HD медиа плеер R_volution PlayerOne 8K Signature Edition

Код: r-volut-p2se
82 754 грн
 
Медіаплеєр, мережевий програвач, сервер, підтримка відео: Ultra HD 8K, HDR10+, Dolby Vision, підтримка аудіо: DTS, Dolby Atmos, Auro3D, Dolby TrueHD, MQA, Android 11, процесор: 2,0 ГГц ARM Cortex-A55 + ARM A76, Wi-Fi, Bluetooth, габарити: 427 × 80 × 285 мм, вага: 6.7 кг

HD медиа плеер R_volution PlayerOne 8K Signature Edition

R_volution PlayerOne 8K Signature Edition – це повноцінний цифровий транспортний медіаплеєр, призначений виключно для високопродуктивного домашнього кінотеатру. Він живиться від ультрависокоякісного лінійного блоку живлення з використанням масивного тороїдального трансформатора 80VA та буферних конденсаторів Mundorf MLytic. Медіаплеєр сумісний з Dolby Vision та HDR10+.

Він оснащений внутрішнім відсіком для жорсткого диска, здатним умістити до 32 ТБ фільмів, телепередач та концертних файлів. Він пропонує вихід HDMI 2.1 з роздільною здатністю до 8K HDR і забезпечує приголомшливу якість зображення і звуку. В комплект входить R_video - додаток для медіацентру, призначений для керування відеоколекцією з приголомшливим графічним інтерфейсом, можливістю мультируму, саундтреками до фільмів і анімованими фонами.

R_volution PlayerOne 8K Signature Edition – це оновлена ​​версія PlayerOne 8K з електронними компонентами преміум-класу.

Особливості:

  • Ультра High End лінійний блок живлення із конденсаторами Mundorf MLytic®.
  • Масивний тороїдальний трансформатор 80VA з гумовою ізоляцією.
  • Дисплей екранований масивною пластиною із чистої міді.
  • Родієвий вхід змінного струму Furutech із запобіжником високого класу.
  • Демпфірування нижньої кришки проти резонансів.
  • Демпфування верхньої кришки за допомогою масивної 2-міліметрової сталевої пластини, приклеєної спеціальним клеєм.
  • Модифікація материнської плати (буферизація та фільтрація).
  • Додаткові компоненти, що фільтрують, в блоці живлення HDD.
  • Ізоляційні матеріали для внутрішнього HDD.
  • Спеціальний EMI-поглинач для всіх годинників (ВЧ-екранування).
  • Феритові жили у багатьох кабелях (ВЧ-екранування).
  • Поліпшення кабельної траси антен (ВЧ-екранування).
  • Масивні алюмінієві ніжки.
  • Оптимізація корпусу захисту від резонансів.
  • R_volution PlayerOne 8K Signature Edition - це повноцінний цифровий транспортний медіаплеєр. Він не включає дорогий марний ЦАП. Нашою метою було створити медіаплеєр надвисокої чіткості, призначений виключно для високопродуктивного домашнього кінотеатру.


Оцініть дивовижну палітру кольорів, більш чіткі контрасти і неймовірну яскравість, які більше схожі на погляд через вікно, ніж на екран. Такого HDR ви ще не бачили.

Відкрийте для себе найтонші деталі, які просто неможливо побачити у стандартному зображенні, та отримайте безкомпромісне задоволення від перегляду, як і замислювали режисери та творці.

Медіаплеєр підтримує пряме відтворення повних образів дисків Blu-ray 4K Ultra HD (BDMV та ISO) з меню у форматі Dolby Vision (MEL та FEL), а також різних форматів файлів, включаючи MKV, MP4, TS та M2TS. Підтримуються всі популярні профілі Dolby Vision (P4, P5, P7 MEL та FEL, P8). Розширені метадані Dolby Vision використовуються та передаються на телевізор для покращення якості зображення.

VS10
Передовий двигун обробки відео Dolby Vision VS10 забезпечує максимальну якість зображення при відтворенні будь-якого типу контенту (SDR, HDR, Dolby Vision) з будь-яким типом вихідного відеосигналу (SDR, HDR, Dolby Vision), покращує якість конвертації SDR/HDR/Dolby Vision, мінімізує ефект "постеризації" ("бандингу") за рахунок більш досконалої 12-бітної обробки відео. Це дає переваги навіть при використанні медіаплеєра зі старими телевізорами, які не підтримують Dolby Vision.

