AV ресивер Marantz CINEMA 60 Black

Код: 242417
69 660 грн
 
7.2 канальный, AV-усилитель, 100 Вт на канал ((8 ohm, 20 Hz – 20 kHz, THD 0.08%), Dolby Atmos, DTS:X, автокалибровка Advanced Audyssey MultEQ-XT, габарити: 442 x 354 x 165 мм, вага: 10.9 кг, колір: чорний

AV ресивер Marantz CINEMA 60 Black

Серія Marantz CINEMA 60, заснована на багатолітньому багатому спадщині, розроблена в непідвладному стилі і забезпечує максимальну продуктивність, є основним найбільш вимогливим домашнім кінотеатром у світі.

Ресивер ідеально підходить для домашніх кінотеатрів в гостиних. Завдяки потужності 100 Вт на каналі, шести входам HDMI (три з яких підтримують 8K UHD), вбудованій потоковій передачі HEOS і Audyssey MultEQ XT, Dolby Atmos і DTS:X, а також багаточисельним виходам і виходам, включаючи вхід для підсилювача і два виходи для сабвуфера, CINEMA 60 забезпечує неоспориму продуктивність нового класу домашніх кінотеатрів.

Marantz Sound Master ретельно налаштував CINEMA 60 для досягнення приголомшливої ​​продуктивності з власною схемою посилення HDAM для створення музичного звуку у вашому будинку. Створення звуку за способом Marantz – це плавний сплав мистецтва та науки, практикований творцями-ремісниками, які балансують та вибирають компоненти індивідуально для їх звукових якостей – вони є Майстром Звуку. До семи гучномовців потужністю 100 Вт на канал можуть бути з'єднані з CINEMA 60 у різних конфігураціях для виняткового звучання та ідеального розташування у вашій кімнаті. Спеціальне посилення Marantz HDAM робить кожен звук легким, теплим та об'ємним.

CINEMA 60 відрізняється архітектурним дизайном, який може бути використаний або залишатися непомітним у будь-якій розкішній обстановці. Елегантний дизайн Marantz непідвладний часу та відображає музичні звукові ландшафти, що створюються продуктами. Наша філософія балансу та симетрії проявляється у нашому звуку та дизайні.

Преміальні матеріали майстерно обробляються та комбінуються для кожного нового виробу. Симетрична передня панель CINEMA 60 відрізняється гарним та функціональним дисплеєм у вигляді ілюмінатора з кнопками вибору входу та гучності по обидва боки – і те, й інше спроектовано так, щоб створити характерний аналоговий вигляд. Доступ до розширених функцій за допомогою ряду непомітних кнопок, які акуратно розташовані на передній панелі.

Ретельно підібрані варіанти підключення, гнучке розташування динаміків та можливість точного налаштування дозволяють зробити CINEMA 50 своїм власним. Кінотеатр – невід'ємна частина вашої оселі. Тому Marantz пропонує широкий асортимент роз'ємів та варіантів конфігурації, щоб зробити CINEMA 50 ідеальним пристроєм. Налаштуйте розташування динаміків відповідно до вашого простору і налаштуйте його за допомогою Audyssey MultEQ XT, що додається.

Увімкнені віддалені, доступні елементи керування на передній панелі та інтуїтивно зрозумілий процес налаштування на екрані дозволяють відразу відчути себе досвідченим користувачем. Незважаючи на те, що CINEMA 50 містить складну електроніку, повсякденне використання та налаштування не повинні бути складними. Короткий посібник та процедура налаштування на екрані полегшують налаштування. Пульт дистанційного керування, що входить до комплекту, забезпечує доступ до найбільш часто використовуваних функцій. Удосконалене підключення HDMI дозволяє використовувати пульт телевізора для керування живленням та гучністю.

Шість входів HDMI, а також цифрові, аналогові та фоно-входи плюс виходи для гучномовців та підсилювачів забезпечують підключення практично до будь-яких інших компонентів, які у вас можуть бути. CINEMA 50 знаходиться в центрі вашого всесвіту домашніх розваг. Усі шість входів HDMI сумісні з 8K, а застарілий контент HD та 4K можна масштабувати до 8K. Ідеальне поєднання традиційних аналогових та цифрових входів, а також сумісність із програвачами роблять CINEMA 50 ідеальним партнером для будь-якого прослуховування.

Відчуйте кожен вимір у Dolby Atmos. Оновіть свій домашній кінотеатр за допомогою акустичної системи 5.1.2, щоб повністю зануритися в 3D-звук завдяки контенту Dobly Atmos. Мікшування Dolby Surround, що підвищує, задіює всі динаміки для створення відчуття 3D-звуку зі застарілого контенту. Для тих, хто не має налаштування 5.1.2, технологія віртуалізації висоти Dolby Atmos створює відчуття звуку над головою тільки при настроюванні динаміків 7.1, 5.1 або 2.1. Ви також можете насолоджуватися музичними треками Dolby Atmos, доступними в Apple Music, Amazon Music HD і TIDAL через сумісний потоковий пристрій.

Характеристики Marantz CINEMA 60 Black

Общие

Тип:AV ресивер 4K Ultra HD
Каналы усиления акустики:7.2 (7 колонок + 2 саб.)
Поддержка 3D/4К:3D + 4К
Беспроводное подключение:Wi-Fi, Bluetooth, AirPlay
Поддержка устройств:iPhone/iPad/iPod
Функции/возможности:Ethernet (сетевой AV-ресивер), HDMI, 2 выхода HDMI, USB, Дополнительные аудио зоны, Phono вход (для виниловых проигр.), FM-тюнер, Воспроизведение FLAC/FLAC-HD, Поддержка Dolby Atmos
Цвет:Чёрный

Воспроизведение

Воспроизведение файлов и форматов:MP3, WMA, AAC, FLAC, WAV, ALAC ,DSD

Мощность

Выходная мощность на канал:100 Вт
Детально о выходной мощности:
  • 200 Вт (6 ohm, 1 kHz, THD 1%, 1 канал)
  • 140 Вт (6 ohm, 1 kHz, THD 0.7%, 2 канала)
  • 100 Вт (8 ohm, 20 Hz – 20 kHz, THD 0.08%, 2 канала)

Входы

HDMI входы:6
Коаксиальный аудиовход:2
Оптический аудиовход:2
Линейный стереовход (RCA):4 (1 на передней панели)
Ethernet (LAN):Да
USB:1
Phono вход (фонокорректор):Да

Выходы

HDMI выходы:2
Выход на сабвуфер:2
Выход на наушники:Да
Выход Preamp:Да
Акустические разъемы:7 пар винтовых клемм

Особенности

Дополнительные аудио зоны:2 зоны
Режим Direct (наилучшее качество аудио-сигнала):Да

Встроенные декодеры, сертификация

Декодеры:DTS-HD Master Audio, Dolby TrueHD, Dolby Atmos

Дополнительно

Потребляемая мощность:650 Вт (0.5 Вт)
Габаритные размеры (Ш*В*Г):442 x 354 x 165 мм
Вес:10.9 кг
Пульт ДУ:есть. RC042SR
Отзывы о товаре Marantz CINEMA 60 Black