AV ресивер Onkyo TX-SR494 DAB Black

Код: TXSR494DABBMMP
22 800 грн
 
7.2-канальний, 160 Вт на канал (на 6 Ом, 1 кГц, 10% THD), підтримка 4K/60p и HDR, Dolby Atmos, DTS:X, Bluetooth, система автокалібрування AccuEQ, AccuReflex, 4 входа HDMI, габарити (ШхВхГ): 435x160x328 мм, вага: 8,2 кг, колір: чорний

AV ресивер Onkyo TX-SR494 DAB Black

Сховайтеся від повсякденних турбот у просторі навколишнього звуку
TX-SR494 розкриває перед вами радості повсякденного життя завдяки чудовому звуку та інтелектуальним функціям – починаючи від легкості бездротового стримінгу через Bluetooth – і до звукових доріжок, що пробирають до самого серця у форматах Dolby Atmos і DTS:X. Сім потужних каналів із великими вихідними струмами дають вам свободу вибору необхідного комплекту колонок. А функції віртуального 3D оточення Dolby Atmos Height Virtualizer або DTS Virtual:X розміщують звуки над головою чи за вами, якщо ви не бажаєте встановлювати верхні чи тилові акустичні системи. Є також декодери Dolby Surround і DTS Neural: X, з можливостями установки задніх тилових колонок, підключення передніх АС бі-ампінгом або потужного аудіо виходу на Зону B. Система автокалібрування колонок AccuEQ з еквалізацією для сабвуфера і AccuReflex для 5.2-2. Atmos-оснащені системи допомагають поліпшити звучання в будь-якому приміщенні. Як серце вашого домашнього кінотеатру, TX-SR494 оснащений HDMI роз'ємами з підтримкою HDR і 4K/60p відео, а графічний інтерфейс користувача (GUI) з екранним меню OSD по HDMI, виходи pre-/line на Zone B і функція Vocal Enhancer забезпечують масу задоволень від використання цього ресивера та від його звучання.

Насолоджуйтесь всебічною підтримкою відео форматів 4K/60p та HDR (High Dynamic Range – з широким динамічним діапазоном), включаючи HDR10, HLG, Dolby Vision та BT.2020. Колірний простір 4:4:4 також підтримується. Усі 4 входи HDMI та готовий до сигналів ARC вихід пропускають відео від плеєра до вашого сумісного TV, відкриваючи все, що можуть вам запропонувати останні фільми та ігри. Ви можете легко підтвердити стан A/V входів/виходів у новому вікні екранного меню OSD.

Цікаво побачити потужність у ВАТ, як найважливіший параметр у характеристиках підсилювача. Тим не менш, ват є показником гучності, а не якості звуку. Ампери – величина електричного струму – ось що розповість вам реальну історію. Чим більший струм може видати підсилювач, тим краще він керує колонками. Чим кращий контроль, тим швидше перехідна реакція, ширший динамічний діапазон і ясніше, точніше звук. Великий трансформатор, конденсатори великої ємності та підсилювачі на дискретних елементах усередині TX-SR494 видають найбільший струм у своєму класі. І це одна із головних причин, чому TX-SR494 звучить так добре.

AccuEQ дозволяє задати відстані до колонок, рівні гучності та частоти кросовера. Крім того, AccuEQ Advance використовує вимірювання в декількох точках для придушення стоячих хвиль, що зазвичай погіршують басовий відгук і якість звучання. Ця технологія виявляє і компенсує також шуми фону, такі як від системи кондиціонування повітря, щоб підвищити точність еквалізації.

Фантастичний додаток до оснащення TX-SR494 – це лінійний вихід на Зону B. Він дозволяє підключити компонент з аналоговим лінійним входом RCA до джерел звуку, доступним для ресивера, включаючи HDMI та цифрове аудіо. Поділіться звуком з hi-fi системою в сусідній кімнаті або підключіть док-станцію для бездротових навушників і насолоджуйтесь розвагами, не турбуючи нікого.

 

Характеристики Onkyo TX-SR494 DAB Black

Общие

Каналы усиления акустики:7.2 (7 колонок + 2 саб.)
Поддержка 3D/4К:3D + 4К
Беспроводное подключение:Bluetooth
Функции/возможности:2 выхода HDMI, FM-тюнер
Цвет:Чёрный

Мощность

Выходная мощность на канал:160 Вт
Детально о выходной мощности:
  • 160 Вт/канал (на 6 Ом, 1 кГц, 10% THD, 1 канал активен)
  • 135 Вт/канал (на 6 Ом, 1 кГц, 1% THD, 1 канал активен, IEC)

Входы

HDMI входы:4
Коаксиальный аудиовход:1
Оптический аудиовход:1
Линейный стереовход (RCA):3
USB:1

Выходы

HDMI выходы:2
Выход на сабвуфер:2
Выход на наушники:Да
Выход Preamp:Да
Акустические разъемы:2 пар винтовых клемм, 5 пар пружинных клемм

Особенности

ЦАП:AKM 4458 (32 бит/384 кГц)
Режим Direct (наилучшее качество аудио-сигнала):Да

Встроенные декодеры, сертификация

Декодеры:Dolby Digital Plus, DTS-HD High Resolution Audio, DTS-HD Express, Dolby Pro Logic IIz, Dolby TrueHD, Dolby Atmos

Дополнительно

Потребляемая мощность:480 Вт (0.2 Вт)
Габаритные размеры (Ш*В*Г):435 x 160 x 328 мм
Вес:8.2 кг
Пульт ДУ:1 шт
Отзывы о товаре Onkyo TX-SR494 DAB Black