AV ресивер Onkyo TX-NR696 Black

Код: TXNR696M3BMMP
34 000 грн
 
Кількість каналів 7.2, з підтримкою Dolby Vision/DTS:X, потужність: 175 Вт (6 Ом), система автокалібрування AccuEQ, AccuReflex, 7 входи і 2 вихід HDMI, 2 зони, Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay2, габарити (ШхВхГ): 435 x 174 x 379 мм, вага: 10 кг, колір: чорний

AV ресивер Onkyo TX-NR696 Black

THX Certified Select гарантує таку еталонну гучність та якість звуку, як у комерційному кінотеатрі, в приміщеннях, де відстань перегляду становить близько 3,5 м від екрану. Щоб відтворювати еталонний звук фільмів THX, ресивери повинні пройти 2000 стендових випробувань у 75 категоріях, що охоплюють 14 000 точок даних.

Формати Dolby Atmos та DTS:X дозволяють інженерам відображати звук у будь-якому місці у тривимірному просторі, ефекти передаються від динаміка до динаміка по всій кімнаті та залучають вашу аудиторію до новітніх фільмів та ігор. Ви також можете насолоджуватися 3D-розкладкою динаміків із класичними назвами. Dolby Surround та DTS Neural:X знаходять оверхед-сигнали в застарілих саундтреках та мікшують для приголомшливого просторового реалізму.

Під час відтворення будь-якого формату Dolby увімкнення Dolby Atmos Height Virtualizer* забезпечує більш захоплююче прослуховування, створюючи ефект віртуального об'ємного звучання та висоти з традиційних динаміків без використання додаткових об'ємних або верхніх динаміків.

DTS Virtual:X — це технологія віртуалізації навколишнього звучання, що створює імерсивне тривимірне звукове поле за рахунок горизонтального розташування динаміків без підключення верхніх динаміків. Він використовує алгоритми DSP для створення відчуття тривимірного простору та ефективний у приміщеннях будь-якого розміру та форми. DTS Virtual:X працює з форматами DTS:X, DTS та незакодованими стереофонічними звуковими доріжками.

Удосконалена понад 70 років тому, щоб забезпечити емоційне враження від прослуховування, DAA оснащена спеціальним силовим трансформатором з високим струмом та низьким рівнем шуму, індивідуальними конденсаторами та дискретним вихідним каскадом підсилювача. Унікальна топологія схеми запобігає фазовому зсуву для точного звучання, а високий струм покращує керування динаміками для захоплюючої динаміки. Керуючи 4-омним навантаженням по всіх каналах, DAA здатний вас торкнутися.

Незважаючи на знайомий зовнішній вигляд, TX-NR696 має значні покращення всередині, які знижують рівень шуму, підвищують потужність приводу та покращують співвідношення сигнал/шум. Нова плата HDMI відрізняється збільшеною, міцною основою з покращеною обробкою та укороченими сигнальними шляхами для зниження рівня шуму в аудіо/відеосигналах. Новий процесор SoC має власну плату, віддалену від шляхів аудіосигналу, зниження шуму. Лінія живлення була посилена для забезпечення більшої потужності, в той час як підсилювачі Front (L/R) та Center тепер оснащені двома транзисторами кожен, що ефективно подвоює можливості керування струмом. Ви можете почути результат у неймовірній швидкості атаки та силі басу, а також у чіткішому розділенні та локалізації інструментів на великій та просторій звуковій сцені.

Отримайте доступ до потокового контенту з Amazon Music, Spotify, TIDAL, Deezer та TuneIn та ділитесь мережевим аудіо по всьому будинку як частина багатокімнатної системи через Works with Sonos, вбудований Chromecast, AirPlay 2, DTS Play-Fi та FlareConnect.

З легкістю транслюйте будь-яку музику зі свого смартфона, ноутбука чи ПК на ресивер. Керуйте відтворенням за допомогою програм Chromecast, які ви знаєте та любите, з вашого iPhone, iPad, телефону або планшета Android, ноутбука Mac або Windows або Chromebook. Якщо у вас є розумна колонка з Google Assistant, ви можете керувати відтворенням музики, програвати її та керувати відтворенням за допомогою голосу.

Чотирьохядерний SoC (система на кристалі) може виконувати кілька завдань обробки одночасно. Він розширює мережеві функції та підтримує новітню специфікацію високошвидкісного 802.11ac (2x2 MIMO), а також сумісний із дводіапазонними маршрутизаторами 802.11b/g/n. Примітка. У деяких країнах або регіонах діють правила, які впливають на потужність бездротового сигналу та використання Wi-Fi.

