Новинка
каталогу

Фонокорректор Gold Note PH-5 Black

Код: gn-ph5b
38 270 грн
 
Частотний діапазон: 20 Гц - 20 кГц, THD: <0.05% 1kHz, співвідношення сигнал /шум: 89 дБ, динамичний діапазон: 105 дБ, RCA та XLR виходи, габарити (Ш х В х Г): 200 х 80 х 260 мм, вага: 1.2 кг

Фонокорректор Gold Note PH-5 Black

PH-5 - це найновіший у серії фонокорректорів Gold Note, створений для забезпечення такої ж високої якості та чудової продуктивності, які зробили відомими PH-10 та PH-1000, з доступною ціною та всіма передовими функціями, які виділяється наша продукція. Завдяки одному входу RCA він може бути підключений до картриджів MM або MC і пропонує вибір кривих еквалайзера (RIAA, Decca London і American Columbia, з опцією Enhanced), а також налаштування LOAD і GAIN, щоб гарантувати максимальну гнучкість і універсальність, що робить його ідеальним для всіх типів аналогових систем.

PH-5 є першим продуктом Gold Note, розробленим із сенсорним інтерфейсом: усі налаштування легко доступні та змінні завдяки інноваційному та неперевершеному зручному дисплею, який дозволяє вибирати та керувати всіма параметрами в режимі реального часу під час гри. музика. Фонокорректор заснований на абсолютно новому дизайні для інтеграції всієї електроніки в одну плату.

Цифровий інтерфейс поєднується з повністю аналоговим серцем: справді, шлях сигналу проходить через дискретні компоненти аудіокласу та герметичні одиночні перемикачі, і він оптимізований для скорочення відстані та мінімізації можливих перешкод. Кожне налаштування, вибране на сенсорному екрані, застосовується до аудіосигналу, змінюючи його шлях за допомогою реле. PH-5 має «аналогову чистоту», здатну забезпечити чудову якість звуку та витягнути навіть найдрібніші деталі з вінілової платівки.

PH-5 дозволяє вибрати найбільш відповідну криву еквалізації для кожної вінілової платівки безпосередньо на сенсорному дисплеї: RIAA, DECCA LONDON і AMERICAN COLUMBIA. Завдяки нашій фірмовій технології, натхненній Георгом Нойманом (виробником відомого токарного верстата Neumann Disc Cutting Lathe), кожну криву можна «покращити», щоб розширити частотну характеристику до 50 кГц, ще більше покращуючи сцену, динаміку та роздільну здатність, якщо це необхідно.

Щоб максимізувати продуктивність PH-5, ми також розробили спеціальний зовнішній суперіндуктивний джерело живлення, який дозволяє грамофонній сцені максимально реалізувати свій потенціал, досягаючи ще вищого рівня музичного реалізму, кращої динаміки та більшої тривимірності звуку.

Характеристики Gold Note PH-5 Black

 

  • Діапазон частот, Гц: 20 - 20000
  • Споживана потужність, Вт: 10
  • Співвідношення сигнал/шум, дБ: 89
  • THD (Total Harmonic Distortion): <0.05% 1kHz
  • 3 EQ кривих
  • Тип: Фонокоректор MM-MC
  • Analogue input: 1x RCA stereo MM/MC
  • Audio outputs: 1x unbalanced RCA  1x balanced XLR
  • Колір: чорний
  • Габарити (Ш х В х Г): 200 х 80 х 260 мм
  • Вага, кг: 1.2
Отзывы о товаре Gold Note PH-5 Black