HDR10+
PlayerOne 8K Signature Edition сумісний із технологією HDR10+. HDR10+ - це найновіша та найпередовіша технологія HDR, створена на основі HDR10 для подальшого покращення вражень від перегляду. HDR10+ не просто передає динамічний діапазон (співвідношення світлого та темного) відеоконтенту по сценах (або навіть по кадрах), але й забезпечує з мінімальними метаданими характеристики сцени між світлим та темним, щоб зберегти важливі деталі. Це дозволяє дисплеям відтворювати зображення більш реалістично відповідно до задуму творця. У той час як статичний HDR, наприклад HDR10, використовує статичне відображення тонів рівномірно протягом усього контенту, HDR10+ використовує динамічне відображення тонів для оптимізації кожної сцени, індивідуально збільшуючи яскравість та додаючи контрастність відповідно до можливостей дисплея.

8K UHD
R_volution PlayerOne 8K Signature Edition оснащений виходом HDMI 2.1a, що забезпечує ідеальну сумісність із найновішим відеоконтентом 8K Ultra HD, таким як HDR. Ваші відеоролики можуть бути масштабовані до роздільної здатності 8K UHD (7680 x 4320), що в 8 разів більше роздільної здатності Full HD 1080p (1920x1080) і в 4 рази більше роздільної здатності 4K UHD (3840x2160).

Створено для максимального враження від домашнього кінотеатру
Завдяки лінійному блоку живлення, спеціально відкаліброваному для передачі цифрового аудіо та відео, та численним електронним удосконаленням, R_volution PlayerOne 8K Signature Edition пропонує захоплюючу якість зображення, глибокий чорний колір, яскраві кольори, чіткість, виняткову якість зображення та надзвичайно динамічний цифровий багатоканальний звук. діапазоном. У порівнянні зі стандартною версією PlayerOne 8K Edition, Signature Edition пропонує більш глибокий чорний колір, більш точні відтінки кольору, особливо на низьких рівнях, і більш плавне зображення. Цифрове звучання значно покращено: чистіший звук, ширша і глибша звукова сцена, більш збалансований звуковий образ, потужні баси, чіткіші деталі та набагато природні відчуття від прослуховування.

SDR > HDR
PlayerOne 8K Signature Edition також здатний перетворити будь-яке SDR-зображення на ультраяскраве, живе та барвисте HDR, якщо ваш телевізор сумісний з технологією HDR з використанням технології Dolby VS10.

HDR > SDR
Завдяки інтегрованій обробці VS10 від Dolby будь-який HDR-контент перетворюється на традиційний SDR з ідеальною передачею кольорів. Крім того, відеопроцесор перетворює Ultra HD-відеоконтент на надзвичайно якісне 1080p-відео без стиснення 4:4:4 для перегляду 8K- або 4K-контенту на дисплеях Full HD 1080p. Цей процес збільшує роздільну здатність приблизно на 30% порівняно з Blu-ray на телевізорі або проекторі з роздільною здатністю 1080p. Завдяки поєднанню цих дивовижних технологій, ви зможете скористатися всіма перевагами контенту 8K і 4K UHD на телевізорі або проекторі з роздільною здатністю 1080p. Менше стискування. Більше кольорів. Більше деталей!

Підтримка меню DVD, Blu-ray та UHD
Відображайте меню Blu-ray та 4K UHD та отримуйте доступ до додаткового контенту (режисерські нарізки, театральні версії, бонусні доповнення, закладки тощо) Ця функція сумісна як з ISO, так і з BDMV (Blu-ray та 4K UHD Blu -ray). Або якщо ви не хочете відображати меню, ви можете відразу почати фільм без трейлерів і попереджень. Безшовне розгалуження також підтримується для бездоганного відтворення без пробілів на режисерських монтажах. Підтримка DVD-меню запланована на майбутнє оновлення.

Слот для жорсткого диска
Завдяки стійкі 3,5" SATA з гарячою заміною, R_volution PlayerOne 8K Signature Edition здатний підтримувати до 32 ТБ даних всередині одного розділу; це еквівалентно приблизно 800 Blu-rays або 400 4K Ultra HD Blu-ray (bit perfect) на одному жорсткому диску. А оскільки жорсткі диски можна заміняти, то обмежень по ємності немає! якого немає в плеєрі, R_video нагадує вам, який жорсткий диск вставити в медіаплеєр.

