AV ресивер Onkyo TX-NR5100 Black

Код: TXNR5100M2BMMP
33 200 грн
 
Кількість каналів 7.2, з підтримкою Dolby Atmos/DTS:X, потужність: 165 Вт на канал 6 Ом, система автокалібрування AccuEQ, AccuReflex, 4 входа і 2 вихода HDMI, Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay2, габарити (ШхВхГ): 435 x 160 x 328 мм, вага: 8.4 кг, колір: чорний

AV ресивер Onkyo TX-NR5100 Black

AV-ресивер Onkyo TX-NR5100 має семиканальну конфігурацію, при цьому всі підсилювачі потужності виконані на дискретних елементах і здатні розвивати значний вихідний струм. Фірмова схемотехніка забезпечує низький імпеданс підсилювачів, що забезпечує стабільну роботу з акустикою опором 4 Ом. У блоці живлення AV-ресивера використовується замовний трансформатор із малим рівнем зовнішніх перешкод.

TX-NR5100 оснащений декодерами всіх популярних форматів навколишнього звуку, зокрема Dolby Atmos та DTS:X. Завдяки семи вбудованим підсилювачам на базі даної моделі можна створювати системи в конфігурації 5.2.2, що в більшості випадків цілком достатньо для повноцінного озвучування вітальні в квартирі чи будинку. Крім того, в Onkyo TX-NR5100 передбачені режими Dolby Atmos Height Virtualizer та DTS Virtual: X, які дозволяють зімітувати роботу стельової акустики.

Для автоматичного налаштування навколишнього звуку в Onkyo TX-NR5100 передбачено технологію AccuEQ з розширеннями для сабвуферного каналу, а також 3D-форматів. В AV-ресивері використовуються високоякісні ЦАП із параметрами 32 біт/384 кГц. Для відключення всієї додаткової обробки звуку можна скористатися Direct.

Onkyo TX-NR5100 оснащений чотирма HDMI-входами з підтримкою відео 4K, Dolby Vision та HDR10. При подачі на HDMI-вхід сигналу з параметрами 1080p може бути виконаний його апскейлінг до 4K. Також апарат має гарний набір цифрових та аналогових входів для підключення різних джерел сигналу. Також у цій моделі передбачено Bluetooth з підтримкою High Quality Audio. Ресивер має вихід для озвучування додаткової зони. Завдяки інформативному дисплею, продуманому розміщенню органів управління на передній панелі та пульті дистанційного керування, а також зручній екранній графіці, AV-ресивер дуже простий у налаштуванні та використанні.

У даній моделі є найсучасніший функціонал для мережевого стримінгу (через Ethernet або Wi-Fi), виконаний на базі окремого SoC. Onkyo TX-NR5100 може відтворювати музику з доступних мережевих пристроїв або онлайн ресурсів. Крім того, в даній моделі є вбудований Chromecast та Google Assistant, підтримка мультирум-технологій DTS Play-Fi, Sonos та FireConnect. Для прямого підключення мобільних гаджетів передбачені Bluetooth та AirPlay2. Є в Onkyo TX-NR5100 та роз'єм USB для зовнішніх накопичувачів з музичними файлами. Апарат підтримує відтворення аудіо High Resolution із параметрами 24 біт / 192 кГц та DTS 11,2 МГц.

Характеристики Onkyo TX-NR5100 Black

Общие

Тип:сетевой AV-ресивер
Каналы усиления акустики:7.2 (7 колонок + 2 саб.)
Беспроводное подключение:Wi-Fi, Bluetooth, AirPlay
Поддержка устройств:iPhone/iPad/iPod, Android
Функции/возможности:Ethernet (сетевой AV-ресивер), HDMI, 2 выхода HDMI, USB, Дополнительные аудио зоны, FM-тюнер, Технология 4K Ultra HD, Воспроизведение FLAC/FLAC-HD, Поддержка Dolby Atmos
Страна (Главный офис):Япония
Цвет:Чёрный

Воспроизведение

Воспроизведение файлов и форматов:MP3, WMA, WAV, AIFF, AAC, FLAC, ALAC, DSD

Мощность

Выходная мощность на канал:165 Вт

Входы

HDMI входы:4 (1 на передней панели)
Коаксиальный аудиовход:1
Оптический аудиовход:1
Линейный стереовход (RCA):4
Ethernet (LAN):Да
Поддержка DLNA в Ethernet:Да
USB:1
Phono вход (фонокорректор):Да

Выходы

HDMI выходы:2
Выход на сабвуфер:2
Выход на наушники:Да
Выход Preamp:Да
Акустические разъемы:7 пар вінтових клем

Особенности

Дополнительные аудио зоны:2 зоны
ЦАП:24 бит/192 кГц
Режим Direct (наилучшее качество аудио-сигнала):Да

Встроенные декодеры, сертификация

Декодеры:Dolby Digital Plus, DTS-HD High Resolution Audio, DTS-HD Master Audio, Dolby TrueHD, Dolby Atmos

Дополнительно

Потребляемая мощность:480 Вт (0,2 Вт)
Габаритные размеры (Ш*В*Г):435 x 160 x 328 мм
Вес:8.4 кг
Пульт ДУ:1 шт.
Отзывы о товаре Onkyo TX-NR5100 Black