Интегральный усилитель Aiwa AMR-200DAB Black

Код: AMR200DABBK
28 869 грн
 
Потужність: 2 x 100 Вт RMS при 4 Ом, ЦАП: Wolfson 192 кГц/24 біта, частотний діапазон: 20 – 20 000 Гц, розподіл каналів 80 дБ за 1 кГц, Bluetooth 5.0, радіотюнер FM-RDS, вага: 7.2 кг, габарити: 292 х 100 х 430 мм, колір: чорний

Интегральный усилитель Aiwa AMR-200DAB Black

Інтегральний підсилювач Aiwa AMR-200DAB обладнаний DAB/FM-тюнером та відноситься до категорії стереоресіверів. Це ідеальний пристрій для створення універсальної аудіосистеми, що дозволяє насолоджуватися музикою різних жанрів із різних джерел. Воно також здатне легко заповнити звуком середні за розміром вітальні. 

Апарат виконаний у металевому корпусі, що має класичні пропорції Hi-Fi, і має логічно влаштовану фронтальну панель з алюмінію. Для зручності використання передбачено матричний дисплей, який інформативно відображає режими роботи та меню для доступу до всіх функцій AMR-200DAB. 

Управління підсилювачем можна здійснювати як із фронтальних кнопок, так і за допомогою пульта дистанційного керування. Апарат також обладнаний регулюванням тембру для налаштування низьких і високих частот, а також тонкої компенсації корекції характеристик звучання при низькій гучності. 

Aiwa AMR-200DAB оснащений чотирма лінійними входами та входом для підключення MM-звукоснімача. На передній панелі підсилювача є гніздо для мікрофона, що є рідкісною опцією для сучасних Hi-Fi-моделей і дозволяє використовувати Aiwa AMR-200DAB для озвучування різних заходів. У підсилювачі також передбачено цифрову секцію з коаксіальними та оптичними входами, а на передній панелі апарата є інтерфейси для прослуховування MP3-файлів з флешок або карток SD. 

Aiwa AMR-200DAB оснащений вбудованим Bluetooth-модулем, що підтримує як прийом, так і передачу сигналу. За перетворення цифрового сигналу на аналоговий відповідає мікросхема Wolfson з параметрами 24 біт / 192 кГц. 

Цей підсилювач здатний видавати вихідну потужність до 100 Вт на кожен канал під час роботи з 4-омною акустикою. Ви можете підключити дві пари колонок та перемикатися між ними за допомогою спеціальної кнопки. Також є роз'єм для навушників з діаметром 6,3 мм для тих, хто віддає перевагу індивідуальному прослуховуванню. Цей інтегральний підсилювач Aiwa AMR-200DAB надає вам чудову можливість насолоджуватися музикою з різних джерел, забезпечуючи високу якість звуку та зручність використання. 

Особливості:

  • Підключення динаміків QUAD (з селектором для 2 стереодинаміків A та B) 
  • Буквено-цифровий точково-матричний дисплей з 16 символами x 2 рядки з білим світлодіодним підсвічуванням 
  • Вихідна потужність до 100 Вт на канал можна підключити дві пари колонок 
  • Роз'єми для USB-флешок та SD-карт, Bluetooth (прийом/передача) 
  • Аналогові та цифрові входи 
  • Регулювання тембру НЧ і ВЧ, тонкомпенсація, що відключається 
  • Наддовгий шнур живлення змінного струму: довжина 2 м 
Характеристики Aiwa AMR-200DAB Black

Общее

Тип усилителя:Интегральный усилитель
Схемотехника:полупроводниковый
Мощность усилителя:2х100 Вт (4 Ом)
Диапазон частот:20 Гц – 20 КГц +/- 0,5 дБ
Функции/возможности:USB, Встроенный ЦАП (DAC), Беспроводное подключение, Подключение 2 пар АС, FM-радио
Тип ЦАПа (DAC):Wolfson 24-біт/192 кГц
Тип звукоснимателя:MM
Беспроводное подключение:Bluetooth
Воспроизвидение аудио файлов:MP3

Особенности

ЖК-дисплей:так

Входы/выходы

Входы:1 х линейный (RCA), 1 х цифровой оптический, 1 х цифровой коаксиальный, USB, Phono (фонокорректор), 7 х линейный (RCA), 3 х монофонический линейный (RCA)
Выходы:1 х линейный (RCA), 1 х выход на наушники, на 2 пары АС

Дополнительно

Пульт ДУ:так
Габариты (ШхВхГ):292 х 100 х 430 мм
Вес:7.2 кг
Цвет:Чёрный
Отзывы о товаре Aiwa AMR-200DAB Black