Новинка
каталогу

CD плеер Pioneer PD-30AE Black

Код: PD30AEM2BMMP
15 600 грн
 
ЦАП 192 кГц/24 біт (AKM 4482VT), діапазон частот: 4 – 20000 Гц, відношення сигнал/шум: 107 дБ, динамический діапазон: 100 дБ, КГС: 0.0029%, габарити: 435 x 103 x 298 мм, вага: 5.3 кг, колір: чорний

CD плеер Pioneer PD-30AE Black

CD-програвач Pure Audio з безшумним приводом Silent Drive, точним годинником, функцією цифроаналогового перетворювача та регульованим виходом для навушників.

CD-програвач Pioneer PD-30 AE, на відміну від більшості інших програвачів свого класу, заснований на чистоті та справжності CD-приводу. Спеціалізація такого приводу типу Silent Drive тільки на одному завданні знаходить своє позитивне відображення як у шумовому рівні, так і в звучанні програвача. Точність зчитування даних забезпечується і за рахунок низького рівня вібрації з боку виконаного зі сталевого листа корпусу з алюмінієвою передньою панеллю, масштабної конструкції джерела живлення, а також особливо низького рівня перешкод з боку «Точних годин», приводу та цифро-аналогового перетворювача, синхронізованого з точністю у ± 10 частин на мільйон, і цим не допускається виникнення згубного для звучання тремтіння. Наявність оптичного або коаксіального цифрового входу дозволяє перетворювачу PD-30 AE також використовувати зовнішні пристрої відтворення через власний роз'єм для навушників, що регулюється, навіть без включення під'єднаного підсилювача. Прекрасна синергія комфорту виникає в тому випадку, коли PD-30 AE поєднується зі своїм мережевим колегою, програвачем N-30 AE, і керування програвачем компакт-дисків стримера при цьому здійснює через програму Pioneer Remote App, передаючи йому свої команди за допомогою дистанційного кабелю.

Основні особливості:

  • ЦАП високого рівня, 192 кГц/24 біт (AKM 4482VT)
  • Точний тактовий генератор (+/- 0,001%)
  • Безшумний дисковод
  • Цілісна підкладка шасі товщиною 1,6 мм
  • Потужне джерело живлення EI
  • Регульований вихід для навушників
  • Оптичний та коаксіальний цифровий вхід (з функцією ЦАП)
  • Оптичний та коаксіальний цифровий вихід (позолочені контакти)
Характеристики Pioneer PD-30AE Black

Общие

Воспроизводимые форматы:CD/CD-R/CD-RW/MP3 (CD-R/CD-RW)
Поддерживаемые диски:CD, CD-R, CD-R /RW

Звук

Частота дискретизации:192 кГц 24 бит
Динамический диапазон:100 дБ
Диапазон частот:4 Гц - 20 кГц

Разъемы

Наушники:вихід
Аналоговый:вихід
Коаксиальный:цифровий вихід
Оптический:цифровий вихід

Физические характеристики

Потребляемая мощность:12 Вт
Цвет:чорний
Габариты:435 x 103 x 298 мм
Вес:5.3 кг
Отзывы о товаре Pioneer PD-30AE Black