TX-NR696 підтримує гнучкі 3D-готові 5,2-канальні схеми об'ємного звучання кінотеатру із двома резервними каналами для відтворення в іншій кімнаті. Виходи Zone 2 розподіляють посилені аналогові аудіоджерела, NET, Bluetooth, SPDIF та HDMI в одній або обох зонах одночасно (є ЦАП Zone 2). Вихід із Zone 2 та лінійний вихід Zone 2 включений.

Підключіть аудіосистему через аналоговий вхід RCA та лінійний вихід AVR Zone 2/Zone B. У Zone 2 ви можете відтворювати одні й ті самі різні аналогові/цифрові джерела (включаючи SPDIF та HDMI) в одній або обох кімнатах одночасно. Зона B ідеально підходить для підключення сумісного передавача, щоб ви могли слухати будь-яке джерело, включаючи телевізор, через бездротові навушники, що ідеально підходять для нічних фільмів та телепередач. Любителям Hi-Fi сподобається можливість передавати сигнали Front L/R на зовнішній підсилювач потужності в режимі Front Pre-Out та персоналізувати звуковий характер через улюблені динаміки.

Ця технологія усуває нерозбірливі діалоги у телевізійних програмах та фільмах. Vocal Enhancer, керований DSP, ідентифікує частоти голосу, тому можна підвищувати або знижувати їх за допомогою клавіш на пульті дистанційного керування або за допомогою елементів керування на передній панелі.

Одним натисканням кнопки режим стереоназначення перемикає відтворення з передніх динаміків на пари об'ємних, задніх об'ємних або верхніх динаміків. Ідеально підходить для прослуховування фону, фонової музики або в будь-який час, коли ви хочете створити розслаблюючу атмосферу.

AccuEQ створює гармонійне звукове поле у вашій кімнаті. Він визначає наявність динаміка, його розмір, імпеданс та відстань від точки вимірювання, а також встановлює рівні звукового тиску. Потім він вибирає кросовер сабвуфера та еквалайзер для всіх динаміків, включаючи сабвуфер. AccuReflex оптимізує відтворення 3D-звуку через динаміки за допомогою Dolby Atmos. Він усуває фазовий зсув, який виникає через відмінності в дорозі між спрямованими та неспрямованими звуками. Насолоджуйтесь цілісним тривимірним звуковим полем з вертикальним рухом та розмірністю над головою.

Характеристики Onkyo TX-NR696 Black

Общие

Тип:сетевой AV-ресивер
Каналы усиления акустики:7.2 (7 колонок + 2 саб.)
Беспроводное подключение:Wi-Fi, Bluetooth, AirPlay
Поддержка устройств:iPhone/iPad/iPod, Android
Функции/возможности:Ethernet (сетевой AV-ресивер), HDMI, 2 выхода HDMI, USB, Дополнительные аудио зоны, Phono вход (для виниловых проигр.), FM-тюнер, Поддержка Dolby Atmos
Страна (Главный офис):Япония
Цвет:Чёрный

Воспроизведение

Воспроизведение файлов и форматов:MP3, WMA, WAV, AIFF, AAC, FLAC, ALAC, DSD

Мощность

Выходная мощность на канал:175 Вт
Детально о выходной мощности:240 Вт (3 Ом, фронтальні канали), 210 Вт (4 Ом, фронт), 120 Вт (8 Ом, фронт)

Входы

HDMI входы:7
Коаксиальный аудиовход:1
Оптический аудиовход:1
Компонентный видеовход:2
Композитный видеовход:2
Линейный стереовход (RCA):5
Ethernet (LAN):Да
Поддержка DLNA в Ethernet:Да
USB:1
Phono вход (фонокорректор):Да

Выходы

HDMI выходы:2
Выход на сабвуфер:2
Линейный стереовыход (RCA):1
Выход на наушники:Да
Акустические разъемы:7 пар вінтових клем

Особенности

Дополнительные аудио зоны:2 зони
ЦАП:AKM (384 kHz/32-bit)
Режим Direct (наилучшее качество аудио-сигнала):Да

Встроенные декодеры, сертификация

Декодеры:Dolby Digital Plus, DTS-HD High Resolution Audio, DTS-HD Master Audio, Dolby Pro Logic IIz, Dolby TrueHD, Dolby Atmos

Дополнительно

Потребляемая мощность:570 Вт (0.15 Вт)
Габаритные размеры (Ш*В*Г):435 x 174 x 379 мм
Вес:10 кг
Пульт ДУ:1 шт.
Отзывы о товаре Onkyo TX-NR696 Black