Фонокорректор Musical Fidelity M3 XVINYL Black

Код: MF-M3xvinb
54 015 грн
 
Тип: MM/MC, регульована RIAA/IEC корекція: +/- 0,2 дБ, коефіцієнт посилення: 40/66 дБ (ММ/МС), вхідна чутливість: 500/5 мВ (ММ/МС), гармоніки: 0,028% (ММ/МС), співвідношення сигнал/шум: 95/80 дБ (ММ/МС), вихідна напруга: 500 мВ-10 (RCA), габарити: 440 x 105 x 390 мм, вага: 6,59 кг, колір: чорний

Фонокорректор Musical Fidelity M3 XVINYL Black

Фонокоректор Musical Fidelity M3X Vinyl виконаний у повнорозмірному корпусі і відмінно виглядатиме в стійці разом з іншою Hi-Fi-технікою. Модель відрізняється гнучкістю у використанні та чудовим звучанням при роботі як з MM-, так і з MC-звукознімачами. Коректор призначений для досвідчених меломанів, які бажають отримати якісне відтворення своєї вінілової колекції за порівняно доступної вартості пристрою.

Пристрій виконано в сталевому корпусі, що надійно захищає його схему від електричних перешкод. Передня панель Musical Fidelity M3X Vinyl має значну товщину та виготовлена ​​з алюмінію. На ній знаходяться кнопки налаштування параметрів, забезпечені зручною світлодіодною індикацією. Можлива ступінчаста зміна вхідної ємності для MM-картриджів у діапазоні від 50 до 400 пФ та опору для MC-моделей у діапазоні від 25 Ом до 1.2 кОм. Можливе також додаткове збільшення коефіцієнта посилення на 6 дБ. Це дозволить підняти рівень сигналу для картриджів, що розвивають надто низьку напругу на виході.

Схема Musical Fidelity M3X Vinyl виготовлена ​​за допомогою дискретних компонентів, які ретельно відбираються за параметрами. Подібні рішення складніші у реалізації, ніж зібрані із застосуванням мікросхем (операційних підсилювачів), але дозволяють отримати ширший динамічний діапазон звуку та низький рівень шумів. Ще однією особливістю Musical Fidelity M3X Vinyl є використання окремого каскаду з пасивним ланцюгом RIAA-корекції (передбачена також можливість корекції за стандартом DECCA, що сподобається власникам колекцій вінтажних платівок). Пасивна корекція, на відміну від популярних схем з використанням загального негативного зворотного зв'язку, робить звучання більш відкритим і забезпечує точну передачу всіх нюансів музичних записів.

Завдяки великим розмірам Musical Fidelity M3X Vinyl (в порівнянні з іншими аналогічними моделями) його внутрішній монтаж зроблений вільнішим для виключення перехресних перешкод між окремими компонентами. У блоці живлення пристрою встановлений тороїдальний трансформатор, що має низький рівень паразитних наведень.

Характеристики Musical Fidelity M3 XVINYL Black
  • Тип: ММ/MC
  • Частотна характеристика: 20-20000 Гц
  • Точність RIAA корекції: +/- 0.25 дБ
  • Вхідний імпеданс ММ: 47 кОм, МС: 100 Ом
  • Вхідна чутливість ММ: 5 мВ, МС: 500 мкВ
  • Коефіцієнт гармонік: 0,028%
  • Співвідношення сигнал/шум ММ: 95 дБ, МС: 80 дБ
  • Блок живлення: Вбудований
  • Входи: 1 x RCA (ММ вхід та навантаження), 1 x RCA (МС вхід та навантаження)
  • Виходи: 1 x RCA
  • Габарити: 440 x 105 x 390 мм
  • Вага: 6,59 кг
Отзывы о товаре Musical Fidelity M3 XVINYL Black