Blu-ray плеер Reavon UBR-X200

Код: rv-ubr-x200
77 357 грн
 
Відтворювання UHD Blu-ray, Blu-ray, Blu-ray 3D, DVD-Video, DVD-Audio, CD, чипсет: Mediatek MTK8581 SoC, CPU: Quad-core ARM Cortex-A53, GPU: ARM Mali-T860 MP2 підтримка HDR10, Dolby Vision, пульт ДК, габарити ВхШхГ (мм) 82 х 430 х 351, вага: 6.8 кг

Blu-ray плеер Reavon UBR-X200

Флагманська модель UBR-X200 призначена для відтворення дисків з максимально високою якістю. Завдяки виключно жорсткій конструкції пристрій забезпечує чудове відношення сигнал/шум, необхідне для відтворення аудіо- та відеоконтенту з високою якістю. Підтримка найновішого формату Ultra HD Blu-ray дозволяє переглядати фільми з роздільною здатністю, яка в чотири рази перевершує стандарт 1080p Full HD. Модель UBR-X200 також сумісна з сучасним форматом Dolby Vision, в якому реалізована підтримка розширеного динамічного діапазону (HDR) та широкого кольорового простору з визначним рівнем кольору, контрастності та яскравості зображення. ЦАПи Burr-Brown Audio PCM1690 компанії Texas Instruments забезпечують аудіофільське звучання. Інші особливості включають режим апскейлінгу SDR/HDR, функцію Direct/Transport, сумісність із форматами SACD/DSD, підтримку багатоканального аналогового аудіосигналу та симетричні виходи на роз'ємах XLR.

Основа шасі товщиною 1,6 мм посилена жорсткою 3-мм сталевою пластиною для мінімізації механічного шуму при обертанні приводу BD. Це дозволило забезпечити низький рівень шумів і жорстку, стабільну конструкцію. 

Натиснувши та утримуючи кнопку INFO на пульті ДК, ви можете вивести на екран інформацію про диск, встановлений у лоток. Крім того, можна переглянути дані мастерингу, такі як MaxFALL (Максимальний середній рівень яскравості кадру) та MaxCLL (Максимальний рівень яскравості контенту), які можуть бути вбудовані HDR-контент. Також вам буде доступна інформація про HDR та вихідні параметри HDMI.

Живлення UBR-X200 реалізовано на тороїдальному трансформаторі, для якого характерний низький рівень шуму та електромагнітних перешкод. Багато в чому це пов'язано з його формою та симетрією. Силові лінії магнітного поля практично не виходять за межі сердечника та утримуються всередині замкнутої конструкції. В результаті знижуються спотворення аудіосигналу, зростає чистота та точність звучання.

Будучи універсальним програвачем, UBR-X200 відтворює оптичні диски різного типу, включаючи найновіший формат Ultra HD Blu-ray, який забезпечує роздільну здатність, що вчетверо перевищує стандарт 1080p Full HD, а також диски Blu-ray, Blu-ray 3D, DVD, CD , SACD, музичні, відео- та аудіофайли, такі як FLAC, AIFF, DFF, DSF, JPG, TIFF, MKV та M2TS. Крім того, UBR-X200 відтворює аудіо- та відеоконтент із зовнішніх накопичувачів з інтерфейсом USB або з DLNA-серверів.

Характеристики Reavon UBR-X200

Изображение

Поддержка UltraHD 4К:Есть

Комутація: 

  • Вихід HDMI 1 для аудіо- та відеосигналу
  • Вихід HDMI 2 тільки для аудіосигналу
  • Цифровий коаксіальний вихід
  • Цифровий оптичний вихід
  • Цифровий оптичний вихід
  • Порти USB (1 х USB 2.0 на передній панелі, 1 х USB 3.0 на задній панелі)
  • Порт Ethernet
  • Інтерфейс RS-232C
  • Аналогові стереовиходи (несиметричні RCA, симетричні XLR)
  • Аналогові багатоканальні виходи: конфігурація 7.1/5.1
Отзывы о товаре Reavon UBR-X200