Фонокорректор Pro-Ject Phono Box S3 B Black

Код: 9120097829283
27 950 грн
 
Тип: MM/MC, вхідний імпенданс 47 кОм, підсилювання MM / MC: 40 / 45 / 60 / 65 dB, сигнал/шум: 85 дБ, розміри: ШхВхГ: 206 x 55 x 153 мм, вага: 0.93 кг, колір: чорний

Фонокорректор Pro-Ject Phono Box S3 B Black

Phono Box S3 B — це фонопідсилювач початкового рівня, який пропонує повністю збалансований дизайн у невеликій упаковці. Ми доповнили це маленьке шасі високоякісними функціями. Серед іншого, наш новий True Balanced Connection. У Pro-Ject збалансовані з’єднання раніше були зарезервовані виключно для лінійки продуктів RS. Phono Box S3 B виводить ці функції на новий, неймовірний початковий рівень.

Наш Phono Box S3 B поставляється в абсолютно новому корпусі. Збільшений розмір дозволив нам додати нові функції до нашого фонопідсилювача S3, яких раніше не було в цьому ціновому діапазоні. Новий сталевий і алюмінієвий корпус забезпечує дуже високу стабільність і ізоляцію від перешкод, що важливо для нової технології всередині. Можливе підключення двох програвачів одночасно - всі параметри для кожного входу зберігаються. Ви можете ідеально адаптувати Phono Box S3 B до різноманітних картриджів. Використовуйте регулювання посилення, щоб точно узгодити вихідний рівень з іншими джерелами, такими як програвачі компакт-дисків або потокові пристрої. Надзвичайно низькі значення, такі як 50 пФ або 10 Ом, дозволяють врахувати всі ситуації.

Звукознімачі за своєю суттю є збалансованими перетворювачами сигналів! Через внутрішню структуру датчиків MM вам потрібен звукознімач MC, щоб мати можливість вловлювати весь збалансований сигнал. У поєднанні з нашими новими кабелями True Balanced Connection ви можете отримати доступ до високоякісних функцій, які раніше були доступні лише на найдорожчих фоносистемах. І найкраще: будь-який програвач Pro-Ject із виходом Cinch, mini XLR або 5P може це зробити!

Новий підсилювач Phono Box S3 B є повністю дискретним. Дискретна схема складається з різних електронних компонентів і окремих пристроїв. Секція підсилювача складається з окремих частин і не використовує інтегральних схем! Це вимагає більш тривалого та дорожчого процесу розробки, але забезпечує найкращу якість звуку. Повністю збалансований каскад посилення може оптимізувати співвідношення сигнал/шум і забезпечити чистий сигнал для напівпасивного каскаду вирівнювання RIAA.

Симетричний дизайн - головна особливість! Підключіть свій програвач за допомогою 5-контактного міні-кабелю XLR і насолоджуйтеся перевагами нашого нового True Balanced Connection. По-справжньому симетричний каскад підсилення може витягнути найменшу музичну інформацію та ефективно відфільтрувати фоновий шум, що надходить із наших сучасних домівок (побутова техніка, WiFi та Bluetooth, шнури живлення, підсилювачі потужності).

Характеристики Pro-Ject Phono Box S3 B Black
  • Тип: фонокоректор для MM и MC
  • Сигнал/шум: 85 дБ
  • Гармонік: менш 0,01%
  • Вхідний імпенданс: рег. 10 – 1000 Ом, фікс. 47 кОм
  • Вхідна емність: 50/150/300/400 пФ
  • Підсилювання MM/MC: 40 / 45 / 60 / 65 дБ
  • НЧ-фільтр: 20 Гц / 18 дБ
  • Вход/вихід: 1 х RCA, 1 х XLR
  • Зовнішній блок живлення: 18 В / 500 мА DC
  • Поживна потужність у режимі Standby: 0.5 Вт
  • Розміри (Ш х В х Г): 206 x 55 x 153 мм
  • Вага: 930 г
Отзывы о товаре Pro-Ject Phono Box S3 B Black