AV ресивер Onkyo TX-NR7100 Black

Код: TXNR7100M2BMMP
58 000 грн
 
Кількість каналів 9.2, з підтримкою Dolby Atmos/DTS:X, потужність: 185 Вт на канал 6 Ом, система автокалібрування AccuEQ, AccuReflex, 7 входів і 2 вихода HDMI, Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay2, габарити (ШхВхГ): 435 x 177 x 379 мм, вага: 10.8 кг, колір: чорний

AV ресивер Onkyo TX-NR7100 Black

AV-ресивер Onkyo TX-NR7100 являє собою урізану копію попередньої моделі ресивера Onkyo TX-RZ740, основні відмінності складаються в тому, що з нової моделі вилучили багатоканальний вихід на підсилювач потужності. Onkyo TX-NR7100 має дев'ятиканальну конфігурація й оптимізований для роботи в складі інстальованих AV-систем. Цей апарат пройшов сертифікацію THX, що гарантує високу якість звуку в домашніх кінотеатрах на його основі. AV-ресивер обладнаний найновішими технологіями для відтворення звуку з різних джерел і дуже зручний у використанні завдяки продуманій системі керування.

Onkyo TX-NR7100 має висококласну аудіосхему з використанням фірмової технології динамічного посилення (Dynamic Amplification), яка працює в розширеному діапазоні частот. Вихідні каскади підсилювачів змонтовані на алюмінієвих тепловідвідах із низькими показниками резонансу, а в блоці живлення AV-ресивера використовується замовлений трансформатор.

Onkyo TX-NR7100 обладнаний декодерами всіх поширених форматів навколишнього звуку, зокрема Dolby Atmos і DTS:X. На базі цієї моделі можливе побудова 3D-систем у конфігурації до 5.2.4 без використання зовнішніх підсилювачів. Також можна створити віртуальну систему об'ємного звуку та з використанням технологій Dolby Atmos Height Virtualizer, також передбачена коректна обробка IMAX контенту.

AV-ресивер обладнаний сімома HDMI-входами та двома виходами, які підтримують передавання відео 4K з технологіями Dolby Vision і HDR10. Сигнал із параметрами 1080p, що надходить на ці входи, може бути перетворений до роздільної здатності 4K. Входи HDMI з 1 по 3 і вихід Main/Sub підтримують 8K/60p (4: 2: 0/10-біт). AV-ресивер оснащен ЦАП з параметрами 32 біт/384 кГц, який забезпечує точне оброблення сигналу. Для додаткового усунення спотворень низькорівневого сигналу в AV-ресивері передбачена фірмова технологія VLSC.

Мережеві функції в Onkyo TX-NR7100 побудовані на базі SoC-модуля нового покоління, віддаленого від аудіосхем для усунення перехресних спотворень. AV-ресивер підтримує технології DTS Play-Fi, Chromecast і FlareConnect, що дає змогу використовувати його в складі відповідних мультирум-систем.

Під'єднання до мережі можливе через Ethernet або Wi-Fi, і Onkyo TX-NR7100 здатний відтворювати аудіофайли з параметрами 24 біт/129 кГц (PCM) і DTS 11,2 МГц. Для інтеграції в системи з зовнішнім керуванням в AV-ресивері є інтерфейси RS-232, Ethernet, а також керівний тригер і гніздо для зовнішнього ІЧ-датчика.

Характеристики Onkyo TX-NR7100 Black

Общие

Тип:сетевой AV-ресивер
Каналы усиления акустики:7.2 (7 колонок + 2 саб.)
Беспроводное подключение:Wi-Fi, Bluetooth, AirPlay
Поддержка устройств:iPhone/iPad/iPod, Android
Функции/возможности:Ethernet (сетевой AV-ресивер), HDMI, 2 выхода HDMI, USB, Дополнительные аудио зоны, Phono вход (для виниловых проигр.), FM-тюнер, Технология 4K Ultra HD, Воспроизведение FLAC/FLAC-HD, Поддержка Dolby Atmos
Страна (Главный офис):Япония
Цвет:Чёрный

Воспроизведение

Воспроизведение файлов и форматов:MP3, WMA, WAV, AIFF, AAC, FLAC, ALAC, DSD

Мощность

Выходная мощность на канал:185 Вт

Входы

HDMI входы:7 (1 на передней панели)
Коаксиальный аудиовход:1
Оптический аудиовход:1
Компонентный видеовход:1
Композитный видеовход:2
Линейный стереовход (RCA):6
Ethernet (LAN):Да
Поддержка DLNA в Ethernet:Да
USB:1
Phono вход (фонокорректор):Да

Выходы

HDMI выходы:2
Выход на сабвуфер:2
Компонентный выход:1
Линейный стереовыход (RCA):2
Выход на наушники:Да
Выход Preamp:Да
Многоканальные аудиовыходы:11.2 - 1 шт.
Акустические разъемы:9 пар вінтових клем

Особенности

Дополнительные аудио зоны:2 зоны
ЦАП:24 бит/192 кГц
Режим Direct (наилучшее качество аудио-сигнала):Да

Встроенные декодеры, сертификация

Декодеры:Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS-HD High Resolution Audio, DTS-HD Master Audio, Dolby TrueHD, Dolby Atmos
Сертификация THX:THX Select 2-сертификация

Дополнительно

Потребляемая мощность:760 Вт (0,2 Вт)
Габаритные размеры (Ш*В*Г):435 x 177 x 379 мм
Вес:10.8 кг
Пульт ДУ:1 шт.
Отзывы о товаре Onkyo TX-NR7100 Black