Фонокорректор Gold Note PSU-10 Gold

Код: gn-psu10gd
47 300 грн
 
Опційний блок живлення для фонокоректора PH-10, номінальна потужність: 25 Вт, динамічна потужність: понад 50 Вт, зміна напруги: не більше 0,05%, зменшення шуму фази мережі: понад 80 дБ, габарити (Ш х В х Г): 200 х 80 х 260 мм, вага: 3 кг

Фонокорректор Gold Note PSU-10 Gold

Спеціальний зовнішній блок живлення PSU-10 був розроблений, щоб підвищити продуктивність фонограми Gold Note PH-10 завдяки гібридному дизайну Super Inductive Dual Choke.

Він має індуктивний фільтр на аналоговому каскаді та конструкцію подвійного дроселя, що живиться від подвійного індуктора, що керує як негативним, так і позитивним каскадом сильного струму. Запатентована конструкція Dual Choke від Gold Note ідеально фільтрує напругу сигналу, щоб усунути будь-які перешкоди та електричний шум від системи живлення змінного струму.

Завдяки потужному блоку живлення він забезпечує захист від мережі змінного струму. Завдяки повній ізоляції створюється ідеальне робоче середовище для найкращої роботи фонокорректора PH-10.

Велика та надзвичайно чиста потужність, що генерується, покращує шумозаглушення, покращує динаміку, покращує роздільну здатність і покращує деталі звуку, що гарантує найкращу реалістичність і музичність.

PSU-10, призначений для фонокасета PH-10, має 4 ступені джерела живлення з 4 стабілізаторами напруги з ультранизьким рівнем шуму. Пристрій живиться від 4 трансформаторів (3 призначені для джерела живлення та 1 для індуктивного подвійного дроселя спеціального фільтра).

PH-10 має бути оновлено до останньої версії мікропрограми, щоб мати живлення від PSU-10. Щоб дізнатися, як оновити PH-10, будь ласка, відвідайте розділ завантаження на цьому веб-сайті.

Характеристики Gold Note PSU-10 Gold
  • Номінальна потужність: 25 Вт
  • Динамічна потужність: понад 50 Вт
  • Тип: блок живлення для фонокоректора PH-10
  • Колір: золотий
  • Габарити (Ш х В х Г): 200 х 80 х 260 мм
  • Вага, кг: 3
Отзывы о товаре Gold Note PSU-10 Gold