CD плеер Pioneer PD-10AE Silver

Код: PD10AEM2SMMP
12 870 грн
 
CD-програвач, ЦАП AKM 4482VT (192 кГц/24 бит), підтримка компакт-дисків форматів CD/CD-R/CD-RW/MP3 (CD-R/CD-RW), діапазон частот: 4 Hz - 20 kHz, спотворення: < 0.0029%, відношення сигнал-шум: > 107 dB, пульт ДК, розміри: 435 х 103 х 290 мм, вага: 5.1 кг, колір: срібло

CD плеер Pioneer PD-10AE Silver

Програвач компакт-дисків Pioneer PD-10AE чудово доповнить аудіосистему та забезпечить якісне відтворення музики з CD-аудіо. За своєю конструкцією цей апарат багато в чому нагадує старшу модель у каталозі фірми, однак, за рахунок відмови від деяких другорядних функцій, вартість Pioneer PD-10AE вдалося зробити доступною для широкого кола користувачів. Зовнішнє оздоблення CD-плеєра може бути чорною або сріблястою, що полегшує підбір моделі під конкретний набір компонентів.

Програвач виконаний у металевому корпусі на надійному шасі, який захищає його від зовнішніх шумів та вібрацій. Хороше механічне демпфування забезпечують солідні опори. Передня панель виконана з алюмінію та її симетричне компонування надає програвачеві дорогий зовнішній вигляд. У центрі панелі розташований матричний люмінесцентний дисплей, який легко читається з великої відстані, на який виводиться вся необхідна інформація.

Транспортний механізм Quiet Drive оптимізований для відтворення дисків CD-Audio розташований в центрі корпусу програвача. Крім естетичної, таке рішення виконує і важливе практичне завдання – оптимальний баланс усієї конструкції програвача та усунення небажаних вібрацій.

Оснащений цифро-аналоговим перетворювачем з параметрами 24 біт / 192 кГц, який забезпечує дуже точну обробку даних, що зчитуються з компакт-диска. ЦАП оснащений прецизійним генератором, застосування якого дозволило звести до мінімуму джитер і пов'язані з ним спотворення звуку. Аналоговий тракт програвача побудований з використанням якісних компонентів та забезпечує мінімум шумів, а також відмінне узгодження з різними підсилювачами.

Характеристики Pioneer PD-10AE Silver

Общие

Воспроизводимые форматы:CD, MP3
Поддерживаемые диски:CD, CD-R, CD-R /RW
Пульт ДУ:так

Звук

Частота дискретизации:192 кГц 24 бит
Динамический диапазон:100 дБ
Диапазон частот:4 Гц - 20 кГц

Разъемы

Наушники:1 x Out
Аналоговый:1 x RCA Out
Коаксиальный:1 x Out
Оптический:1 x Out
Дополнительно:вхід та вихід для зовнішньої системи управління

Физические характеристики

Потребляемая мощность:12 Вт
Цвет:срібло
Габариты:435 х 103 х 290 мм
Вес:5.1 кг
Отзывы о товаре Pioneer PD-10AE Silver