї домашньої екосистеми

Чудова якість звуку
Наші тісні робочі відносини з інтеграторами дають нам провідні позиції в розробці цілісних, комплексних рішень для споживачів, які ведуть спосіб життя преміумкласу, і професійних установників. Integra DRX-8.4 може похвалитися більшою потужністю, більшою симетрією й безпрецедентною кількістю готових до використання функцій. Простіше кажучи: ми серйозно налаштовані та відкриваємо нову еру звуку аудіофільського рівня з цим домінантним у галузі AVR.

150 Вт х 11 каналів
Ми вміло спроєктували DRX-8.4 для передавання 150 Вт потужності по одинадцяти каналами (8 Ом, 20 Гц-20 кГц, КНІ 0,08%, 2-канальне керування, FTC), надаючи висококласним споживачам більше гнучкості, ніж будь-коли. планування домашнього кінотеатру.

Бездротове калібрування приміщення за допомогою Dirac Live
Завдяки доданій до комплекту Преміумліцензії Dirac Live ви отримуєте готову корекцію приміщення. Налаштувати легко за допомогою програм Dirac для ПК або Mac і додаткового USB-мікрофона або за допомогою мобільного застосунка Integra та мікрофона, що додається. Тепер розмір і форма вашої кімнати не матимуть значення.

Повний набір програмних інструментів для інтеграції користувача
Наші тісні робочі відносини з інтеграторами дають нам провідні позиції в розробці цілісних, комплексних рішень для споживачів, які ведуть спосіб життя преміумкласу, і професійних установників. Integra DRX-8.4 може похвалитися більшою потужністю, більшою симетрією й безпрецедентною кількістю готових до використання функцій. Простіше кажучи: ми серйозно налаштовані та відкриваємо нову еру звуку аудіофільського рівня з цим домінантним у галузі AVR.

Максимальне під'єднання XLR для довгих кабелів
DRX-8.4 обладнаний виходами та входами XLR преміумкласу для під'єднання професійного рівня під час використання довгих кабелів.

Абсолютно новий підсилювач референсного класу AB
Абсолютно нова конструкція еталонного симетричного підсилювача класу AB максимізує якість звуку, оскільки звук подається на динаміки.

Високопродуктивні ЦАП ESS Sabre
Тільки найкраще для такої високопродуктивної системи, як ваша. Цифро-аналоговий перетворювач ESS Sabre аудіофільської якості, який використовується в DRX-8.4, професійно перетворює аудіосигнали для декодування звуку для ваших динаміків, забезпечуючи захопливий звук.

Призначення пасивного сабвуфера
Не кожен ресивер може впоратися з інтенсивністю під'єднання пасивного сабвуфера, але для DRX-8.4 AVR це не проблема. Скористайтеся перевагами двох виділених каналів сабвуфера, щоб отримати всі низькі частоти, яких заслуговують ваші шоу та музика.

Потужні вентиляторні радіатори для більшої ефективності
Наші екструдовані антирезонансні алюмінієві радіатори та високоякісні конденсатори ідеально балансують вимоги до споживання та вихідної потужності для досягнення оптимальної продуктивності.

Поліпште свій досвід прослуховування
11,4-канальний мережевий AV-ресивер Integra DRX-8.4 пропонує найкращі у своєму класі можливості посилення для вимогливих ентузіастів домашніх розваг.

Майстерність оброблення
DRX-8.4 був розроблений для інтеграції безлічі з'єднань із різними інтерфейсами, відтворюючи водночас аудіо та відео без втрат.

Деталі обробки
Всі домашні розваги можуть бути узгоджені з цією сучасною технологією та посилені можливостями обробки студійного рівня, включно з найбільш високопродуктивним у галузі 32-бітним аудіо ЦАПом, що забезпечує безпрецедентний динамічний діапазон зі наднизькими спотвореннями.

Цей сертифікований THX Select AV також підтримує Dolby Atmos, DTS: X, покращений IMAX, а також доступні оновлення прошивки для Auro-3D (літо 2023 р.), так що ви зможете отримати всі враження від кінотеатру.

Характеристики Integra DRX-8.4

Общие

Тип:сетевой AV-ресивер
Беспроводное подключение:Wi-Fi, Bluetooth, AirPlay
Функции/возможности:Ethernet (сетевой AV-ресивер), HDMI, Поддержка Dolby Atmos
Цвет:Чёрный

Мощность

Выходная мощность на канал:150 Вт

Входы

HDMI входы:7 (1 на передній панелі)
Коаксиальный аудиовход:2
Оптический аудиовход:3
Линейный стереовход (RCA):5
Ethernet (LAN):Да
Поддержка DLNA в Ethernet:Да
USB:2

Выходы

HDMI выходы:3
Выход на сабвуфер:4
Акустические разъемы:15 пар

Особенности

ЦАП:ESS ES9026PRO Hyperstream (32 бит/192 кГц)

Встроенные декодеры, сертификация

Декодеры:Dolby Atmos

Дополнительно

Габаритные размеры (Ш*В*Г):435 x 198 x 470 мм
Вес:22,5 кг
Пульт ДУ:так
Отзывы о товаре Integra DRX-8.4