AV ресивер Onkyo TX-SR393 Black

Код: TXSR393BMMP
18 480 грн
 
Кількість каналів 5.2, з підтримкою Dolby Vision/DTS:X, потужність: 5 х 135 Вт (6 Ом), система автокалібрування AccuEQ, AccuReflex, 4 входи і 1 вихід HDMI, 2 зони, Bluetooth, габарити (ШхВхГ): 435 x 160 x 328 мм, вага: 8,2 кг, колір: чорний

AV ресивер Onkyo TX-SR393 Black

AV-ресивер початкового рівня Onkyo TX-SR393 володіє функціональними можливостями, які ще недавно були доступні тільки в набагато дорожчих моделях. Апарат оснащений п'ятьма каналами посилення звуку, які виконані за однаковими схемами з дискретних елементів. Завдяки вихідним каскадам, здатним забезпечити високий струм, а також потужному блоку живлення, Onkyo TX-SR393 може з успіхом працювати навіть з великою підлоговою акустикою.

Onkyo TX-SR393 оснащений декодерами Dolby Atmos і DTS:X, які не тільки здатні обробляти ці формати в конфігурації 3.2.2, а й створювати віртуальний об'ємний звук з будь-якої Dolby-доріжки. Це надає багатоканальному саундтреку додаткової виразності, створюючи ефект присутності в справжньому кінотеатрі.

Для зручності налаштування об'ємного звуку в Onkyo TX-SR393 передбачена система автокалібрування AccuEQ з розширенням AccuReflex для точного опрацювання 3D-форматів. В AV-ресивері використовується багатоканальний ЦАП компанії AKM, що має параметри 32 біт / 384 кГц. Передбачено регулювання тембру звуку за низькими і високими частотами, а також функція поліпшення передачі вокалу Vocal Enhancer.

Onkyo TX-SR393 оснащений чотирма HDMI-входами з підтримкою відео 4K, HDR10 і Dolby Vision. При цьому сигнал Full HD може бути перетворений до 4K, що підвищує зручність побудови системи. Також в апараті передбачено три лінійні, оптичний і коаксіальний входи. Є в Onkyo TX-SR393 і Bluetooth, доповнений функцією підвищення якості звуку. AV-ресивер має виходи на навушники, на два сабвуфери і на другу зону (Line Out). Для зручного під'єднання медіастримерів (наприклад, Chromecast), на задній панелі AV-ресивера є гніздо USB-живлення з допустимим струмом навантаження до 1 Ампера.

Onkyo TX-SR393 простий у налаштуванні та використанні завдяки зручному пульту ДУ і продуманому набору функцій. Цей AV-ресивер може стати основою сучасного домашнього кінотеатру з вигідним співвідношенням якості та ціни, а за характером звуку він буде добре поєднуватися з різною акустикою.

Характеристики Onkyo TX-SR393 Black

Общие

Тип:сетевой AV-ресивер
Каналы усиления акустики:5.2 (5 колонок + 2 саб.)
Беспроводное подключение:Bluetooth
Поддержка устройств:iPhone/iPad/iPod, Android
Функции/возможности:Ethernet (сетевой AV-ресивер), HDMI, USB, Дополнительные аудио зоны, FM-тюнер, Поддержка Dolby Atmos
Страна (Главный офис):Япония
Цвет:Чёрный

Воспроизведение

Воспроизведение файлов и форматов:MP3, WMA, WAV, AIFF, AAC, FLAC, ALAC, DSD

Мощность

Выходная мощность на канал:135 Вт
Детально о выходной мощности:155 Вт на канал (на 6 Ом, 1 кГц, 10% THD, 1 канал активний), 135 Вт на канал (на 6 Ом, 1 кГц, 1% THD, 1 канал активний, IEC)

Входы

HDMI входы:4
Коаксиальный аудиовход:1
Оптический аудиовход:1
Линейный стереовход (RCA):3
Ethernet (LAN):Да
USB:1

Выходы

HDMI выходы:1
Выход на сабвуфер:2
Линейный стереовыход (RCA):1
Выход на наушники:Да
Акустические разъемы:5 пар вінтових клем

Особенности

Дополнительные аудио зоны:2 зони
ЦАП:AKM (384 kHz/32-bit)
Режим Direct (наилучшее качество аудио-сигнала):Да

Встроенные декодеры, сертификация

Декодеры:Dolby Atmos

Дополнительно

Потребляемая мощность:465 Вт (0.3 Вт)
Габаритные размеры (Ш*В*Г):435 x 160 x 328 мм
Вес:8.2 кг
Пульт ДУ:1 шт.
Отзывы о товаре Onkyo TX-SR393 Black