AV ресивер Pioneer VSX-LX305 Silver

Код: VSXLX305M2SMMP
54 000 грн
 
9.2-канальний, 100 Вт на канал, 7 HDMI-входа (4K), декодери Dolby Atmos/Dolby Surround, DTS:X/DTS Neural:X, ЦАП 384 кГц/32 бит (AK4458), габарити (ШхВхГ): 435 x 173 x 371 мм, вага: 10.4 кг, колір: срібло

AV ресивер Pioneer VSX-LX305 Silver

Цей AV-ресивер має сертифікацію IMAX Enhanced – програми для забезпечення потужного звучання відповідно до задуму режисера, а також створення атмосфери занурення в домашньому кінотеатрі.

При відтворенні будь-якого формату Dolby використання Dolby Atmos Height Virtualizer гарантує захоплююче звучання, створюючи ефект віртуального навколишнього звучання та високочастотних ефектів за допомогою традиційних схем динаміків без використання додаткових високочастотних динаміків або динаміків об'ємного звуку.

Система Apple AirPlay 2 дозволяє відтворювати музику або подкасти через гучномовці по всьому будинку за допомогою пристрою Apple та системи Siri, при цьому забезпечується ідеальна синхронізація.

Підтримує перехід на HDR10 та Dolby Vision. Підключивши пристрій-джерело, ви можете дивитися відео цих новітніх стандартів на будь-якому сумісному дисплеї. Більше того, всі пристрої HDMI підтримують 4K, BT.2020 та HDCP 2.2, тому у вас не буде проблем під час переходу на нові пристрої.

MCACC регулює звук відповідно до приміщення та динаміки, а також створює більш чистий звук, пригнічуючи стоячі хвилі, що виникають між стінами або стелею та підлогою. Вимірювання максимум дев'яти позицій може бути збережено для широкої області прослуховування.

Ресивер оснащений вихідними аудіороз'єм Zone B для розширення області звуку основної зони при підключенні бездротових навушників. Можна прослуховувати звук, який відтворюється у вітальні через бездротові навушники.

Ресивер оснащений вбудованим Chromecast, тому Ви можете використовувати свій мобільний пристрій для потокової передачі музики, радіо або подкастів на свій динамік. Звукою Ви можете керувати з будь-якого місця в будинку, використовуючи при цьому програми з підтримкою Chromecast, встановлені на вашому персональному пристрої, включаючи iPhone, iPad, телефон і планшет на базі Android, ноутбук на базі ОС Mac або Windows, а також Chromebook.

DTS:X є аудіокодеком наступного покоління від компанії DTS, який посилює об'єктно-орієнтований звук для створення нового іммерсивного та інтерактивного звуку. Додавши зовнішній підсилювач, 9.2-канальний AV-ресивер можна розширити для декодування 11 каналів для керування 7.2.4-канальною системою об'ємного звучання. Випробуйте ефект присутності в іммерсивному звуковому ландшафті з неймовірно багатим і живим звуком. Інші аудіокодеки, такі як PCM і DSD, тепер можуть бути піддані перетворенню бинауральных сигналів багатоканальні (upmixed). Використовуйте DTS Neural:X, щоб насолоджуватися об'ємним звуком.

За допомогою додавання зовнішнього підсилювача AV-ресивер з конфігурацією каналів 9.2 може бути розширений для декодування 11 каналів з конфігурацією 7.2.4 із новітньої платформи кінозвуку Dolby Atmos. Можна відтворювати об'єктно-орієнтований звук з плавними переміщеннями, що закруглюються, або реалістичним тривимірним переміщенням нагорі за допомогою верхніх гучномовців. Інші аудіо кодеки, включаючи формати DTS, тепер можуть бути піддані перетворенню бінауральних сигналів багатоканальні (upmixed), використовуючи Dolby Surround для насолоди об'ємним звуком.

Характеристики Pioneer VSX-LX305 Silver

Общие

Тип:AV ресивер 4K Ultra HD
Каналы усиления акустики:9.2 (9 колонок + 2 саб.)
Поддержка 3D/4К:3D + 4К
Беспроводное подключение:Wi-Fi, Bluetooth, AirPlay
Поддержка устройств:iPhone/iPad/iPod, Android
Функции/возможности:Ethernet (сетевой AV-ресивер), HDMI, 2 выхода HDMI, USB, Дополнительные аудио зоны, Phono вход (для виниловых проигр.), FM-тюнер, Интернет-радио, Технология 4K Ultra HD, Поддержка Dolby Atmos
Страна (Главный офис):Японія
Цвет:Серебристый

Мощность

Выходная мощность на канал:100 Вт

Входы

HDMI входы:7 (1 на передней панели)
Коаксиальный аудиовход:1
Оптический аудиовход:1
Компонентный видеовход:1
Композитный видеовход:1
Линейный стереовход (RCA):2
Ethernet (LAN):Да
Поддержка DLNA в Ethernet:Да
USB:1
Phono вход (фонокорректор):Да

Выходы

HDMI выходы:2
Выход на сабвуфер:2
Композитный выход:1
Компонентный выход:1
Выход на наушники:Да
Многоканальные аудиовыходы:9.1 - 1 шт
Акустические разъемы:9 пар винтовых клемм

Особенности

Дополнительные аудио зоны:3 зоны
ЦАП:384 кГц/32 бит (AK4458)
Режим Direct (наилучшее качество аудио-сигнала):Да

Встроенные декодеры, сертификация

Декодеры:Dolby Digital Plus, DTS-HD High Resolution Audio, DTS-HD Master Audio, Dolby TrueHD, Dolby Atmos

Дополнительно

Потребляемая мощность:760 Вт (0.15 Вт)
Габаритные размеры (Ш*В*Г):435 x 173 x 371 мм
Вес:10.4 кг
Пульт ДУ:так
Отзывы о товаре Pioneer VSX-LX305 Silver