AV ресивер Onkyo TX-RZ70 Black

Код: TXRZ70BMMM
148 000 грн
 
Кількість каналів 11.2, з підтримкою Dolby Atmos, 8K Ultra HD, потужність: 140 Вт на канал 6 Ом, 7 входів і 3 вихода HDMI, 2 зони, Bluetooth, Wi-Fi, AirPlay2, габарити (ШхВхГ): 435 x 201,5 x 480 мм, вага: 22 кг, колір: чорний

AV ресивер Onkyo TX-RZ70 Black

Onkyo TX-RZ70 підтримує аудіо високої роздільної здатності з двома 32-бітними цифро-аналоговими перетворювачами (ЦАП) ESS Sabre аудіофільської якості, а також HDMI 2.1/HDCP 2.3, Dolby Vision і розширений динамічний діапазон HDR10+ (HDR), 4K. роздільною здатністю та швидкістю до 40 Гбіт/с для високої частоти оновлення, що особливо важливо для затятих геймерів. За словами інженерів бренду в Японії, Onkyo, яка має довгу історію розробки та проектування аудіосистем, приділяє особливу увагу захопленню кожної деталі аудіосигналу при його передачі від HDMI до ЦАП.

Серцем TX-RZ70 є розроблений Onkyo підсилювач класу AB, розрахований на потужність 11 x 140 Вт на 8 Ом. Підсилювач може похвалитися високим струмом для керування динаміками при падінні імпедансу, низьким негативним зворотним зв'язком для придушення ненавмисних сигналів, що надходять від динаміка, та архітектурою заземлення із замкнутим контуром для мінімізації шуму між каскадами посилення та потужності підсилювача. Трансформатор, фізично відокремлений від підсилювача, також екранований для подальшого зниження шуму.

Параметри потокової передачі, вбудовані в Onkyo TX-RZ70, включають Bluetooth з підтримкою aptX, AirPlay 2, Chromecast, DTS Play-Fi, Tidal, Spotify, Amazon Music, Pandora і Deezer з віртуальним помічником/голосовим керуванням, що підтримується через Google Assistant , Amazon Alexa, і Сірі. Ресивер також сумісний із Sonos. Варіанти підключення включають сім входів HDMI (один спереду), шість з яких сумісні з 8K, підтримують eARC і забезпечують швидкість до 40 Гбіт/с, три виходи HDMI, два оптичних і два цифрових коаксіальних входу, чотири аналогових входу RCA, один фоновхід, стереовиходи Zone 2 та Zone 3.

Характеристики Onkyo TX-RZ70 Black

Общие

Тип:AV ресивер 4K Ultra HD
Каналы усиления акустики:11.2 (11 колонок + 2 саб.)
Поддержка 3D/4К:3D + 4К
Беспроводное подключение:Wi-Fi, Bluetooth, AirPlay
Поддержка устройств:iPhone/iPad/iPod, Android
Функции/возможности:Ethernet (сетевой AV-ресивер), HDMI, USB, Дополнительные аудио зоны, Phono вход (для виниловых проигр.), FM-тюнер, Технология 4K Ultra HD, Поддержка Dolby Atmos
Страна (Главный офис):Япония
Цвет:Чёрный

Воспроизведение

Воспроизведение файлов и форматов:MP3, WMA, WAV, AIFF, AAC, FLAC, ALAC, DSD

Мощность

Выходная мощность на канал:140 Вт

Входы

HDMI входы:7
Коаксиальный аудиовход:2
Оптический аудиовход:2
Компонентный видеовход:1
Композитный видеовход:2
Линейный стереовход (RCA):5
Ethernet (LAN):Да
Поддержка DLNA в Ethernet:Да
USB:1
Phono вход (фонокорректор):Да

Выходы

HDMI выходы:3
Выход на сабвуфер:2
Выход на наушники:Да
Выход Preamp:Да
Многоканальные аудиовыходы:11.2 - 1 шт
Акустические разъемы:13 пар

Особенности

ЦАП:(384 kHz/32-bit)
Режим Direct (наилучшее качество аудио-сигнала):Да

Встроенные декодеры, сертификация

Декодеры:Dolby Atmos

Дополнительно

Потребляемая мощность:1190 Вт
Габаритные размеры (Ш*В*Г):435 x 201,5 x 480 мм
Вес:22 кг
Пульт ДУ:1 шт.
Отзывы о товаре Onkyo TX-RZ70 Black