Интегральный усилитель Arcam Radia A25 (ARCA25EU)

Код: ARCA25EU
74 999 грн
 
потужність: 2 x 100 Вт (8 Ом), частотна характеристика: 20 Гц—20 кГц ± 0,2 дБ, гармонічні спотворення: 0,002 %, Bluetooth 5.2, габарити: 431 x 344 x 83 мм, вага: 9 кг

Интегральный усилитель Arcam Radia A25 (ARCA25EU)

Інтегровальний підсилювач Arcam A25 відрізняється від свого попередника — моделі Arcam SA20 новим індустріальним дизайном, наявністю bluetooth модуля версії 5.2 і USB версії C. Кнопки вибору джерела були замінені на круглу ручку в лівій частині передньої панелі підсилювача.

Підсилювач Arcam Radia A25 має найкращі характеристики та найкраще звучання в лінійці підсилювачів Arcam Radia, перевершуючи моделі Arcam A5 і Arcam A15. На відміну від своїх менших побратимів за класом посилення в класі A/B, A25 належить до класу G і може похвалитися потужністю 100 Вт на канал. Специфіка такої конструкції полягає в тому, що до досягнення потужності 20 Вт на канал апарат працює в чистому A-класі, а далі переходить у клас AB. Масивні ручки з підсвіткою надають корпусу з анодованого алюмінію нотки розкоші, а до комплекту входить компактний пульт дистанційного керування. На фронтальну панель винесено вихід для навушників (мініджек).

Клас G є похідним від класу A/B, але перш ніж ми пояснимо, будь ласка, дозвольте нам спочатку поглянути на інші класи підсилювачів. Клас А використовується для систем із низьким енергоспоживанням. Багато вентильних підсилювачів належать до класу А з одним вихідним пристроєм. Це підсилює всю форму звукового сигналу. Клас А звучить найкраще, але він дуже неефективний і вимагає великого джерела живлення. У результаті був розроблений клас B, який використовує два або більше пристроїв виведення. Кожен із вихідних транзисторів обробляє половину форми звукового сигналу. У результаті він ефективніший, але може страждати від перехресних спотворень. Це призвело до розроблення класу A/B, де клас A використовується за низьких потужностей, а клас B поступово вмикається за вищих обсягів.

Клас G аналогічний класу A/B, за винятком того, що в ньому підвищена ефективність підсилювача завдяки використанню кількох шин живлення й, у такий спосіб, оптимізації джерела живлення. У класі G використовуються менш ніж дві різні шини, і кожна шина вищої напруги вмикається в міру збільшення гучності. Перевагою є підвищена ефективність за вищої вихідної потужності. Ви можете почути плавніший, динамічніший і загалом набагато більш музичний звук, ніж в інших моделях підсилювачів.

У підсилювач Arcam A25 інтегрований двосторонній Bluetooth, який використовує новітній 24-бітний HD aptX-кодек 5.2 для забезпечення найкращого звучання. Це дає змогу вам транслювати музику зі смартфона, планшета або іншого пристрою з підтримкою Bluetooth — ви також можете під'єднатися до навушників Bluetooth, що є корисною функцією для уважного прослуховування ввечері.

Вбудований ЦАП обладнаний високоякісним чипсетом ESS ES9280A DAC, одним із найкращих за звучанням ЦАП, доступних на сьогодні. Три цифрових входи входять поряд із трьома стандартними лінійними входами, що дає змогу вам насолоджуватися найкращим звучанням із широкого спектра музичних джерел за допомогою обраного вами входу — або безпосередньо на лінійному рівні, або використовуючи переваги чудового вбудованого ЦАП через цифровий вхід.

Компанія Arcam не забуде шанувальників вінілу, і вбудований підсилювач Arcam A25 обладнаний якісним фоно-підсилювачем, призначеним для роботи з міліметровими картриджами. Є два типи картриджів — рухомий магніт (MM) і рухома котушка (MC). Останній має меншу потужність, і для нього буде потрібно окремий фонокаскад — це можливий шлях модернізації.

Характеристики Arcam Radia A25 (ARCA25EU)

Общее

Тип усилителя:Интегральный усилитель
Класс усилителя:Hi-Fi
Страна (Главный офис):Велікобританія
Мощность усилителя:2х100 Вт (8 Ом)
Диапазон частот:20 Гц – 20000 Гц (± 2 дБ)
Соотношение сигнал/шум:> 110 дБ
Коэффициент нелинейных искажений (КНИ), %:0,002
Функции/возможности:USB, Встроенный ЦАП (DAC), Беспроводное подключение, Ethernet (сетевой), Подключение 2 пар АС
Тип звукоснимателя:MM
Беспроводное подключение:Bluetooth

Особенности

ЖК-дисплей:Так

Входы/выходы

Входы:1 х цифровой оптический, 1 х цифровой коаксиальный, USB, Phono (фонокорректор), Ethernet (LAN), 3 x линейный (RCA)
Выходы:1 х выход на наушники

Дополнительно

Потребляемая мощность:500 Вт / 0,5 Вт (Standby)
Габариты (ШхВхГ):431 x 83 х 344 мм
Вес:9 кг
Цвет:Чёрный
Отзывы о товаре Arcam Radia A25 (ARCA25EU)