AV ресивер Pioneer VSX-LX505 Black

Код: VSXLX505M2BMMP
66 000 грн
 
9.2-канальний, тип посилення: клас D, 120 Вт на канал (8 Ом, 1 кГц), декодери Dolby Atmos/Dolby Surround, DTS:X/DTS Neural:X, ЦАП 384 кГц/32 бит (AK4458), габарити (ШхВхГ): 435 x 185 x 386 мм, вага: 13 кг, колір: чорний

AV ресивер Pioneer VSX-LX505 Black

Ресивер VSX-LX505 – створює звукове середовище IMAX Enhanced та Dolby Atmos/DTS:X, ідеально налаштоване за допомогою програми просторової корекції MCACC, і навіть створює звані ефекти за допомогою Dolby Atmos Height Virtualizer без використання високочастотних динаміків або динаміків об'ємного звучання. 9.2-канальний AV-ресивер Pioneer VSX-LX505 додасть багатогранності вашому домашньому кінотеатру завдяки обробці до 11.2 каналів та потужності 120 Вт на канал, покращеному звуку IMAX та корекції DIRAC Live Room Correction. Оснащений DIRAC Live, VSX-LX505 регулює звук відповідно до простору та динаміків, пропонуючи покращену музичну сцену, діалоги та глибші баси. Вийдіть за рамки однієї кімнати – AV-ресивер Pioneer Elite VSX-LX505 забезпечує звук та зображення кінематографічної якості у кількох кімнатах для справжніх домашніх розваг. Dirac Live автоматично калібрує звук у вашій кімнаті за допомогою смартфона і дротового мікрофона, що входить до комплекту, або працює практично без проводів за допомогою програми Dirac Live для ПК або MacOS і USB-мікрофона стороннього виробника. Dirac Live розкриває весь потенціал ваших гучномовців у будь-якому просторі для прослуховування та забезпечує унікальну якість прослуховування.

HDMI 2.1 - це останнє оновлення специфікації HDMI, яке підтримує ряд більш високих роздільних здатностей відео та частот оновлення, включаючи 8K60 та 4K120, а також формати Dynamic HDR. 8K у Pioneer VSX-LX505 забезпечує захоплююче враження від перегляду завдяки вдвічі більшій роздільній здатності по горизонталі та вертикалі, ніж у 4K, та в 4 рази більшій кількості пікселів; у поєднанні з частотою оновлення 60 Гц забезпечує плавний та чіткий перегляд контенту з високою швидкістю дії. HDMI 2.1 з 8K гарантує, що ваша система готова до найчіткішого та найчистішого зображення, доступного як зараз, так і в майбутньому. 4K/120 дозволяє робити надшвидкі рухомі зображення UHD чіткими та чіткими; а спорт, бойовики та високопродуктивні ігри значно виграють. Цей ресивер підтримує більшу продуктивність потокових пристроїв, таких як остання версія Apple TV. Також у систему вбудований доступ до Spotify, TIDAL, Deezer, TuneIn та Pandora.

Контент IMAX з цифровим ремастерингом для домашньої обстановки створений для забезпечення таких чітких зображень у 4K HDR і потужного звуку, як і задумував режисер. Режим IMAX від Pioneer Elite ретельно оптимізований для відтворення контенту із цифровим ремастерингом, щоб забезпечити найкращі враження від перегляду та прослуховування на Землі.

Ресивер VSX-LX505 може надсилати та отримувати звук через бездротову технологію Bluetooth. Поточна передача з пристрою на ресивер з використанням кодеків SBC або AAC або передача звуку, що відтворюється через AVR, на сумісні бездротові навушники з використанням кодеків SBC, aptX або aptX HD, включаючи 24-бітний звук поверх aptX HD. Покращені можливості передачі даних Bluetooth останнього покоління забезпечують чітке та надійне відтворення звуку, тому ви почуєте свої улюблені пісні так, як задумав інженер звукозапису. Цей AV-ресивер легко інтегрується в існуючу екосистему розумного будинку, включаючи Apple Airplay, Alexa, програми Google та багато іншого. Ви отримуєте високофункціональний та сумісний мережевий пристрій, який може транслювати ваші улюблені фільми у будь-якому місці вашого будинку з роздільною здатністю до 8K60. Цей ресивер може також приєднатися до існуючої домашньої звукової системи Sonos або стати початком нової, просто з'єднавши його з портом Sonos. Advanced MCACC регулює звук відповідно до кімнати для прослуховування та динаміки, а також створює більш чистий звук за рахунок придушення стоячих хвиль, що виникають між стінами або стелею та підлогою.

DTS Play-Fi дозволяє насолоджуватися високоякісною музикою з підключених онлайн-сервісів, мережевих медіасерверів та бібліотеки вашого пристрою через Wi-Fi на будь-яку кількість сумісних продуктів за допомогою програми Onkyo Music Control для iPad, iPhone та смартфонів Android. DTS Play-Fi може синхронізувати музику в кожній кімнаті. Кожен член вашої родини може використовувати свій власний пристрій для прослуховування музики у кімнаті чи групі кімнат. DTS Play-Fi дозволяє структурувати комплексну багатокімнатну екосистему, яка задовольнить практично будь-які потреби.

Характеристики Pioneer VSX-LX505 Black

Общие

Тип:AV ресивер 4K Ultra HD
Каналы усиления акустики:9.2 (9 колонок + 2 саб.)
Поддержка 3D/4К:3D + 4К
Беспроводное подключение:Wi-Fi, Bluetooth, AirPlay
Поддержка устройств:iPhone/iPad/iPod, Android
Функции/возможности:Ethernet (сетевой AV-ресивер), HDMI, 2 выхода HDMI, USB, Дополнительные аудио зоны, Phono вход (для виниловых проигр.), FM-тюнер, Интернет-радио, Технология 4K Ultra HD, Поддержка Dolby Atmos
Страна (Главный офис):Японія
Цвет:Чёрный

Мощность

Выходная мощность на канал:120 Вт

Входы

HDMI входы:7 (1 на передней панели)
Коаксиальный аудиовход:1
Оптический аудиовход:1
Композитный видеовход:2
Линейный стереовход (RCA):4
Ethernet (LAN):Да
USB:1
Phono вход (фонокорректор):Да

Выходы

HDMI выходы:2
Выход на сабвуфер:2
Выход на наушники:Да
Многоканальные аудиовыходы:9.1 - 1 шт
Акустические разъемы:9 пар винтовых клемм

Особенности

Дополнительные аудио зоны:3 зоны
ЦАП:384 кГц/32 бит (AK4458)
Режим Direct (наилучшее качество аудио-сигнала):Да

Встроенные декодеры, сертификация

Декодеры:Dolby Digital Plus, DTS-HD High Resolution Audio, DTS-HD Master Audio, Dolby TrueHD, Dolby Atmos

Дополнительно

Потребляемая мощность:850 Вт (0.1 Вт)
Габаритные размеры (Ш*В*Г):541 x 310 x 487 мм
Вес:13 кг
Пульт ДУ:так
Отзывы о товаре Pioneer VSX-LX505 Black