Вихід HDMI 2.1a.
R_volution PlayerOne 8K Signature Edition має вихід HDMI 2.1a для підключення до найновіших UHD 8K телевізорів, проекторів та аудіо-відео ресіверів. Порт HDMI 2.1a забезпечує швидкість передачі даних до 48 Гбіт/с, а також інші покращення, такі як:

  • Dynamic HDR (динамічні метадані HDR) - дані HDR (глибина, деталізація, яскравість, контрастність та кольорова гама) тепер можуть бути оптимізовані для кожної сцени або навіть кожного кадру.
  • Повна підтримка HDR-відео у форматі 8K 60p - роздільна здатність UHD 8K в 4 рази більше пікселів, ніж 4K, і в 8 разів більше, ніж Full HD 1080p. Формат 8K забезпечує найбільш вражаючі враження від перегляду та забезпечує плавну та чітку картинку. Плеєр підтримує декодування відео у форматі 8K 60p HDR із відеофайлів або потокового контенту з виведенням відео у форматі 8Kp60 HDR для найкращого візуального сприйняття. Плеєр також може знижувати масштаб 8K-контенту до іншого дозволу для кращого сприйняття на дисплеях 1080p і 4K. Крім того, він може підвищувати роздільну здатність будь-якого контенту до чудового дозволу 8K.
  • SmartTube 8K HDR - деякі 8K-потоки YouTube кодуються в кодеку AV1 з набагато вищим бітрейтом (приблизно в 2 рази), ніж при відтворенні 4K-потоків (50 Мбіт/с як AV1 відповідає ще вищому бітрейту VP9 або HEVC). Це значно покращує якість зображення порівняно зі старими медіаплеєрами, які можуть відтворювати лише 4K VP9/HEVC, у тому числі для користувачів, які використовують дисплеї 1080p або 4K.
  • Високий бітрейт аудіо - Підтримка високобітрейтних форматів аудіо для домашнього кінотеатру, об'єктно-орієнтованого аудіо, такого як DTS X, Dolby Atmos та Auro3D, а також багатоканального LPCM 2.0, 5.1 і 7.1.
  • Повне декодування аудіо - підтримка повного декодування та перетворення звукових доріжок DTS-HD, DTS X, TrueHD та Dolby Atmos у багатоканальний LPCM 2.0, 5.1 та 7.1.
  • Перемикання кадрів/дозвіл без мерехтіння (FFRS) - R_volution PlayerOne 8K Signature Edition пропонує вдосконалену функцію автоматичного перемикання кадрів і дозволів без мерехтіння, яка виконує перемикання відеорежиму до початку відтворення файлу (а не після), усуваючи неприємне мерехтіння під час запуску відтворення отримати якісніші враження від домашнього кінотеатру.
Характеристики R_volution PlayerOne 8K Signature Edition

Общие

Процессор:2,0 ГГц ARM Cortex-A55 (4 ядра) + ARM A76 з тактовою частотою 1,9 ГГц
Чипсет:Amlogic S928X-K/J
Воспроизводимые форматы:SACD, MP3, JPEG, AVI, DivX, Mpeg4

Изображение

Видеокодеки:
  • HEVC, H.265, x265 (до Main10 Level 6.1 High 60p в 4K UHD), AV1 (до 8K UHD 60p), AVC, MPEG, MPEG-2, MPEG-4, VC-1, H.264/x.264 (до 60p у Full HD та 24p/20 Mbps у 4K UHD), FLV, XVID, DIVX (3/4/5/6), RealVideo8/9/10, VP9 Profile 2 (до 4K 60p та HDR)
  • підтримка надвисокого бітрейту до 300 Mbps
Поддержка UltraHD 4К:Есть

Звук

Декодеры / Кодеки:Dolby Vision, DTS / AC-3, E-AC3, AC-4, DTS, DTS-WAV, MPEG, MPGA, MP3, Apple Lossless (ALAC), APE (Monkey's Audio), Apple CAF, M4A, M4A, AIFF, WAV. , WavPack, VSELP, FLAC, AAC, AAC-LC, HEAAC, HE-AAC v2, AMR-NB, OGG (Ogg/Vorbis), RA_COOK, LPCM, PCM, ADPCM, FLA; Підтримка форматів без втрат та аудіофільських форматів (до 32 біт/384 кГц), SACD ISO, SACD DSF, SACD DFF

Порты и разъемы

Пульт ДУ:есть
Акустика:есть
S/PDIF:есть
USB:4
SATA:есть
HDMI:2
Сетевая карта (LAN):10 / 100 / 1000 Мбит/с
Коаксиальный:есть
Опический:есть

Физические характеристики

Потребляемая мощность:43 Вт
Рабочая температура и влажность:10 - 30 °С
Габариты:427 х 80 х 285 мм
Вес:6.7 кг
Отзывы о товаре R_volution PlayerOne 8K Signature Edition