Новинка
каталогу

CD плеер Hegel Viking Black

Код: heg-vik-bl
214 785 грн
 
CD-програвач, ЦАП 16-бит/44,1 кГц, діапазон частот: 0 - 22 kHz, спотворення: < 0.0015%, дісплей OLED, розміри: 305 х 99 х 430 мм, вага: 7.3 кг, колір: чорний

CD плеер Hegel Viking Black

Hegel Viking - програвач компакт-дисків 16/44,1, розроблений з нуля для бездоганного виконання одного-єдиного завдання - якісного відтворення компакт-дисків. Творці моделі Viking говорять про новинку просто і ємно: це найкращий програвач компакт-дисків, який будь-коли виробляла компанія Hegel.

Hegel Viking із спеціальним лазером забезпечує оптимальне зчитування даних. Апарат оснащений найновішим ЦАП, що гарантує якісне цифро-аналогове перетворення з мінімальними спотвореннями. Viking аж ніяк не підвищує частоту дискретизації і спотворює сигнал.

Чи не найважливіша частина будь-якого CD-програвача – генератор синхроімпульсів. По суті це метроном, за яким налаштовуються і за яким постійно стежать усі цифрові схеми. Завдяки йому, вони працюють чітко та злагоджено. Чим точніше цей метроном, тим краще звук. А якщо він барахлить, виникає так званий джиттер або «тремтіння» цифрової фази. Найчастіше генератор ставиться безпосередньо у приводі, фактично – в епіцентрі різних шумів та наведень. Що суттєво знижує його точність. У якісних варіантах реалізації генератор розміщується окремо, синхронізуючи привід і конвертер. Саме такий варіант MasterClock використовується у Hegel, він встановлений на платі ЦАП.

Отриманий після SynchroDAC аналоговий сигнал не менш важливий і так само легко може бути зіпсований при неправильному користуванні. Для початку з нього потрібно відфільтрувати ВЧ-шум, що залишився після конвертації. А вже після фільтра задіюється фірмова схема LineDriver. Вона забезпечує узгодження з міжблочними кабелями, за рахунок вкрай низького вихідного імпедансу. Ця схема має високу струмову віддачу і без проблем справляється з будь-якими кабелями без втрати якості. Природно, для збереження дозволу та зниження спотворень у конструкції Viking використовується балансова схемотехніка.

Програвач компакт-дисків Viking також оснащений OLED-дисплеєм спеціально обраним за низький рівень шуму, що забезпечує більш чітке і детальне звучання. Програвач компакт-дисків Viking має одну пару симетричних виходів XLR, одну пару несиметричних виходів RCA та один цифровий вихід BNC 75 Ом, що полегшує керування та інтеграцію будь-якої аудіосистеми. Плеєр також має функцію автоматичного переходу в режим очікування для більшої зручності та поставляється з міцним алюмінієвим пультом Hegel RC8, який також може керувати іншими продуктами Hegel.

Характеристики Hegel Viking Black

Общие

Воспроизводимые форматы:CD
Поддерживаемые диски:CD, CD-R, CD-R /RW

Звук

Частота дискретизации:44.1 кГц 16 бит
Диапазон частот:0 Гц - 22 кГц

Разъемы

Аналоговый:1 x Out
Коаксиальный:1 x Out
Дополнительно:1 х BNC

Физические характеристики

Потребляемая мощность:15 Вт
Цвет:чорний
Габариты:305 х 99 х 430 мм
Вес:7.3 кг
Отзывы о товаре Hegel Viking Black