CD плеер Marantz CD60 Black

Код: 241553
46 575 грн
 
Програвач компакт-дисков, діапазон частот: CD 2Hz - 20kHz, дінамічний діапазон: 101dB, габарити: 442 x 129 x 380 мм, вага: 7.5 кг, колір: чорний

CD плеер Marantz CD60 Black

Завдяки сучасному дизайну та самому музичному звучанню CD 60 надихає слухачів відкривати для себе нові деталі своїх улюблених компакт-дисків.

Зібраний із найякісніших комплектуючих та доведений до досконалості Майстерами Звуку Marantz – ви почуєте ваші улюблені треки заново.

Відкрийте для себе нове у звучанні добре знайомих компакт-дисків. CD 60 створений для тих, хто цінує свою колекцію компакт-дисків і прагне відкривати для себе щось нове під час кожного прослуховування.

Розкішний дизайн ідеально поєднується з музичним звучанням. Стильний дизайн, сучасні матеріали та інтуїтивно зрозуміле керування роблять CD 60 таким же неймовірним, як зовні, так і на слух.

Відмінно поєднується з підсилювачами Marantz. Загальний стиль та технології роблять CD 60 природним доповненням до підсилювачів MODEL 40n, MODEL 30 від Marantz.

Насичений, теплий та об'ємний звук. Створений та майстерно налаштований легендарними Майстерами Звуку для самого музичного звучання. Достойний вашої колекції CD 60 це програвач компакт-дисків, на який заслуговує ваша улюблена колекція компакт-дисків.

Оптимізована схемотехніка на основі HDAM. У CD 60 запатентована схема HDAM була додатково оптимізована в порівнянні з попередньою версією за рахунок симетричного розміщення частин звукової плати і максимально короткому шляху проходження сигналу. У гонитві за музичним звуком це оновлення покращує звукову сцену в порівнянні з попередніми моделями.

Сильноточне джерело живлення. Порівняно з попередніми моделями цього класу в блоці живлення CD 60 використовуються швидкодіючі сильноточні діоди з бар'єром Шоттки, більш ємні конденсатори та покращені стабілізатори напруги. Збільшені конденсатори у блоці живлення покращують стабільність роботи та знижують рівень шуму під час відтворення складних музичних композицій.

Відтворення файлів високої роздільної здатності через USB. CD 60 відтворює файли MP3, WMA, AAC, WAV, FLAC HD, ALAC, AIFF (до 192-кГц/24біт), DSD (до 5.6 МГц) через USB вхід.

Характеристики Marantz CD60 Black

Общие

Воспроизводимые форматы:CD, MP3
Поддерживаемые диски:CD, CD-R, CD-R /RW
Пульт ДУ:да

Звук

Динамический диапазон:101 дБ
Диапазон частот:2 Гц - 20 кГц

Разъемы

Наушники:6.3 мм
Аналоговый:выход RCA
Коаксиальный:выход
Оптический:выход

Физические характеристики

Потребляемая мощность:38 Вт, Standby 0.3 Вт
Цвет:чорний
Габариты:442 x 129 x 380 мм
Вес:7.5 кг
Отзывы о товаре Marantz CD60 Black